A Borkai-ügy óta rettegnek a politikusok az Ördög Ügyvédjétől, mindenki találgathatja, ki lehet, ám a napokban aktivizálta magát.

Ismét lecsapott az ördög ügyvédje – új részleteket árult el Varga Judittal kapcsolatban
Kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Tegnap jelentkezett az első ezzel kapcsolatos Facebook poszttal, és azt ígérte, hogy januárban jön a részletekkel, de láthatóan nem várt addig, ma újra posztolt, amire meglepő módon Varga is reagált

Most megint üzent, és azt is hozzáfűzte, hogy:

szakmabeliként többet várt volna tőle.

Varga szerint a baloldal akkora bajban van, hogy sem a karácsony, sem a családok, sem a nők nem jelentenek semmilyen akadályt, ha mocskolódásról vagy lejáratásról van szó.

Valószínűleg erre reagálva érkezett az új bejegyzés is, ahol ezen kívül még egy dolgot elárult az ügyről.

A felvételek megfelelő időben kint lesznek a blog oldalon. De most már bye-bye, mert már sok nyomot hagytam.

- tette hozzá kommentben az ördög ügyvédje.

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Simán lehet pártbeli vagy független az ördög ügyvédje..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
ezt is elcseszték.
merhogy:
brutálisan tombolhat a vargajudit és felrobbantotta a budit a szomszédban, de a szomszéd épp a kocsmába vót, oszt mondta is, hogy nemá jutka, nemááá, hát a zukránok, hogy fognak kibékűlni a ruszkikkal, ha nem esznek ecetes uborkát a kétdeci vodka után?!
Gazella
Kezd érdekes sztori lenni...
Kezdek ezen a homo+leszbi slusszz orgiákon röhögni :D
Gazella
Simán lehet pártbeli vagy független az ördög ügyvédje..
Namely
"Beszédes, hogy még a kormányellenes sajtó egy része által is gyáva módon agyonhallgatott posztjaimra egy miniszter reagálni kénytelen."
Szegény ripacs, nem hozzák le a posztjait :( most biztos ott ül a gép előtt, és sír :(
Reagálás:
azért teszi, amiért a ripacs lehozza: ilyen a magyar politikai élet, közbeszéd. Sajnos. Magyarországon az az ellenzéki "ellenajánlat", hogy "Óbán, meg ficsúrok", meg "Szájerbuzi", meg "bajszosszar", stb.
Program?
Minek?
Ezért válaszol a mocsokra, mert tudja, hogy ez az, amire reagálni kell, mivel NINCS MÁS. :D :D :D Érted már, ripacs? Írom megint: NINCS MÁS.
Egyik ellenzékinek nevezett idióta sem veszi a fáradtságot, hogy feltegye a kérdést, hogy "hol van egy működő k+f program? Nincs, akkor itt van, tessék!" 11 évük lett volna rá.
Te is, jössz ezzel, hogy "love is love" és "VG puncit nyal".
És ha igen, akkor mi van? Jössz azzal, hogy "egy normálisan működő társadalomban ez magánügy kéne, hogy legyen, de az évek óta homofóbiával átitatott magyar közéletben ez igen erős ütés a Fidesz keresztényég eszméjét folyamatosan kihasználni óhajtó pajzsán."
Nézzük csak, mit is mondott a Fidesz? Azt, hogy ez magánügy, nem visszük ki az utcára, nem rakjuk a mesekönyvekbe, az iskolai programnak nem része.
Tehát magánügy.
Mit csinál az lmbtqwwafafk mozgalom? Ki akarja vinni azt az utcára, tehát közüggyé tenni.
Remélem az önellentmondás így már világos. Nem neked, mert a magadfajta nem az igazságért harcol, hanem pénzért, haszonért.
"Szakmabeliként pedig egy kicsit többet vártam Öntől."
vs
"Mióta alkalmas a becsület csorbítására annak állítása, hogy egy nő a lányokat is szereti? "
Tényleg jogász lehet az, aki nem tudja, hogy ha valamit állít valaki, és az nem igaz, akkor az a becsületsértés kategóriája.
Anno Tomcat mondta el nagyon jól, hogy mik ezek a jogi kategóriák, ez a fb ripacs is nézhette volna ezeket.
Baker
@Namely: szereted a mákos lecsót.
Vagy nem? Bakker..nem tudom bizonyítani! Most becsületedet sértettem?
Sámannus
@Namely: "azért teszi, amiért a ripacs lehozza: ilyen a magyar politikai élet, közbeszéd. Sajnos. Magyarországon az az ellenzéki "ellenajánlat", hogy "Óbán, meg ficsúrok", meg "Szájerbuzi", meg "bajszosszar", stb.
Program?"
Te is ilyen okos vagy, mert sokat zabálod a lakájmédiát kisfiú. Agyad mint egy marék lepkének akkor sokat mondok.
human
A Blikk olvasóin kívül senkit nem érdekelne amúgy, hogy Varga Judit két kapura játszik.
Csakhát van az az izé, amit ŐSZINTESÉG-nek hívnak. Orbánék és vele egy oldalon Varga Judit abberált, bűnös viselkedésként állítják be az azonos neműekkel való kapcsolatot. Szájjer még túl is teljesítette az elvárásokat abban, hogy legyen bizonyíték rá mekkora hazugság is Orbán és társainak pózolása a hetero keresztény voltukban.
Ha Varga Juditnak nincs olyan múltja amit szégyelnie kellene a saját pártjában, akkor hátradőlhet. De ha van, akkor egy újabb hazug ember fog lebukni a fidesz elitből.
Sámannus
@Namely: Hogy van ez, hogy ez ügy lehet? Ha ilyen sikeres a fidesz kormányzás, miért nem a hatalmas eredményeket állítod példaként. Miért hazudod, hogy az ellenzéknek nincs programja. Talán a folytassuk neked program ? Mi a takony van az agyad helyén?
human
@Namely: Azt kérdek, hogy "Na és, ha puncit nyal akkor mi van?"
Csak hogy megértsd a lényeget. Ez olyan mintha egy pap esetén kérdeznéd "Na és ha van szeretője, akkor mivan?"
Hát az van barátom, hogy nem úgy él ahogy pózol mások előtt. Konkrétan Judit a melegek elleni hadjáratokban aktívan részt vesz. És ha kiderül róla, hogy Szájjerrel egy klubba tartozik, hát akkor végig hazudott a választóinak. Nem csak nekünk, ellenzékieknek. A fideszeseknek is.

