Tisztelt Honfitársam! Ezzel kezdi a levelét Orbán Viktor, amelyet többen is ma kaptak meg.

Levelet írt, csekket küldött Orbán – pénzt kér a harcra Soros, Gyurcsány és Brüsszel ellen

Azért írok Önnek, mert sorsdöntő választás elött állunk. A tét nem kisebb, mint hogy Magyarország továbbra is előremegy vagy visszafordul a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba.

- derül ki a levél első feléből.

A levél arra is kitér, hogy a koronavírus-járvánnyal együtt a világ is megváltozott. Egy veszélyekkel teli korba léptünk, ahol egyszerre kell megküzdenünk a járvánnyal, az egyre erősödő illegális migrációval, és Brüsszel, valamint a Soros-birodalom egyre agresszívabb beavatkozási kísérleteivel. 

Ehhez a küzdelemhez nemcsak szív, nemcsak ész, de erő is kell. A mi erőnk az egységünk.

- fejtette ki a miniszterelnök.

Levelet írt, csekket küldött Orbán – pénzt kér a harcra Soros, Gyurcsány és Brüsszel ellen

A nem szabad visszafordulnunk, Magyarországnak előre kell mennie! felkiáltás után azonban kiderül, milyen kérdéssel fordul az olvasóhoz a miniszterelnök.

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy amennyiben lehetőségei engedik, adományával Ön is járuljon hozzá ehhez a küzdelemhez, és támogassa a Fidesz kampányát, annak érdekében, hogy a felivásunkat mindenhova eljuttathassuk.

- írta.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,...jövő tavasszal..."
,,2022. január..."

Mi a fasz???

Egyébként meg kicsit visszás, hogy lejmol, miközben közpénzt osztogat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Hoppá. Kiürült a kicstár? Illiberális barmoknak kötelező a perselypénz.
szaboria1
Van az Orbán családnak pénze azzal járuljon hozzá. Szégyellje magát, hogy nyíltan akarja a népet meg zsarolni. Erre mondják az egyik kezével ad a másikkal el akar venni.
Aki Én
,,...jövő tavasszal..."
,,2022. január..."

Mi a fasz???

