A napokban röppentek fel arról a hírek, hogy az egyik legnagyobb hirdetési portálon Korda György és Balázs Klári legendás Korda-villáját eladásra hirdetik – írja a Blikk.hu a pénzcentrum.hu nyomán.

Nem kis összegért árulták Korda Györgyék a villájukat, de mégsem fognak költözni – ez az oka
Fotó: TV2

A kastély jelenleg szállodaként üzemel, 2017-ben esett át egy nagyobb renováláson, amibe elmondása szerint a házaspár akkor szinte minden pénzét beleölte. A 22 plusz két félszobás, budai ingatlanért 780 millió forintot kértek.

A Blikk azt írja, Korda Györgytől úgy tudja, a villa mégsem eladó.

Elgondolkodtunk rajta korábban, de az a hirdetés már nem aktuális, nem áruljuk a villát. Ráadásul januárban 83 éves leszek, gondoljon bele, kinek van kedve ennyi idősen bárhova is költözni

- jegyezte meg Korda György, amikor a lap arról érdeklődött, miért szerepel egy hirdetés az otthonukról az ingatlanos oldalon.

A hirdetésből kiderült, hogy

az épület alapterülete 1509, az udvar 1341 négyzetméter. Az ingatlan összesen 6 szintre van osztva: pince, földszint, három emelet és egy padlástér, a garázsban 12 autó fér el, emellett kiszolgáló- és közösségi helyiségek, iroda, valamint egy díszes különterem is van. A jobb szárnyában egy külön bejáratú, 3 szintes villalakás is van egy különleges télikerttel és gyönyörű privát terasszal, ez a házaspár magánlakása.

A pandémia miatti korlátozások ugyan nagyon rosszul érintették Korda Györgyöt és Balázs Klárit, hiszen a koncerttiltások mellett a szállodát sem üzemeltethették hosszú hónapokig, de a népszerű énekes elárulta, találtak arra megoldást, hogy a turisták hiánya mellett is megtöltsék a szállodát, és ne kelljen elküldeni azokat az alkalmazottakat, akik évek, sőt évtizedek óta mellettük vannak.

A szállodában most is többen laknak, de nem csak pár napra érkező vendégekkel vagyunk tele. Vannak ugyanis állandó lakóink, egy ideje albérletbe is adunk ki szobákat, azaz hosszú távra, így többen már egy éve itt élnek

- árulta el Korda György.

Azt is elmondta a lapnak, hogy a bevétel így nem akkora, mint korábban, de legalább fent tudják tartani vele a szállodát.

Forrás: Blikk.hu, pénzcentrum.hu
Címlapkép: TV2

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Emmersson71: @namihami: Na lássuk csak Kedves Magyarjaim >> a helyesírás egy szó így igaz, ha valamilyen okból magát az írást vesszük górcső alá! Azonban ha elemezzünk egy
és azt latolgatjuk hogy helyesen lett írva valami vagy sem akkor bizony helye van "úgymond megszemélyesíteni" a kiemelendő szót, az esetemben azon röhögtem, hogy ha a nem tudtok valakibe belekötni akkor jöjjön > a HELYES írás, mert az aztán az igazi degradáló pallós!
DE azért BUÉK - megköszönve a "korrekcióra való törekvést"!
Emmersson71
@Németh István: "ha nincs vélemény akkor jöjjön a helyes írás!"

Ne hazudozz, még mindig nem áll jól..ne vedd el O1G kenyerét ;)
Németh István
@Emmersson71: Szerintem szomorkás vagy, mert rájöttél időközben arra hogy minő (ez nem mi nő!) igazságot danolászik mostanság a Magyar > olvasd csak; piros lett a paradicsom, nem sárga, Magyarország előre megy nem hátra, mert van egy szupi kormánya, az ellenzék mehet a bús csudába! Hej-haj, csuhaj, hely-de rü-tyű-tyű!
NA látoóóód, lehet szépen irodalmian is kifejezni magunkat!
Clavigo
@Németh István: De hülye vagy te ,öreg..!
Németh István
DE minő köze van eme fejtegetésnek a Korda művész házaspár villájához!?
Ez eszetekbe sem jutott? Hej de piros lett a paradicsom,... a többit már tudjátok!
Emmersson71
@Németh István: A magyar kisbetűvel írandó :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.