Röviden nem a nemi identitása a lényeg, hanem hogy hazug ember-e pont az igazságügyi miniszterünk?
Gazella
@Namely: röviden .. aki aktivan részt vesz az LMBTQ ès apa a férfi anya a nő verzió programban...annak illene aktívizálni a normális heteró kapcsolatát.. mert vissza vág neki a takony... na ezért kapja juliska a sz@rt...
nezelodo
Jaj, hát miket nem csinál az "ellenzékhez köthető média"!, Juditka, ajánlom figyelmébe a közszolgálati csatornákat, vagy a megyei lapokban megjelenő egymondatos, cikkek között elhelyezett paneleket, arra az esetre, ha nem emlékezne az ellenzéki politikusokról megjelentetett fotókra, és az azóta megnyert perekre. Ja a másság elleni hadjárat, mint politikai eszköz, kicsit visszanyal, még ha rágalomnak is minősül egyenlőre?
Rizikó
A libsi, ellenzéki, komcsi vonal igen kétségbe van esve. Ordító esélytelenségüket, na meg Anonymus csapásait kompenzálni kell. Ilyen ez az ellenzék, amiből nekünk a legalja jutott. Májustól más lesz a tánc, készüljetek! Vége lesz a kesztyűs kéznek!
Eladott Ország
Hogy mik fognak még itt napvilágot látni? „Elvtársak, hol áll a hanyatló Nyugat? A szakadék szélén, elvtársak! És hol tartunk mi? Mi természetesen egy lépéssel előtte járunk!” (Hofi Géza)
Varga Judit bármit képes kitartóan rugdosni...
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/81816459_1385386204972639_7616817190251003904_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=WnU-UUHPFjEAX9776sJ&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_bfEuKQnG_asnsK4YCOrZMU9w0QZ1-seQD9UgyXO5aWA&oe=61F28390
Hazugság, gazság
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/145551348_4218615884832434_5266770372779824833_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=jEjGPJGl818AX-Z_aEk&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-tG2lBRoBd3EGuvoj780xZHbwB0wR1lARHLcxC0DvyZg&oe=61EFF151
Bocs főnök újabb igény merült fel alkotmánymódosításra. Az apa elvált férfi, az anya elvált nő.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/150972159_2918268145071864_6130210459306483212_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_ohc=OCulkpOASqEAX-yJzr7&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT85ieuMCLg9tT023ZWxjM_EfNxdB1e9rOewG_TrKp1CSw&oe=61F37AA2
Varga Judit szeretné ha tiszteletben tartanák a magánéletét. Ha az ellenzékieket kell lejáratni, akkor ez nem érdekli.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/150391545_3726879830699922_8522387917219878382_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_ohc=2bIOae7ds8EAX8aj8V6&_nc_oc=AQmcAkf2A3wZxFhHHORYAbkscU_JpEgXSIC6SmIS1ZxpipR85Jwl5qVMqsCU3uf1FYE&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-v9cdCErvi06ThWW_nY5bUn0wUpyl-3cOb2vTLm8Jz0g&oe=61EFA0BD
Mert mindig csak a buli , a három bölcs. A Szájer Józsi a keresztény férfi archetipusa. A három nővér, már csak a szamovár hiányzik.
uploads.disquscdn.com/images/a2a5224f136cf088a6c53ef9a9847342ffeeef0ec6efa2ec8b69d690131625d6.jpg?w=800&h=840
csipetke
Mégiscsak igaza volt MZP-nek,hogy a fidesz tele van melegekkel,ami a kutyát se érdekelné,mert normális országban ez nem is téma.Itt csak azért kap ilyen nyilvánosságot,és vált ki felháborodást,hogy a fidesz üldözi a melegeket,holott köztük is vannak. Vargajuci meg hiába kapálózik,nem zörög a haraszt...Főleg,hogy az ördög ügyvédje felvételeket is beígért.
lampa laz
Jucika, neked kizárólag a NER tábor előtt kell magyarázkodnod, mert az ellenzék táborát nem érdekli az, h te a lányokat is kedveled. Ez ellen a törvényt, és a gyalázkodó mocskos propagandát is te és ti alkottátok meg és nem az ellenzék. Hát így jártál drágám, erre mondják azt, h "mert megérdemled".
ómió
Elkapta a bolsivírust az ördög ügyvédje efftárs?
Málna
@csipetke: Áruld már el, hogy hogyan üldözi a Fidesz a melegeket. Már ha tudod, persze...
