A Borkai-ügy óta rettegnek a politikusok az Ördög Ügyvédjétől, mindenki találgathatja, ki lehet. 

Most Varga Juditot vette célkeresztjébe: 

Az ismeretlen forrás szerint egy normálisan működő társadalomban ez magánügy kéne, hogy legyen, de az évek óta homofóbiával átitatott magyar közéletben ez igen erős ütés a Fidesz keresztényég eszméjét folyamatosan kihasználni óhajtó pajzsán.

Tegnap jelentkezett az első ezzel kapcsolatos Facebook poszttal, és azt ígérte, hogy januárban jön a részletekkel, de láthatóan nem várt addig.

Forrás: Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
@csak úgy...: Jól van Tboy! Eleget szerepeltél már!
Németh István
Csak egy sovánka kérdésem van! (lád még egy "y"-ra se pazarolom magam) > az embert aki a munkája után, a tevékenysége alapján fizetnek, értékelnek és az irányban kiválóan teljesít, a magánéletében nem frivol és különösen nem nyilvánosan - akkor ki az a mocskos disznó aki, akár nevezzék az "ördög ügyvédjének" lejáratni igyekszik!? Milyen jogon, milyen alapon?
OSZT egy másik kérdés >> nem érdekes, hogy a "másság" szemérmetlen nimbuszát kántálja a nagyvilág - ha a pride moslékot betiltanák óriási ugatás lenne a moslékok részéről - aztán mégis ebbe kapaszkodva akarnak elítéltetni, megítéltetni és ellehetetleníteni értékes embereket!??? Ez nem tűnik fel senkinek??? Milyen moslék társadalmi közegben élünk!? Aztán érdekes az "ördög ügyvédje" is átment aljas személyeskedő a magánéletet sértő mosléknak?! Nocsak!!!
lusta
@Németh István: Dereng vamai? Bort iszik, vizet prédikál.
Rizikó
@Németh István: Nem moslék a társadalmi közeg, csak egyes zsoldos politikusok igyekeznek az alja nép indulatait felkorbácsolni.
Nem sok sikerrel, de így látjuk a szemetet.
kereső
Ez azért már nem semmi!!!
"A Völner Pál ügyben válaszolt az Alkotmányvédelmi Hivatal!
Lepényleső
Lehet a bán épp ezért szánja-zárja be majd a palotába,- aranykalickába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.