Egyébként meg kicsit visszás, hogy lejmol, miközben közpénzt osztogat.
csak úgy....
csak nem koldul a dübörgök miniszterelnöke!? :) na hibbant ,ha kér akkor adjatok neki..
laja70
Vissza kellene adni, amit elloptatok, nem az elszegényített lakosságtól kellene tarhálni!!! Persze lesznek olyan ostoba fidesz szektások, akik küldenek neki pénzt...Költse patikára!!!
Feró25
Miért nem a románoktól kéri vissza?amúgy meg ha Magyarország előre megy akkor ezek a marhák miért visszafelé mutogatnak állandóan?
kereső
"Hűbéresek"/vazallusok. Kinyitni azt a bugyellárist! Hiszen ti vagytok a honfitársak, a haza, a mimagyarok.
Nyírfa
Van pénzed , Orbán, annyit vettél el a közösből, amennyit nem szégyelltél. És melyik tolvaj szégyenlős?
Sziszifusz
Ezzel a kunyerálással megkapott pénzekkel igazolja majd, a kampányra költött, brutálisan nagy pénzek eredetét. Így utasítva el az e célra fordított költségvetési pénzek felhasználásának megtörténtjét .
Ez a pénzgyűjtés csak alibiként szolgál, akkora összeget mondhatnak amekkorát csak akarnak.
Nessy
Ez finoman szólva is pofátlanság. Miután már a kispárnát is kilopja a fejünk alól .
Maxipocak
Mocsok, gerinctelen, hazaáruló parazita. Adjon neked pénzt a Bagira! Próbálkozz a svájci bankodnál vagy valamelyik offshore számládnál.
namihami
Hát ezt is megéltük? A tolvaj az áldozattól kér?
Következő levél Brüsszelbe megy? Csak azt vegye egy kicsit sírósabbra. És, ha biztosan pénzt akar, akkor ne az eddig szokásos durcás hangvételt vegye elő. Eddig ugyan nyerő volt, de az idén már nem nyílt tőle a pénztárablak. A szordínósabb hang ott már ott sem nyerő, ismerik a műsort.
Macskaszem
Mocskos csutkánynak vastag bőr van a pofáján. De lehet, hogy csak teszteli, hány idióta, féleszű birka van még, aki hajlandó az ország kifosztóinak önként adakozni. Gyanítom ez lehet az oka, mert a közvélemény befolyásolóknak, mint mondjuk a Századvég, már orbán sem hisz.
Vadliba
Ez hamis hír! Ne dőljetek be neki . Orbán Viktor személyesen szokott híreket bejelenteni azt hiszem el amit az ő szájából hallok .A többi megvezetés .
namihami
@Vadliba: Meddig? Mert a következő nap már a tegnapi bejelentéseinek a 180 fokos ellenkezőjét adja ki direktíva gyanánt. Vagy te is 24 óráig emlékezel a kiadott instrukciókra?
""Ne azt nézzék, amit...""---és 24 óránként azt is csinálja.
nezelodo
Na nyugger társaim, most ki lehet nyitni a buxát, és vissza kell küldeni a hála jelét, a 80 ezret! Azért a 13 .havit még ne postázzák, jobb az óvatosság. A rég meghalt rokonaimnak küldött csekk szerint pedig nem vették észre, hogy nem regisztráltak a Covid oltásra, vagy arra gondolt a névsort összeállító pártkatona, hogy ők sem akartak ementáli sajttá válni, mint a példaképük?!
kissé felnőttem
pénzt paripát neked??? viktor egy döglőtt libát sem, mert 1000 éve ilyen uralom nem volt még a török sem, mind te a 133 al, . légy koldus , még kenyérhéjját sem érdemelsz nem hogy támogatást 98 oldal betellene amiket összehazudtál és összaloptál hát még az indokolatlanul kilapátolt milliárdokról nem is szólva. te itt már semmit ne kérj gyülölködésre tanitottad akit csak lehetett.
sveikukac
Nem azt kérdezem: van-e arra szó, amit ez az elmebeteg művel, hanem azt: ki az az elfuserált barom, aki még mindig benne bízik, őt akarja továbbra is hatalomban tartani?!!!
Pági
@sveikukac: azok a vénasszonyok,ezt látunk a tévében gyalázkodni,mást kinyírni.
Eladott Ország
Magyarország ellensége! Figyelem magyarok! Ez a soroscsicska uszító gyáva gyökér, tönkreteszi minden Magyar életét. Ez a szarházi a Magyar nép ellensége! Saját sírodat ásod meg , ha ezt az aljas népirtót támogatod!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/259564586_4476250265789274_7270284269127574889_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=666b5a&_nc_ohc=Lv_LX3I1e3gAX_NIDPv&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT9VUTxD-t4zMTtr1bjOUCyLwCo3e1pJw_UoF0QbTlj2EA&oe=61D7B67E
kereső
@Aki Én: Ment a "lájk"- de nem miniszterelnök lejmol, hanem mint fideSS elnök:))))))
dr. prédikátor
A KURVA ANYÁDNAK IRJ LEVELET TE FÉREG??? NEM LOPTÁL MÉG ELEGET A FAMÍLIÁDDAL EGYÜTT??? TAKARODJ A KURVA ANYÁDBA TE HAZAÁRULÓ NEMZETVESZTŐ TÖMEGGYILKOS!!!
Németh István
HÁT KÉREM SZÉPEN!!! A kormánynak az Orbán Viktornak segíteni kell, hiszen a mi érdekünkben tevékenykedik, jár el a csapatával!
AKI NEM ÉLŐSKÖDŐ HERE ez országban az a saját, és a népe érdekében, DE nem kevésbé a gyermekei és unokái nevében is segíteni fogja a Kormány!
Mennyivel korrektebb dolog ez amit VIKTOR kitalált és segítséget kér a munkáikhoz, mint pofátlanul az állami vagyonokat eladni a bigeféléktől korrupciós alapon kunyerálni, soroshoz, Brüsszelhez szaladgálni a nemzetünknek károkozásért, stb, stb. IGEN adunk a kormány, az Orbán Viktor javára, hogy még jobban megerősödve vigyék sikerre az országot!
A szemét zay-féléket gyurcsányostól, el kell söpörni! Istenke minket így segéljen!
tudode
Mi van?
.
Kunyeráljon az Orbán-család bankjáTÚ!
.
Van nekije ki tudja hány pusztája/juk, kastélyuk, földjük, ki tudja még mijükön túl
.
---- Már saját bankja is van az Orbán családnak
444.hu/2021/12/30/mar-sajat-bankja-is-van-az-orban-csaladnak
-------------
.
Nyomdafestéket tűrően, kukában helye a kunyeráló, levele, amely felér egy, két, sokk KÖZNYUGALOM MEGZAVARÁSÁVAL!
.
Összetéveszti az alattvalókat a tiszteletreméltó Soros Györggyel, aki nélkül most a töreket szedegethetné az aratók után:
.
---- Közzétették Orbán motivációs levelét, amivel a Soros-ösztöndíjra pályázott
444.hu/2018/03/31/kozzetettek-orban-motivacios-levelet-amivel-a-soros-osztondijra-palyazott
==========
.
Vastagbőr kell ahhoz az orcáján aki ezek után kunyerálni merészel, ami kijár egy slamperály országban

