Ahogy arról korábban beszámoltunk, közösségi oldalain és tévéműsorban is beszélt Szilágyi Liliána Európa-bajnoki ezüstérmes úszó azokról a bántalmazásokról, amelyekkel apja sújtotta őt bő két évtized alatt. Liliána apja nyílt levélben reagált a vádakra. Péterfy-Novák Éva, írónő csütörtökön közösségi oldalán reagált az eseményekre.

Szilágyi Liliána-ügy: Az írónő szerint felér egy beismerő vallomással a lány apjának nyílt levele
Fotó: Youtube

Szilágyi Liliána „apja” mai válaszlevelében véleményem szerint a létező összes bántalmazói technikát felvonultatja. Magát ártatlan áldozatként állítja be, büntetőüggyel fenyeget nyíltan, majd burkoltan zsarol és érzelmileg próbál nyomást gyakorolni

- írja bejegyzésében.

Hozzátette:

Aztán az anyagiakra hivatkozik, hogy hihetőbb legyen az ő áldozati volta, aki „csak arra” kellett a lányának és a feleségének, hogy kiszipolyozzák. A végén pedig megpróbálja porig alázni a lányát, amikor felszólítja, hogy ne használja többé a Szilágyi nevet.

Az én olvasatomban, egykori bántalmazott nőként, ismerve ezeket a paneleket azt mondhatom, hogy ez a mai nyílt levél szerintem felér egy beismerő vallomással. Mondom szerintem.

Nemrég pedig arról is írtunk, hogy Liliána húga, Gerda miként reagált az eseményekre.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Youtube

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
Nem tudom igaz-e amit Szilágyi Liliána elmondott, de az apa levele nem egy beismerés! Én nem tudom eldönteni ki mond igazat! Ha igaz amit Liliána állít akkor az élete pokol volt, és most is az, ha nem, az apja életét, most tette pokollá!
Málna
Igaza van az írónőnek, én is ezt éreztem, amikor olvastam a levelet.
Katalina62
Az ilyen dolgok, pro, és kontra bizonyithatatlanok! Ezért rettenetes fegyver bárki kezében!
Baker
Szerintem pedig árulkodó az "öngyilkos akartam lenni" duma, ami bemondásra el kellene hinni, mint a vádakat! Pont így viselkednek a hazudozók.
FLETÓ
Jobb lett volna, ha nem is reagál!
KisTehen
és a lány testvérének nyílt levele mivel ér fel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.