Málna
@human: Varga Judit mikor és hol állította be bűnös kapcsolatnak a homoszexuális kapcsolatot? És mi abban a hazugság, ha valaki nem beszél a szexuális beállítottságáról/életéről?
human
@Rizikó: A kétségbeesést a te kommentedből lehet kiolvasni. De nem is értem te miért lepődsz meg egy Bokain vagy egy Szájeren. Orbán megmondta, hogy mást csinálnak mint amit mondanak. Ezt láthatod. A keresztény konzervatív dolog csak máz ami eltakarja a valójukat. Persze ha neked perverz módon jó, ha átvernek, hát élvezd a következő hónapokat.
Rizikó
@human: Olyanok buziznak akik nyálcsorgatva vonagla ak a prájdon? Hiteles!
szegfue
Ugy általában: valóban senkinek semmi köze a másik magánéletéhez, ahogy V.J. is mondja. Akkor mi a fenének "rögzitették" az Alaptörvénybe a család fogalmát?! Ez nem beleszólás az emberek magánéletébe? Ha valaki azonos nemüvel él, akkor azt tekinti családjának... Ha igaz a hir, akkor a miniszter asszony képmutató és hazug.
human
@Málna: Jajj már megy a mentegetés :) Varga Judit annak a kormánynak a tagja ami létrehozta a pedofilokkal összemosó homofób törvényt. Ráadásul az igazságügy minisztere a Judit ennek a kormánynak.
Most reflexből azt fogod válaszolni, hogy miért lenne homofób az a törvény? Ebbe a vitába ne menjünk már bele, mert pontosan tudod miről van szó. Csak pazarolnánk az időnket.
Namely
Elsőként azoknak válaszolok, akikről feltételezem, hogy jóindulatúak és valóban választ várnak:
@human: @Gazella: "Hát az van barátom, hogy nem úgy él ahogy pózol mások előtt. Konkrétan Judit a melegek elleni hadjáratokban aktívan részt vesz. "
Először nézzük, hogy mit nevezel melegek elleni hadjáratnak. Itt van a hiba. Az lmbtqxyz NEM egyenlő a melegekkel, csak elhitette ezt magáról. Valahogyan úgy kezdte, ahogyan a náci vagy komcsi pártok anno: beállt egy valódi, szőnyeg alá söpört probléma mögé (helyesebben ráakaszkodott), mindent erre a tengelyre fűzött fel, és utána az egész kérdést kisajátította magának.
Ha tetszik, ha nem, ez egy politikai mozgalom, amely felhasználja a belföldi terrorizmus egyes elemeit már nyugaton. Olvassátok el Douglas Murrey: madness of crowds, gender, race and identity könyvét erről, aki nem mellesleg aktív homoszexuális, de világosan látja ennek a veszélyeit.
A Fidesz általi törvény nem melegek elleni hadjárat, ne vicceljünk már. Azóta bántalmazzák őket, stb? Jogfosztottak lettek? Attól hadjárat ez, hogy nem lehet olyan aljas módon befolyásolni a gyerekeket, mint nyugaton? Vajon az is ilyen reakciót váltana ki, ha pl megjelenne egy "mesekönyv" a királyfiról, aki eleinte nem volt biztos abban, hogy helyes gyűlölni a zsidókat, de a mese végére rájön, hogy az egy jó, menő dolog?
Őszinteség kérdése:
az emberek nagy része vetít a külvilág felé, a politikusok pedig ezerrel, érdekes, hogy ezt csak a hatalmon levőkkel szemben tartod lényegesnek.
Papok: VJ nem arra esküdött fel, hogy nem leszbi. A katolikus pap igen.
" aki aktivan részt vesz az LMBTQ ès apa a férfi anya a nő verzió programban...annak illene aktívizálni a normális heteró kapcsolatát"
Egyik sem mond ellent egymásnak, mint láthatod fent.
Amúgy tényleg szerezzétek be a könyvet, ha kell, kölcsön is adom.
Namely
Most a trolloknak, szépen sorban:
@Sámannus: "Hogy van ez, hogy ez ügy lehet? Ha ilyen sikeres a fidesz kormányzás, miért nem a hatalmas eredményeket állítod példaként."
Mikor, hol mondtam azt, hogy a Fidesz kormányzása sikeres? :D
"Miért hazudod, hogy az ellenzéknek nincs programja."
Van nekik? Hol? Pls oszd meg velem is.
"Talán a folytassuk neked program ? "
Mikor, hol állítottam, hogy a Fidesznek van? :D amúgy ha valakinek el akarom csábítani a barátnőjét, akkor nekem kell alternatívát nyújtanom.
"Mi a takony van az agyad helyén"
És még te kérdezed, aki ide jársz öngólokat rúgni.

