A főváros baloldali vezetése egyáltalán nem vállalja a politikai felelősséget a Városháza-gate kapcsán – hangsúlyozta Tarlós István a Mediaworks Hírcentrumnak adott interjújában, amelyben a legkínosabb dolognak azt nevezte, hogy „Karácsony sorozatos hazudozással és önellentmondásokkal igyekszik az eredetitől egészen eltérő kontextusba helyezni a botrányt” – írja az MTI.

Városháza-ügy: Tarlós szerint Karácsony egész egyszerűen hazudozik

Fotó: MTI/Kovács Attila

A Magyar Nemzet szerdai lapszámában közölt interjúban az egykori főpolgármester azt is abszurdnak nevezte, hogy Karácsony Gergelyék – szerinte – jelentősen korlátozták, hogy a korrupciógyanús ügyleteket milyen szempontokból vizsgálhatja az erre a célra létrehozott bizottság, amelynek többségét ráadásul épp a baloldali fővárosi vezetés szövetségesei alkotják.

Forrás: index.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Attila

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
TaplóPiffti, vedd már észre, hogy csak egy sértődött senki vagy...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@jesz: 12:37 Adófizetők pénze?Pazarlás?Hát ebben a kormány/orbán élen jár.Ettől pazarlóbb,urizálóbb kormány nem ült még a nyakunkon...
human
@Horizont: Egyébként az Anonymus csoportnak kiadni magukat durva cinizmus. Az Anonymus csoport pont a hatalmaskodók és elnyomók ellen jött létre. Itt meg ugye pont a hatalmaskodó használja eszközként.
evacica
Kit érdekel, hogy Tarlós mit hazudozik össze azért a pénzért amit Orbántól pont ilyenekért kap! Egy lefizetett bunkó, az is volt mindég!
Nessy
És ezt pont Tarlós mondja! A hét vicce !
Nessy
@evacica: Nem élt belőle rosszul soha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.