Megtiszteltetés volt közalapítványi felügyelőbizottsági tagként hét évig szolgálni a nemzet fővárosát, de van, amihez közvetetten sem adhatom a nevemet, ezért demonstratív céllal lemondtam. Amikor a mindannyiunkat szolgálni hivatott közműcéget arra használja annak vezetője, hogy a személyét ért kritikával szemben adjon ki közleményt, akkor az megmutatja, hogy a köztisztség iránti alázatot mennyire rosszul értelmezi. Ha ezt a fogalmat egyáltalán ismeri, merthogy nem gyakorolja, azt ezen az eseten keresztül sajnos látjuk. - A teljes hír a PannonHírnök HazaiTükör rovatában olvasható.

Forrás: pannonhirnok.com
Feltöltő: orfeusz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orfeusz
@lampa laz: Ajaj! Tényleg akkor mi lesz? A Fővárosi Közgyűlés bánatában azonnal feloszlatja önmagát?
orfeusz
@Horizont: Döbbenet! Még egy ilyen ózsdi portál. Csak úgy leadni egy közleményt. Mit képzelnek ezek? Nem is értem. Kit érdekel ez? Semmi ferdítés, rágalmazás meg miegymás. Nem is értem, hol él ez a "turista"? Ausztriában? Mit képzel magáról? Egyszerűen fogja magát és lemond? Erkölcsi okok miatt? Ilyen botrányos viselkedést! Fel kell világosítani, hogy a Lajtán innen van. Hagyja már abba a moralizálást. A tiszti becsület ideje már nagyon régen elmúlt.
orfeusz
@orfeusz: Sajnos, de igaza van. Itt morálról ábrándozni annyi, mint a konzum lány a szüzességéről. Ugyancsak igaza van a tiszti becsületről is, mióta felakasztották a parancsot végrehajtó tiszteket.
teuton
@orfeusz: Esetleg arrol is tudsz, hogy a fotokat loptak es meghamisitottak, ezert mar feljelentes született? Ja, nem kell minden objektiv tenyt közölni, eleg ragalmazni... Arrol is tudsz, hany sajtopert nyertek mar eddig az ellenzekhez köthetö megragalmazottak? Egyet elarulok neked, Greczy mind a 19et megnyerte...
orfeusz
@teuton: Válasza első részével nem Önnel, hanem Voltaire-vel értek egyet. “Semmiben nem értek egyet Önnel, de mindent megteszek azért, hogy elmondhassa a véleményét.”
A második részében közölteknek örülök. Helyesen járt el Gréczy Úr, hogy a bírósághoz fordult ahol jogszerű ítélet született. Így együtt örülhetek Petőfi Sándorral "Haza csak ott van, hol jog is van,"
Istenakinincsen
@orfeusz: Lemondtál hogy elmondhassad.akkor rajta mondd el érthetően.
Nehéz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.