Eddig mindenki úgy tudta, Csollány Szilveszter oltatlanként került kórházba. Most váratlan fordulatot vett a sportoló esete.​

Döbbenetes dolog derült ki az életéért küzdő Csollány Szilveszterről: mégis kaphatott oltást?
Fotó: Illyés Tibor / MTI

Aggasztóan keveset tudni Csollány Szilveszter állapotáról, akit jelenleg is lélegeztetőgéppel tartanak életben az egyik budapesti kórházban. Az olimpikon koronavírus miatt szorult kórházi kezelésre, és mind ez idáig azt lehetett hallani róla, hogy nem volt beoltva.

Dr. Letoha Tamás kutatóorvos viszont nemrég a Facebook-oldalon hozta nyilvánosságra, hogy Csollány Szilveszter egydózisú vektorvakcinával, Janssennel oltatta be magát még azelőtt, hogy bekerült volna a kórházba.

2000 környékén sokan akartunk olyan lenni, mint ő. És ha az antikoagulációs terápia kapcsán tanácsot kérő orvosbarát el nem mondja, hogy milyen oltást vett fel, sem igazán érdekelne, hogy oltott-e vagy mit posztolt a facebookon. Egy dolog érdekel. Hogy az élet legfontosabb versenyszámában megint ő jöjjön ki győztesen. Isten áldjon meg, Csollány Szilveszter! Magyarország legjobb orvosai vigyáznak Rád

- írta egyik korábbi posztjában a szakember, aki egy hozzászólásban cáfolta meg azt, hogy a sportoló oltatlan.

Oltott volt. A család orvosa hívott segítséget kérve. Pont azért, mert a helyi ellátóban az antikoagulációs terápia beemelésével (a heparin hatását ugye mi elég jól kikutattuk) a nővéremék 25 százalék mortalitással kezelik a COVID betegeket. De a Korányiban az ország egyik legjobb COVID orvosa kezeli. Itt és most kérem mellőzzük a fals infókat. Egydózisú vektorvakcinát vett fel. Itt egy olimpiai bajnokot teszünk tönkre fals információk alapján

Letoha Tamás, aki már 20 éve dolgozik együtt a Pfizerral, azt mondta, közvetlenül Szilveszter kezelőorvosától tudta meg, hogy Janssen vakcinát kapott. 

Forrás: Promotions 
Címlapkép: Illyés Tibor / MTI

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Gazella: Nincs rá bizonyíték, hogy oltott volt, de csak nyugtasd magad a szokásos hülyeségeiddel. Amennyiben mégis kapott, nem tudni mikor, ez nagyon nem mindegy. Tűnnétek már el végre ti oltásellenes barmok a fenébe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
De mikor kapta a Jansenet?

"még azelőtt, hogy bekerült volna a kórházba." Mennyi idővel előtte?

2 nappal? Vagy fél évvel?
kulabombaafityiszre
Most jutott eszükbe,vagy most küldték ki az oltási igazolványát?
Esetleg kiadták parancsba,hogy ezt kell mondani?
Hamarabb nem lehetett volna bejelenteni az oltottságát?
Eddig nem számítottak a fals infók?
Vajon lesznek-e a kérdésekre válaszok?
kulabombaafityiszre
Azért van egy kis önfényezés is a letoha doktortól.
(a heparin hatását ugye mi elég jól kikutattuk)
Nyírfa
Soha nem bíztam a Johnson and Johnsonban. A gyerekeknek olyan tisztálkodó- és testápoló szereket gyártanak, amelyek petrolkémiai származékokat tartalmaznak.
Tőlük vakcina? Nem is értem, hogyan engedélyezhették.
Szilvesztert nagy tisztelettel várom vissza közénk.
Nyírfa
@kulabombaafityiszre: Jogos felvetések.
K-2SO
Csollány Szilveszterként nem kár.
Had hulljon a férgese.

Kicsit cinikus vagyok?
Így jártál!

