A Sándor-palotába készülő, ezért a tárca nélküli családügyi miniszteri posztjáról távozó politikus búcsúzóul bőkezű jutalmakat osztott.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Ez a fidesz fülbevalós rib@nc csak azért bukott feljebb mert V.Juditka egy leszbikus senki,igy megelőzte a kis barátnőjét
Clavigo
Könnybe lábadt a szemem,,,így első nekifutásra... Lapátarcú Katika ami pénzünkből rázta a hombár valagát megint ,,, (jutalmazgatott ),..Még szerencse ,,hogy nem baszták át egy arra járó vak komondoron,,keresztényileg,,a nemzethy testvérei.
Clavigo
Valszeg rákűűdték volna az osztrák nyugdíjashavert ,,,,ha nem osztott volna...
namihami
Vajon kitől kaphatta az engedélyt és a pénzt? Biztos mi (MI) voltunk olyan elégedettek a pénzt felvevők munkájával, amit próbáltunk az összegek nagyságával is némiképp jelezni.
Istenakinincsen
@namihami: Igen minket(embereket)szokták megkérdezni egy népszavazáson,hogy most mennyi legyen a fizetésünk?
Kettő vagy hárommillió?Mennyi legyen a jutalom?...Minimum húsz év fegyház ezeknek az élősködő tolvajoknak!!!
gina
Ez a fidesz fülbevalós rib@nc csak azért bukott feljebb mert V.Juditka egy leszbikus senki,igy megelőzte a kis barátnőjét
Istenakinincsen
Undoritó ez a fajta hazudozás...jó pénzért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.