@Baker: "szereted a mákos lecsót.Vagy nem? Bakker..nem tudom bizonyítani! Most becsületedet sértettem?"
Van egy ilyen jogi kategória. És igen, ha téged ez sért, akkor feljelented az illetőt, de ezt nem erre találták ki, hanem pl arra, hogy azt állítja valaki, hogy te pl a szadomazo szexet szereted, vagy megjelentet rólad valamit pl a blogjában, stb.
Persze ezt te is tudod, csak kötekedni akartál, de ahhoz is ész kellene, ahogyan a humorhoz is. Az meg neked nincsen nagyon.
Namely
@Gazella: @human: Murrey helyesen Murray. Bocs.
sokanvagyunk
Azt nem értem, hogy az Ördög ügyvédje - ideiglenesen - most miért nem a divatosabb Anonymus álarcával jelentkezett, és így a kormány számára is azonnal hitelt érdemlőbb lett volna. :)
Málna
@human: Te mindig az időpazarlással jössz. Mintha nem érnél rá - miközben itt kommentelsz. Egyszerűen csak nem tudsz válaszolni a kérdéseimre. Most már sokadik alkalommal.
csipetke
@sokanvagyunk: 10:28 Te valahol leestél a szánkóról. Anonymus,vagyis rogántonyó az ellenzéket izélgeti gondolom habony megbízásából,az ördög ügyvédje pedig a kormánytagokról tálal ezt-azt.A kettő nagyon nem azonos
sokanvagyunk
@csipetke: Nem nagyon vagy a humorodnál... :)
csipetke
@sokanvagyunk: 13:22 Ó,dehogynem. Csak amit írtál,úgy tűnt,hogy összemostad a kettőt,mint a fidesz a pedofílokat a melegekkel, fékezett habzással :)
Aki Én
@Málna: ,,a pedofíliához hasonlította azt, hogy a homoszexuálisok házasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe.
A házelnök ezután azt fejtegette, hogy az örökbefogadott gyerek élvezeti cikk. Kövér szerint ez a hozzáállás sem jellemez minden homoszexuális embert, mert hiszen:
"egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda", és "nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak".
Magyarán a házelnök – és minden bizonnyal a NER – szerint az a normális, ha egy szexuális kisebbséghez tartozó ember elfogadja azt a patriarchális, heteronormatív társadalom által rásütött bélyeget, mely szerint alsóbbrendű, és teljesen helyénvaló az, ha nem rendelkezik egyazon jogokkal, mint többségi társadalomhoz tartozó polgártársai."
Ez önmagában kimeríti a melegek elleni uszítást, de nem ez az egyetlen.
Amellett, hogy hihetetlen ostobasagról és suttyóságról árulkodik.
Aki Én
@Namely: képtelen vagy röviden leírni a baromságokat?
...szörnyű
Rizikó
Anonymus nagyon odavágott a libsiknek. Hát most erőlködve hazudoznak az aberráció, bűn, szubkultúra és munkakerülés idegen zsoldban álló támogatói!
Málna
@Aki Én: Ez Kövér véleménye, nem Vargáé. És gyerekvállalásban tényleg nem egyenrangúak a homoszexuális párok, hiszen a természet törvényei szerint valóban nem lehet gyerekük. Szóval az nem üldözés, ha valakinek nem adunk meg egy vitatható plusz jogot.
Rizikó
@Málna: Bocsi Málna! Ezzel tartoztam. Horit lemálnáztam bosszantásul!
csak úgy....
@Rizikó: shiki,neked nem illik munkakerülözni! :)
kereső
