Az rtl.hu kérdésére a jegybank azt közölte: Veres István feladatainak ellátására a házastársa jelenlegi vagy jövőbeni tisztsége nincs hatással.

Novák Katalin férje megtarthatná az állását a Magyar Nemzeti Bankban
Kép: Facebook/Novák Katalin 

A portál kérdésére a jegybank azt közölte:

Veres István az MNB Pénz- és devizapiaci igazgatóságát vezeti. Feladatai ellátására a házastársa jelenlegi vagy jövőbeni tisztsége nincs hatással.

Az rtl.hu azt is szerette volna megtudni, hogy Veres István fenntart-e majd saját titkárságot, és a köztársasági elnök házastársaként hogyan képzeli el közéleti szerepét és milyen ügyekkel szeretne kiemelten foglalkozni, de ezekre a kérdésekre nem kaptak választ.

Orbán Viktor múlt héten jelentette be, hogy Novák Katalin a Fidesz államfőjelöltje. A politikus szinte azonnal közölte, hogy elfogadja a jelölést, és december végi hatállyal lemond miniszteri posztjáról, arról hogy ennek mi állhat a hátterében ebben a cikkben foglalkoztunk. 

Forrás: SzMo
Címlapkép: Facebook/Novák Katalin 

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ha a keresztapa igy tartja helyesnek, akkor ezt egy törvény fogja előírni !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Ha a keresztapa igy tartja helyesnek, akkor ezt egy törvény fogja előírni !!!
karma1
Milyen erdekes! A pozicioja meg nem is biztos, de a csaladja mar helyezkedik!
Na, gyurcsanyfobiasok, most nem haborodtok fol? Amikor Gyurcsany miniszterelnok elnok lett, akkor Dobrev Klara Medgyesi allamtitkara volt, es azonnal lemondott a hivatalarol.
Vajon erkolcsileg mikor jut el oda a fideszes maffiabagazs, hogy ilyen esetben a hazastars lemond az erzekeny koztisztviselosegrol?
verőce21
Aki a Kádár volt (átalakított) házában lakik, arra egyedi törvények vonatkoznak...?
Sámannus
Meg kell mutatni hogyan kell tartani a gyertyát is.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Csak a kiindulást tudnám feledni

a legrosszabb bulvárnál is idétlenebb dumával indítja az egyébként meglehetősen jó ki elemzését

A „963. BEKIÁLTÁS: Nem ér Novák Katalin sértődése - Kabai Domokos Lajos” post érdekes kérdéseket vet fel – néha elég naivnak tűnő, remélem csak álcázott – megfogalmazásban. Ja igen az alapvetően is kellően pikáns Magyarország (azaz nem a Magyar Köztársaság; egy külön kötet megérne az elemzés, hogy az eresz-akrobata mi célból tartotta fontosnak a névváltoztatást) új Köztársaság Elnöke hacacáré kapcsán.
Azonban a derék szerzőnek mindjárt az elején sikerült egy blődlit bedobnia. Azt írja, hogy „A hatalomtechnikusok igenis kihasználják, hogy sokan szívesen legeltetik szemüket a nők idomain.”, majd „sokan elalélnak, ha egy szemrevaló fehércselédet mutatnak be egy magas tisztség várományosaként.”!
Nos ami szemlegeltetést – az az igazság, hogy a derék matyar médiában sokkal inkább nyálcsorgatás – illeti, hogy finom legyek a jövőből visszanézők igencsak elcsodálkoznának a mai szépségideált vizslatva. Hogy a „szerevaló fehércseléd” dologról ne is beszéljünk, főleg annak fényében, hogy celebjeink legtöbbje olyan rajongói megjegyzéseket kap a „követőitől”, hogy a „kidolgozott felsőtest” -el versenyben vannak, pedig azt az egyik fun Orbánról írta! =))
RonaGyuri
@karma1: tévedsz a rabszolgája nem köztisztviselő - mert a cégnél nem csak a pénz veszti el a köz jellegét - , hanem csak egy ócska párt-csinovnyik! =))
ómió
Jé! Ez a fránya "jegybanki függetlenség"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.