Közösségi oldalain és tévéműsorban is beszélt Szilágyi Liliána Európa-bajnoki ezüstérmes úszó azokról a bántalmazásokról, amelyekkel apja sújtotta őt bő két évtized alatt.

Szilágyi Liliána az átélt borzalmakról: "Apám meztelenül felállított a mérlegre, és elmondta, mennyire undorító vagyok
Fotó: Facebook/Szilágyi Liliána

"Bántalmazott az apám. Testileg. Lelkileg. Szexuálisan. Gyermekkoromtól kezdve" – írja Facebook-posztjában a sportoló.

Majd így folytatja:

Folyamatosan és kiszámíthatatlanul, ha épp olyan kedve volt, élvezve a hatalmának a gyakorlását felettem. Legyen szó testi fenyítésről, megfélemlítésről, szeretet és figyelem megvonásról, avagy szexuális visszaélésről. Az apám akinek hosszú éveken keresztül bármit megtettem volna, hogy elfogadjon, hogy szeressen, míg nem rájöttem, egy tökéletes illúzióban élek.

Szilágyi Liliána D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában néhány részletet is megosztott. Elmondása szerint még csak nem is a fizikai bántalmazások voltak a legrosszabbak – őt egyébként is csak addig verte az apja, amíg nem kezdett el úszni, mert ekkor az úszódressz miatt látszottak volna a nyomok – hanem a lelki terror. Többször végig kellett néznie például, ahogyan apja a szeme láttára veri össze édesanyját. A húgáról (Szilágyi Gerda, szintén úszó) pedig úgy vélekedett, ő nem is tőle van (pedig de). 

"Mielőtt még megjött volna az első menstruációm, egészen kiskoromtól fogva mondta, hogy nagyon reméli, hogy minél később, vagy egyáltalán nem is jön meg, mert ez csak árt egy nőnek. Azt mondta, ha menstruálni fogok, akkor olyan hisztis picsa leszek, mint az anyám"

- idézte apját Liliána.

Amikor megjött, leültetett maga elé, és azt mondta, "elkezdelek beidomítani arra, hogy a nőiességedet használva egy gazdag kurva legyél" – sorolta tovább a borzalmakat.

Liliána állítása szerint apja már egészen kicsi korában is alázta, és bulimiája visszavezethető a következő szokásra:

"Gyerekkoromtól kezdve az apám minden hétvégén meztelenül felállított a mérlegre, és tükör előtt elmondta, hogyan és mit kéne változtatni, mert hogy  mennyire undorító vagyok."

D. Tóth Kriszta interjúja Szilágyi Liliánával a WMN Magazin Youtube-csatornáján látható:

Forrás: Facebook/Szilágyi Liliána, Youtube/WMN Magazin

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
nakérem...a képek láttán sem fog történni semmi...
Ez egy olyan ország, ahol a bántalmazott lány(nő) csak hazudik, bemocskolja a tisztességes férfit, bárki is az...nagyjából az afgán férfigondolkodás működik a hatóságok részéről...nehogymár egy serdülő lány rémálmai alapján hurcoljanak meg egy becsületes sportlegendát, aki a hazánk hírnevéért különösen sokat tett...bezzeg a felesége, lányai?

És nem akad ember a családban, aki ezt a gazembert úgy péppé verje, hogy semmi nem marad ép rajta...mert kit hurcolna meg az összetartó férfi társadalom? hát persze hogy azt, aki önbíráskodott...ez elítélendő, nem is mer senki ilyent tenni...sem a feleség hozzátartozói, sem más közeli vérrokon.

És csodálkoztak, hogy Liliána milyen szeleburdi...hát persze...sosem tudta, mi várja otthon...rettegés volt az eddigi élete. ...a hatóságok valószínű gondoskodnak róla, hogy ezután is rettegjen...

Az apját meghívta Rónai az ATV-be, mondja el az ő verzióját. Nos el fog menni, és boci szemekkel, könnyeivel küszködve fogja elmondani bele a kamerába, hogy ő mennyire szereti a lányat..az elmondottak csupán kitaláció...nem is érti mi ez az egész...és szabadlábon, a lányokat továbbra is terrorizálva él boldogan, büszkén, mint a nemzet sportolója, akire büszke a hazája.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Katalina62: ez így van..ezért nem foglalok állást..de itt készpénznek veszik a vádakat csak úgy...
Katalina62
@Katalina62: jav."sok mindenben nem értünk egyet,..."
cirip
A legújabb gumicsont, lehet nap- nap után a fb-on és mindenhol ezen rágódni.
Valami mindig kell!
cirip
@Eladott Ország: Igen, tudom, szörnyű dolgok ezek, ...Engem a média gátlástalan ,lájk-és kommentvadász lihegése, nyomulása irritál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.