Hadházy Ákos közösségi oldalán számolt be arról, hogy több fideszes képviselő is újévi koncertre szóló ingyenjegyeket osztogat.

Hadházy: "Mága Zoltán újévi koncertjére szóló ingyenjegyek százaival kampányolnak fideszes képviselők"
Fotó: MTI/Mónus Márton

Mága Zoltán újévi koncertjére szóló ingyenjegyek százaival kampányolnak fideszes képviselők.

- írja, majd hozzátette:

Pócs János, Kállay Mária (plusz a szolnoki polgármester), Németh Zsolt és még ki tudja hányan csaptak fel koncertszervezőnek az újévi délutáni koncertre. Azt nem tudni, hogy ki fizeti a jegyeket, a megfogalmazások szerint "Mágával közösen" ajánlották fel a művészi élményt.

Hadházy úgy fogalmaz, szerinte "a művész úrtól nem idegen a hatalom melletti masszív kampányolás, pláne, hogy igen kifizetődő is: a 2019-es önkormányzati választások előtt 100 koncertet adott, amit a kormány 350 millióval (koncertenként 3,5 millió) honorált meg".

A koncerteken pedig véletlenül mindig felszólalhattak fideszes politikusok 

- írja.

A 2019-es önkormányzati választásokon mondjuk nem volt nagyon sikeres ez a kampány, reméljük, 2022-ben sem a Mága Zoltán szívéhez és pénztárcájához közel álló párt fog nyerni. Önöknek pedig azt javaslom keressenek más szórakozást és nem csak azért , mert a Fidesz a jelek szerint már felvásárolta az összes jegyet a holnapi koncertre

- fogalmazta meg Hadházy.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Mónus Márton

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@Németh István: ma, 12:27
A kétharmad már meg lenne. Ha nem is szólnál, akkor egyszemélyben lehetnél a három majom, mert ugye nem lát, nem hall, csak még beszél:
Hogyan is van az a nagyon mély bölcsesség, miszerint ne a hírhozóra haragudj?
Hörögsz, mocskolódsz, de a bemutatott visszásságokat cáfolni nem tudod.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Málna: Analfabeta! Ki az a TI, aki minimalberert dolgozik? Ki kap csaladipotlrekot es segelyt? EN NEM, nekem ugyanis mar iskolas unokaim vannak, az egyik mar 23 eves es en megelek a napi 2-3 orai internetes üzletemböl! DE!!! A magyar dolgozok kb. 2/3-a az atlagber alatt keres, holott teljes munkaidöben dolgozik! Ne hasonlitsd a magad fidesznyalonc -birka eletet az atlagmagyareval össze! Az eletben a sulyozott statisztikai atlag szamit, nem a kivaltsagos kisebbseg! Persze elarulom neked, hogy mennyi a nemet minimaloraber. 4300 ft, a minmalnyugdij pedig 310000 ft lesz, a segely pedif, amiböl barki meg tud elni: a lakber, betegbiztositas es rezsin kivül havi 180000 ft 1 före, ami mellett dolgozva 100 eurot levonas nelkül meg lehet tartani, az afeletti összegnek pedig 30%-at. Tehat egy 4tagu csalad havonta kb. 600000 ft KESZPENZT kap, mellette a gyerekeknek minden ingyenes, a tanszertöl a zeneiskolaig, a sportklubtol a külföldi iskolai utazasig. Ja, ha valaki pedig elsöre kapja a segelyt, annak a butorokat is az allam fizeti. Mindenfele tovabbkepzes es az utazas is ingyenes. Ha pedig valami jogi problema van, az ügyved es birosag is ingyenes, tehat akar az allamot is ingyenesen be lehet perelni az allam penzen... Azt meg sem emlitem, hogy persze nem CSAK a fizeteseket kell összehasonlitani, hanem az arakat is, amiknel az elelmiszer alacsonyabb, mint MO-on, tehat a nemet fizetes/nyugdij vasarloereje 3-5x magasabb! Nesze nektek birka magyar kisnyugdijasok!
teuton
@Németh István: A nepnek nem jotenykonysag kell, koncert-alamizsna, hanem rendesen megfizetett munka, aminek bereböl tidsztessegesen meg lehet elni! Az ingyenjeggyel nem lehet jollakni, ruhat venni, a gyereket etetni, az csak a nyaloncok lekenyerezesere szol! Persze ha valaki ugy gondolkodik, hogy a bugyuta nepnek csak kenyer es cirkusz kell, akkor a cirkusz melle kenyeret is kellene adni, nem csak 10 kilo krumplit a valasztasok elött!
Málna
@teuton: Akkor meg minek nyafogsz folyton, analfabéta, ha nem vagy érintett a családi pótlékban, segélyben, álláskeresési járadékban? Én kifejezetten örülök, hogy nem nőtt például a cs. pótlék összege. És annak is nagyon örülök, hogy Németországban minden ingyen van...Hahaha.
Németh István
@teuton: Erre nem reagálok, mert olyan butaságokat írt a figura, hogy kétlem ez országban él. A @Málna: esetében, már más a helyzet> tudományos nyilatkozata, nyilván azt jelenti, hogy megy a németekhez ingyenélőnek! mert ott még családi pótlék sincs - nincs is rá szükség mert minden ingyen van! De azért csak danolásszuk jó kis nótánkat; piros volta paradicsom nem sárga; ... a többit tudjátok a balliberális mocskok mennek a bús ...ba! hely-haj hely-de rü tyü tyű!
teuton
@Németh István: Gyogyszerre ne igyal, mert csak hülyesgeket danolaszol orbancod utan (passzol a ciganynota a ciganyhoz) ,de a magyar helyesirast meg kell tanulnod, vissza az altalanosba!
Namely
@namihami: "A gond csupán annyi, hogy ez itt még csak az árakban Nyugat. A bérek és a gazdagjaink mentalitása még Kelet, annak is a Vadkelet szeglete."
A bérek azért keletiek, mert 40 évig kommunizmus volt, és mert még most is az van a fejekben. Az árak pedig: nem hinném, hogy egy tisztességes 40 nm-es albérlet 1500 font lenne.
A gazdagok mentalitása pedig pontosan olyan, mint a szegényeké. Csak ők nagyban csinálják ugyanazt.
"Itt az orbáni NERpolitika lényege éppen az, hogy a politikai fényezés és befektetés közpénzből történik. Vuszont a szintén politikai haszonszerzés már a fideszes oldal részén csapódik le. A plakátozás és a ""határontüliazás"" küzpénz-alapon fideszes pártcélokat szolgál. Mert a ""kormány tájékoztatás"" kizárólag ennek van és lehet alárendelve. "
De ez mindig így volt 1990 után (és előtte is). Semmi nem változott, és nem is fog, ameddig a fejekben nem lesz rendszerváltás. Erről szólt az a videó is, amit mellékeltem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.