Bocs!
magyar1
Én már régebben hallottam, hogy oltott volt, de az oltási igazolvány bizonyíték lehet rá, csak az a sok hazugság amivel félrevezetnek mindenkit - az ne volna.
kissé felnőttem
HÁT ABBA A NYILVÁNTARTÁSBA IS ÁM VALAKI VERJE BELE AZT IGEN AMIRE GONDOLSZ? iLYXEN ALAPON MINEK IS VAN AZ ORVOSOKNÁL A TÖRZSLAPOM HÁT CICUSKA NÉNE ELMEHWETNÉTEK KÁSLERRAL ODA BIZA MINNÉL ELŐBB ODA ASUNYIBA
kissé felnőttem
@kissé felnőttem: majd lemásolom azoknak is akik csak a kisbetüket tudják értelmezni? bocsika.
kissé felnőttem
@K-2SO: kicsit troger vagy de inkább nagyon és aljasan!!!
Gazella
Persze hogy oltott... hisz oltottak kerulnek be lélegeztetőgépre...
division
@Gazella: Nincs rá bizonyíték, hogy oltott volt, de csak nyugtasd magad a szokásos hülyeségeiddel. Amennyiben mégis kapott, nem tudni mikor, ez nagyon nem mindegy. Tűnnétek már el végre ti oltásellenes barmok a fenébe.
magyar1
@division: De hát ez curva egyszerű, nyilvántartást elővenni és bizonyítani.
kakambuki
"Dr. Letoha Tamás kutatóorvos viszont nemrég a Facebook-oldalon hozta nyilvánosságra, hogy Csollány Szilveszter egydózisú vektorvakcinával, Janssennel oltatta be magát még azelőtt, hogy bekerült volna a kórházba." Elhiszem! Na és a háziorvosa szerint is oltott volt? Továbbá meg mikor oltották be a kórházba kerülése előtt? Jóval előtte párhónappal, vagy csak az előtti héten amikor már nyakig volt a kórban, esetleg a mentőben a kórházba menet? Kutató orvos meg hogyan kerül a képbe? Miért nem az illetékes szakszolgálat orvosa nyilatkozik az ügyben? Mindazonáltal pedig gyógyuljon meg mielőbb!!
magyar1
@kakambuki: Mert most az a divat és kifizetődöbb ha az oltatlanokat hibáztatják.
C_3PO
Lehet, hogy kapott?! KAPHATOTT? Kaphatott bárki, aki regisztrált, vagy elment az oltópontra és kivárta a sorát! Megint a feltételes mód...
Pálinkás Pál
még jó hogy én voltam konteós, hogy oltottan haldoklik, igaz covid-nácik?.. előbb utóbb leesik nektek is hogy csak kísérleti nyulak vagytok...
Baker
Ja..mi tesszük tönkre! Nem elég, hogy oltásellenes posztokat tett közzé és Gődényt lájkolta, osztotta meg, még hazudott is!!!
De mi vagyunk a g3cik, ugye?
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Pál, pál, te tudod mikor kapta az oltást hakapot? Tedide.

Mert ha nem tudod akkor egy baromálat vagy. Nem vagy.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: kussolj, olvasd el még egyszer a cikket...
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: " Dr. Lehota András kutatóorvos azt állítja, hogy Csollány Szilvesztert az egydózisú Janssen-vakcinával oltották be mielőtt kórházba került. Az információt a tudós biztos helyről, az olimpikon kezelőorvosától tudja. A doktor ráadásul elég keményen bele is állt a közvéleménybe.

Itt és most, kérem, mellőzzük a fals infókat. Egydózisú vektorvakcinát vett fel. Itt egy olimpiai bajnokot teszünk tönkre fals információk alapján "
www.life.hu/egeszseg/20211230-egy-olimpiai-bajnokot-teszunk-tonkre-megis-beoltatta-magat-csollany-szilveszter.html
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Mikor nyomi, mikor?

Mennyi idővel előtte? Mert ha két perccel előtte akkor ugyebár elég későn volt.

Ha mondjuk egy évvel előtte akkor meg már eléggé elhalványul a hatása.

Tehát mikor. Nem azt kérdezem, hogy reggel hatkor vagy este tizenegykor, hanem mennyi idő telt el az oltás beadása (márha) és a lebetegedése között. Nagyon nem mindegy, bár nem gondolom, hogy egyáltalán érted miről van szó.
Macskaszem
@Pálinkás Pál: @Pálinkás Pál: Szóval mielőtt kórházba került.
Amikor már valószinűleg beteg volt, és beszart, mert egyre rosszabul volt, ezért elment oltakozni. Akkor meg már nagyon nem kellett volna. Tudod a tűz meg az olaj is nagyon hasznos, de tüzet ne oltsunk olajjal, meg covidot se gyógyítsunk vakcinával, mert mind a kettőnek sz@r vége lesz.
Pálinkás Pál
@Macskaszem: ezt pont te mondod, amikor minden tesztelés nélkül oltjátok az esetleges fertőzötteket?...pont ezért nem szabad járvány közben oltani...de ezt gyorsan megváltoztatta a metéltek által vezérelt WHO nevezetű gittegylet..mellesleg már nyáron felvette a két pfizert a munkája miatt.../ tudom ez is konteó szerintetek,pár hét múlva kiderül hogy nem, mint ez az oltottság is../...azt a hunor nevű kuruzsló meg nyugodtan megdögölhet...tudod, aki gyermekorvosnak mondja magát..
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: kussolj, nyáron kapott pfizert, ti meg hatug náci szarok vagytok...
Macskaszem
@Pálinkás Pál: Én nem oltottam senkit, viszont megkaptam mind a hármat, és ha 50 év múlva lesz valami mellékhatása, hát lesz@rom ívesen. Én most akarok élni, semmi kedvem a lélegeztetőn megdögleni.
Pálinkás Pál
@Macskaszem: semmi köze ehhez a lélegeztető gépnek...angliában az intenzíven jóformán csak oltottak vannak...az oltás megvéd,igaz?..portugália 98 %-os átoltottság, ugyanolyan beteg öreg emberek halnak, mint tavaly, oltások nélkül..de az oltás megvéd...sok szerencsét..
Macskaszem
Ordas hazugság, hogy az intenzíven többnyire oltottak vannak. Pont az ellenkezője igaz. Persze aki márciusban kapott egyet, hogy meglegyen a kártyája, az bakfittyet se ér.
magyar1
Olvastam, hogy a Pfizer egy Paxlovid nevű gyógyszert fejlesztett ki ami megöli a vírust mint az antibiotikum a baktériumot - ez lesz a megoldás.
Nem tudnak a gazdagabb betegek hozzátartozói ilyeneket beszerezni?
division
@Pálinkás Pál: Járvány közben lehet oltani, amennyiben tünetmentes az illető. Amikor már lázas, köhög, szarul van, akkor már tilos.
division
@Macskaszem: Nincsenek többen valóban az intenzíven az oltottak, akik meg ott vannak mégis vagy Sinót kaptak többségében, vagy nem vették fel a megfelelő számú dózist, és a 2. óta eltelt már legalább 6-8 hónap, ill. eleve nagyon beteg volt már. Sajnos egyelőre még nem tart 4-6 hónapnál tovább az oltások hatása, de remélhetőleg az omikron megjelenésével elindul egy folyamat, ami sima influenzává szelídíti ezt az egész őrületet.
Peller Anikó
@division: Ebben azért nem lehet túlzottan reménykedni, mert ha erőteljesebben terjed az azt jelenti, hogy sokkal több lesz a fertőzött. És ez a melegágya a mutációknak, minél több a beteg annál több a 'táptalaj' így több esélye van a változásnak, lásd a delta AY.122 változatot például,

