Nagy osztogatással fejezi be miniszterkedését Novák Katalin, aki jövőre a Fidesz államfőjelöltje lesz – értesült a Magyar Hang.

Kormányközeli személyeket díjazott a hivatalából távozó Novák Katalin
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Saját hatáskörében az alábbi személyeket díjazta Novák:

Bölcsődékért díjban részesült Gál Katalin, az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatói tanácsadója, aki munkahelyi bölcsődét alakított ki a vállalatnál – ő korábban a Fidesz női tagozatának alelnöke volt. Hasonló kitüntetést kapott az a Tarnai Gergely is, aki vezető tanácsadóként dolgozik a Miniszterelnökség építészetért felelős helyettes államtitkárságánál.

Magyar Fiatalokért díjat kapott Schanda Anikó, a Magyarországi Református Egyház cigány szakkollégiumainak fenntartói képviselője – ő a fideszes Schanda Tamás parlamenti államtitkár felesége, 2017-ben pedig az Emmiben dolgozott kabinetfőnökként, Novák kollegájaként.

A Design Terminal ügyvezetője, Böszörményi-Nagy Gergely szintén a fiatalokért kapott kitüntetést. Ő már 2010 előtt a Fidesz-közeli Nézőpont Intézetnek dolgozott, később a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium főosztályvezető-helyettese lett. Cége, a Creacity Kft. havi félmillióért elemzett nemzetközi trendeket a miniszterelnökségnek, a szélesebb közönség viszont már 2011-ben megismerhette, amikor a Mandineren, bloggerként szexet javasolt a Nem tetszik a rendszer című kormánykritikus dal énekesének, Karsai Orsolyának.

A Magyar Hang kiemeli: Novák díjazta Frivaldszky Editet, az Emberi Méltóság Központ igazgatóját is, aki a Citizengo petíciós oldal aktivistájaként a melegházasság lehetősége ellen küzdött, szervezete pedig a kormánynál lobbizott, hogy ne írják alá a nők- és családon belüli erőszak ellen megszületett Isztambuli Egyezményt (sikeresen, egyébként).

Novák emellett kitüntette Máthé Zsuzsát is, aki az idén júniusban alapított Szent István Intézet ügyvezetője. Ezt az intézményt a fideszes Hollik István, Nacsa Lőrinc és Fülöp Attila alapította egy alapítványon keresztül.

A miniszteri jutalommal kategóriától függetlenül 500 ezer forint is jár. 

Forrás: hang.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Most sem a saját milliárdjaiból (f)osztogatott, mi lesz ha köztársasági elnök lesz ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Most sem a saját milliárdjaiból (f)osztogatott, mi lesz ha köztársasági elnök lesz ???
RonaGyuri
@volvós: @Mirabilis: ehhez tényleg ért! =))
verőce21
Ne higyje senki, hogy N. Katalin valaha is államfő lesz!
Néro
Nem semmi ez az ország egységét megtestesíteni akaró Fityma vászoncseléd. No de semmi gond hisz a pofátlan végkielégítés 95 százalékos adója vonatkozik a tetvek jutalmazásárai is így nagy része visszakerül a közkasszába.
Ja nem. Fitymáknak már nincs pofátlan végkielégítési törvénye. Rájuk pofás Türvény van. Jó nagy zsebes.
Rohadt alja tolvaj tróger banda ez a Fityma-Köpnömkő moslékkoalíció. Pont olyan mint a támogatói.
Lepényleső
A jó Isten kegyelmezzen,- ha mint miniszter ül államfőként a sikeren?
(Egyébiránt ahol köztársaság nincsen - ahogy miattuk már közvagyon sem - a nincsnek miért kell,hogy elnöke legyen?)
Eladott Ország
Eszméletlen milyen kormányközeli háttérintézmények, beosztások ( napnál fűtő) vannak, több százezres/milliós fizetésért.
Hogy sújt minket ez a gyönyörű qrvaélet...
uploads.disquscdn.com/images/93711dc1e889cc482033da871865da1fc18440ad2e8ba109bbacf4fb40225739.jpg?w=800&h=1350
2 – 5 millió Forint/aláírás
uploads.disquscdn.com/images/338522a11a65701ac988583a33f2218fd971587aa605d8d691b53bb4b019e254.jpg?w=800&h=953
ómió
Azokat az efftársakat kellett volna "vigaszdíjaznia", akiknek nem sikerült őt elgáncsolniuk?
kereső
"A Magyar Hang kiemeli: Novák díjazta Frivaldszky Editet, az Emberi Méltóság Központ igazgatóját is, aki a Citizengo petíciós oldal aktivistájaként a melegházasság lehetősége ellen küzdött, szervezete pedig a kormánynál lobbizott, hogy ne írják alá a nők- és családon belüli erőszak ellen megszületett Isztambuli Egyezményt (sikeresen, egyébként)."- ez külön tetszik.És köptem is hozzá!Novák! Te a női nem szégyene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.