Megtagadta a rendőrség a nyomozást a plasztikkártyás védettségi igazolványok túlárazásával kapcsolatban, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő vasárnap tette közzé a BRFK gazdasági bűnözés elleni főosztályának erről szóló határozatát.

Megtagadta a nyomozást a rendőrség a Hadházy által túlárazottnak tartott védettségi kártyák ügyében

Fotó: Facebook

Mint a  24.hu írja, Hadházy szerint a védettségi kártyák darabját 100-120 forintért is megrendelhették volna, ám a nagy nehezen kiadott dokumentumokból az derült ki, hogy igazolványonként 979,5 forint+áfát, összesen 6,12 milliárd forintot fizetett az állam, így tehát a politikus szerint nagyjából tízszeres volt a túlárazás az üzletben.

A BRFK decemberi keltezésű elutasító határozata nem cáfolja, hogy a plasztikkártyák 100-120 forintos áron szerezhetők be a piacon, viszont azt állítja, hogy az ár tartalmazta

a kártyák megszemélyesítését, azaz az előlapon látható informatikai adathordozót,

a borítékolás, címzés postai költségét,

és egy napi 24 órában működő informatikai rendszert, amely a felmerülő problémák megoldására szolgál.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Facebook

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Sőt, az alkotmányos költséget nem is említették!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Baker
Sőt, az alkotmányos költséget nem is említették!
Eladott Ország
A pártállam/maffiaállam kiadta az utasítást. Az olajmaffia manapság országot irányít. A papa, Sándor István az ORFK Központi Bűnüldözési Igazgatóságának (KBI) főnyomozója volt.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/139051068_113891417269976_4455982386884664483_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=IUyvSlriXbYAX8G8aNK&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-NF7m09Vfk9HFIFVOrURPmRyFAautWuHmajPgxx0wcgA&oe=61F572F4
Nos ezért kell eltakarítani (többek között) ezt a velejéig rohadt, bűnöző, tróger bandát!
namihami
És az elutasító határozat mellé tcsatolt cédulára még az is rá lett gépelve, hogy :: ""Nehogy már magunk ellen kelljen vizsgálatot indítani!""
Ez a szokásos melléklet, amit a számítógép automatikus csatolófájlban mellékel minden, a fideszesek ellen beadott vizsgálati kérelem elutasításához.
human
Tartalmazza az előlapon látható informatikai adathordozót. Mármint egy egyszerű nyomatot? Az mekkora plusz költség? 5 Ft / kártya?
A napi 24 órában működő informatikai rendszer költségét kétlem, hogy csak a kártya árából finanszíroznák. Egész biztos más forrásból is finanszírozzák a működtetését. Szóval ez is csak amolyan magyarázkodás.
jesz
...talán a hamis védettségik után nyomozni sokkal fontosabb...mert abból rengeteg van(van aki 150000.-ad érte)...
Annyi költséget mutatnak ki, amennyi szükséges az ártatlansághoz...csak rutinos
pénzügyes kell...az pedig van.
Nessy
Szolgál és véd rendőrségünk ! Már mint a hatalmat !
lusta
Megtagadtáák? A csoda az lett volna, ha nyomoznak.
Ezért írtam már máshol, az ellenzék hatalomra kerülésekor minden, még folyamatban lévő beruházások esetében is fel kell függeszteni a kifizetést és újat kiírni. A túlárazások egyike a kiírások irracionális magas ára és különleges feltétele. Ezért kell az új kiírásokat a valós piaci árakhoz igazítani és kikötni, ennyi, ha 15 milliáárd, akkor a végösszeg nem lehet 80 milliárd. Azt fizesd a saját zsebedből.
Aki Én
Nincs az a kis pandémia, ami ne jönne jól a hazaárulóknak.
csak úgy....
talán a tettes nem is annyira ismeretlen,akkor meg minek kell nyomozni..
grincss
@Clavigo: Esetleg Kövér Szilárd? :-)
telegdilaci
@Baker: Jaj hát miért sajnálja Hadházy képviselő úr egy kormányközeli hűséges talpnyalótól azt a pár milliót,biztosan megérdemli,jó szolgálatot,tett az övéinek gyorsan elő állította az igazolványokat,hamarabb mint ahogy az Oltásokat megkaptuk,a gyorsaságnak bizony ára van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.