propeller.hu/nagyvilag/3753132-ukrajnaban-koronavirus-delta-variansanak-egy-kulonosen-fertozo-halalos?all#c3237003

Ha az omikronban egy ügyes mutáció megjelenik, hasonlóan bedurvulhat és akár nagyon halálos is lehet. Nem szabadna hagyni szabadon terjedni, a nyájimmunitást nem szabad vírusfertőzéssel elérni.
division
@Peller Anikó: Nem is mondtam, hogy hagyni kell szabadon terjedni. A 3. oltás nagyon fontos, és ugye dolgoznak már a Biontech - nél az omikron specifikus vakcinán is. A kérdés inkább az, hogy időben lesz e engedélyezve a használata. Ettől függetlenül nem lehet azt sem kizárni, hogy akár véget is vethet a komolyabb járványnak, és évi egy oltás elég lesz ellene.
magyar1
@division: Csakhogy tesztelés nélkül oltanak és nem tudják, hogy az-e ha nincs még tüntet - igaz okoska?
magyar1
@division: Izraelben már használják azt a Pfizer tablettát, Paxlovid a neve ami öli a vírust.
hvg.hu/360/202148__uj_covidgyogyszerek__szajon_at__kockazatkezeles__gatlasok_es_zavarasok
division
@magyar1: Nem kell tesztelni az oltáshoz, okoska.
magyar1
@division: Erről beszélek,lehet, hogy akit éppen beoltanak vírusos, erre ráadják a vakcinát tehát járványban oltva van - okoska...
division
@magyar1: Amennyiben nincs tünete semmi, akkor beadható nyugodtan. Kár, hogy ezt többen nem értitek meg. Több antitestje lesz, a szervezete kissé erőteljesebben kezd majd dolgozni, de ez egy egyébként is egészséges embernél nem jelent semmiféle veszélyt.
Eladott Ország
@Sámannus: Janssen vakcinát kaptt. "A Janssen-Covid-19-vakcina vagy Johnson & Johnson-Covid19-vakcina (kódnevén Ad26.COV2.S) egy belga-holland-amerikai közreműködéssel 2020-ban kifejlesztett, második generációs, intramuszkuláris alkalmazású Covid19-vakcina, amely a SARS-CoV-2 humán koronavírus okozta Covid19 betegséggel szemben nyújt védelmet. A védőoltást kidolgozó és előállító vállalatok a hollandiai Leidenben működő Janssen Vaccines,[1] annak belga anyavállalata, a Janssen Pharmaceuticals,[2] az amerikai Johnson & Johnson cég leányvállalata."
Sámannus
@Eladott Ország: Tudom már én is Biztos azért választotta, de tudni kell a popsikenőcsről is hogy nem egy életre szól, ha mondják is, mert nem régtől van ahhoz, kevés a tapasztalat hogy elaltassuk az éberségünket egy mesével.
Borsodi
Őszinte részvétem,szomorú,hogy egy fiatal egészséges sportoló ilyen hirtelen elhunyt.Talán ha nem oktatja be magát most is élne.
www.youtube.com/watch?v=RK_yzo7DA4k

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.