A korábbi pénzügyminiszter szerint ugyanis a miniszterelnök-jelölt "megosztja, demoralizálja, elkedvetleníti, kiábrándulttá teszi és gyengíti a cselekvőkészségét" az egyesített ellenzéknek.

Nekiment az ellenzéki összefogás kormányfő-jelöltjének a volt szocialista miniszter

Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Mint az atv.hu írja, Békesi László háborús metaforákkal tette nyilvánvalóvá, ideje megszabadulnia Márki-Zay Pétertől az ellenzéknek. Közösségi oldalán arról ír:

"A vezénylő tábornokot megbízó haditanács tagjai – noha látják pozícióik romlását – egyenlőre (sic!) tanácstalanok és határozatlanok. Hiányzik az eltökéltség belőlük, hogy levonva a szükséges konzekvenciát, a minden téren untauglich parancsnokot leváltsa, leszerelje és tartalék állományba helyezze, helyette pedig megbízzon egy ütőképes, hiteles hadvezért az egyesített haderő irányításával, akinek van esélye győzelemre vezetni csapatait a döntő küzdelemben".

Forrás: atv.hu

Címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
@levarosbukta: aki nem feltétlenül Marki Zay Peterben látja a "megváltót," nemfeltétlenül a Fidesz, és Orbán Viktor szekerét tolja! És nem hülye, vagy "vénhülye!" Marki Zay Péterrel nekem is vannak fentartásaim, mégsem vagyok "vénhulye," de még hülye sem, remélem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Horizont: Emlékszel? Hozzánk is jöttek időnként tanfelügyelők, de nem mumuskodtak. Mi meg vigyáztunk arra, hogy ne égessük le az aktuális tanárunkat. :) Tudtuk, hogy mikor várható egy látogatás, nem fordult elő, hogy rajtaütés-szerűen lepjenek meg minket.
A tanáraink a maihoz képest abszolút önállóan dolgoztak, igaz, hogy állami tankönyvekből, de azok, szerintem, igényesen, és főleg, precízen voltak megírva.
Hogy ingyen osztották ki a nyár utolsó hetében, mindenkinek, az pontként ült az i betűn.
Olyan jó visszagondolni az iskolás évekre! :)
Nyírfa
@Horizont: Amilyen békétlen, durva, megbízhatatlan társadalommá lettünk, sokszor azon kapom magam, hogy a gyermekkoromban járok, előjönnek azok az érzések, vágyak, örömök, amiket akkor éltem meg. De, hogy azok a jó érzések mennyire valóságalapúak, képzeld, egyszer egy otthoni látogatás után - Óbuda, a szülők továbbra is ott éltek -, a kisfiammal besétáltam az általános iskolámba. Megkérdeztem a portást, hogy megmutathatom-e a fiamnak, hol tanult az édesanyja. Még szocializmus volt, a portás engedékeny, bementünk. Tanítás már nem volt, úgyhogy bekukucskáltunk egy-egy terembe is.
Ha látnád most az arcomat! :)
Nyírfa
@Horizont: Muszáj volt lebontani? Vagy értsem, ahogy írod: lerombolták?
Édesapád és az iskola elvesztése, így együtt...mintha a gyermekkorodtól fosztanának meg.
ómió
Márki efftárs bizarr baromságait már ő is nehezen nyeli?
Nyírfa
@Horizont: Már lassan egy órája keresek linkelhető képet az iskolámról, de , amit találtam, azzal a másoláskor személyes információk is jöttek volna. Az én sulim '60-ban nyitotta meg a kapuját, mi voltunk az első elsősök, olyan festék- és minden új szag volt, amire ma is emlékszem. Az iskoláink bejárata megszólalásig hasonlít, ezért kajtattam annyira, hogy lásd Te is.
Nem baj, elmondtam.
Megértem, hogy nem jársz abba a Lidlbe. Én is szentségtörésnek érezném, ráadásul egy modern épület volt, még hosszú évtizedekig használhatták volna.
Megnéztem az összes képet, aztán a Google-n is, hangulatos kis város lehet.
Rockxy
megint ez a nekimenéses vircsaft, kár hogy nem durván és elképesztően ment neki.
azér ez má brutális és nem megengedhető.
sőt ez már a zantidemokrácia előszobájának a köszöbértéke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.