Nekem önmagában a hir nem éri el az ingerküszöbömet. Viszont, ha bele gondolok, hogy varga judit annak a minisztériumnak a feje, a törvénykezés legfőbb előkészitője, a m inisztériumában születtek meg azok a törvények, amelyek összemossák a üldözendő pedofiliát a "mássággal", kirekesztve gyakorlatilag a társadalomból őket, az ő minisztériuma rta le az alapizébe, hogy a "Anya nő, az Apa férfi"-és mindezt hazug módon elnevezik "gyermekvédelminek", akkor nem tudok mást csinálni varga juditra, mint okádni.
SE még igy sem ez a legnagyobb probléma vele, hanem a pegasus ügyben történtek hazug módon tálalása, a völner ügyben betöltött szerepe, a hivatali visszaélés a családtámogatással, a folytonos hazudozása jogállamról- aminek a definicióját nem is ismeri ,bevallása szerint.
Rizikó
Sajnos, az apa férfi és az anya nő, bármit is áltudóskodnak libsiék, a természet nem engedi magát! Az Alaptörvénybe pedig ilyen alapvetést a beteg aberráltak gusztustalan nyomulása miatt vették be.
Isten áldja a normális politikusainkat! Ideje a közéletben is rendet tenni!
Namely
@Aki Én: Képtelen vagy egyszer érdemben válaszolni? Ovis szokás.
Pipás
@Rizikó: Álprobléma. Ki nem szarja le?
Rizikó
@Pipás: Nekem nem álprobléma, ha a gyerekeket buzik érzékenyítik.
Aki Én
@Málna: Megint értetlenkedsz? Ha buta vagy, mindig próbálod a másik hiányosságának beállítani.
Ezt írtad: ,,Áruld már el, hogy hogyan üldözi a Fidesz a melegeket."
Ha a fidesz egyik vezetője így beszél egy társadalmi csoportról, az nem más, mint uszítás, gyűlöletkeltés, uszítás.
És egy szóval nem említi, hogy a gyerekvállalásra gondol.
De ha valakinek nem lehet, vagy nem akar gyereket, akkor az sem egyenrangú?
Kivel? Ezzel az elmebeteg hazaárulóval?
Hogy te ezt sem érted, az egy dolog.
Mindenki tudja, hogy csak kötözködni jársz ide, de ahhoz is hülye vagy és buta.
Drukkolok, hogy ebben az új évben boldogabb tudj lenni, legyen valaki, aki így is megtud szeretni, és hétvégeken ne a mobilneted legyen az egyetlen boldogságod.
Nem lesz könnyű...
Málna
@Aki Én: Basszus, január elseje van, legalább ma ne görcsölj már ennyire! Én továbbra is jól vagyok, köszönöm.:-)
Pipás
@Rizikó: Aki buzi, az annak születik és nem tehet róla. Ne félj az "érzékenyítés" egyébként sem tesz buzivá. Ez az egész shit csak fideSS propaganda, csak a hülyék vevők rá.
Yoda69
Meg sem lepődők, hogy bajszos vargajudit is nőket a szereti :)
Rizikó
@Pipás: A divatbuzik akkor a fűrészporból lesznek? Igen is lehet buzivá nevelni egy gyereket. De akkor ne legyen semmiféle aggodalmunk. Gyilkosnak is születni kell, érzékenyítsék arra is a gyerekeket. Ne hagyjuk ki a pedofilokat sem.
Pipás
@Rizikó: Te hülye vagy. Divatbuzi nincs. Valaki vagy annak születik, vagy nem. Ja, hogy nem ezt mondja a kormánypropaganda? :)
Pipás
@Rizikó: Az agyadban. Belesulykolták.
Sámannus
Nem kell rettegni, biztosak lehetnek, hogy lebuknak akiknek van mit takargatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.