Hadházy Ákos független képviselő nemrég a Bács-Kiskun megyei Bócsára utazott, hogy megnézzen egy uniós fejlesztést, ahol a kormányzati oldal szerint metagenomikai alapon optimalizált, termesztéstechnológiai-specifikus szerves talajkondicionálót fejlesztettek 2017 és 2019 között.

630 milliós támogatást herdáltak el egy kupac földre

Minderre az állam 474,6 millió forintot fizetett ki a Kologarn Kft-nek. Igaz, a céget azóta már felszámolták, a képviselő a kondiciónáló helyén pedig csak homokkupacokat talált, amik mellé áramot vezettek, valamit kitettek egy táblát, amin köszönetet mondanak a magyar államnak és az Európai Uniónak a pénzért.

Ez annyira bizarr helyszín, hogy szilveszteri videónak is jó. SZÓ SZERINT EGY NAGY HALOM TRÁGYA lett a 630 milliós támogatás eredménye Bócsán. 

- írta bejegyzésében a politikus. 

Hadházy megjegyezte, hogy a cégnek tulajdonrésze volt Simonkáék Paprikakert-TÉSZ Kft. nevű cégében. Ez volt az a cég, amely a jogszabály-módosítások alapján próbálta megúszni a szabálytalanul felhasznált 413, 9 millió forint visszafizetését.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Ennek az összegnek a tized részéért már börtönben ülne a nem fideszes.
K-2SO
@Rizikó: Lassan írom, hogy te is megértsd, Ez nem lehetséges.
Ezért élünk - többek közt - diktatúrában.
Nem várom hogy ezt megértsd, te csak az erőszakból értesz - legyen neked!
(legyen már végre polárháború, hogy dőljön el ki a jobb !!!)
percsi
Milyen jó, hogy az adóinkat (EU-s adókat) nem ránk, adófizetőkre költik, az élet jobb életkörülmény érdekében. Az ország több mint 3/4-e azért fizet adót, hogy pár szégyentelen meggazdagodjon. Sokan azért kapnak a lopott pénzből zsebi pénzt, hogy a lopott pénzből meggazdagodottokat további pénzhez juttassák - ezek a Netes kontárok. BUÉK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.