---- .Mácsai Pál: Dicsőséges nagyurak (Petőfi Sándor verse)
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg&t=158s
-------------
.
Orvos látta már vajon ezt a kunyeráLÓ un. közjogi méltóságokat megcsúfoLÓ pasit ez itt a kérdés, mert ennél nincs lejebb!
.
De mégis!
Aki Én
@Németh István: Te idén is színtiszta elmebeteg vagy. Ez egyre kevésbé kérdés.
Eladott Ország
@Németh István: ma, 14:11 ○ Inotai András: Nem gondoltam korábban, hogy a “nemzeti önbecsülés és büszkeség jegyében”,ilyen ütemben zajlik majd a szellemi népirtás, ahogyan látjuk…. Azért ilyen borzalomra nem számított senki 2010. tavaszán, elképzelhetetlen volt, hogy ilyen létezhet, felül múl minden eddigit a NER rezsim!...
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/150438987_4181644065220459_1203390988667360857_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=5A_Pluef7x0AX-84N0R&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_WOf5_VQGSNp_gV1VWjJZ_f9hauoNUqyQgfG4UFFES9A&oe=61F8DA70
RonaGyuri
te ócska gusztustalan dagadék a csókosaid nagyon gazdagodtak tavaly is! Kérj tőlük vissza! =))
kereső
@RonaGyuri: lölö vagyon "CSAK" 75 milliárddal nőtt tavaly. 2020-ban meg közel 100 milliárddal. Járvány ide/oda. Nem számit.
Gauntlet
Mi az, a sok ellopott milliárdból nem telik ilyesmi?
Qqberci
Csútkány, tudod mit mondott az egyszeri misszionárius, miután az éhező kannibálok megették kezét-lábát? "Testvéreim! Hát a f@szom nem kéne?"...
kissé felnőttem
ides fiam leveledet nem kaptuk meg amiben azt irtad tegyünk a csomagba egy sült libát de a lábait kössük össze nehogy szétrugja a borosüveget mert akkor eláznak az ötszázasok. anyád
rokker33
5 forinttal támogatom, de csak azért mert annyi forint van a pénztárcámban!Eurót nem adok!
kissé felnőttem
@rokker33: csak neked! " pénztálcámnak lukas a belseje soká lesz elseje " c sláger részlet örökös maradandó ám
Pági
Ez nyilván a vakon hívő embereknek szól, akik büszkén hirdetik ,hogy mennyivel járultak hozzá Viktir győzelméhez.
nezelodo
Remélem a Bizottságnak is küldött ilyen levelet, csak alázatosabb szöveggel. Végtére is a Soros szervezetek a pályája kezdetén sem hagyták cserben. Nem is értem miért távozott akkor villámgyorsan, amolyan angolosan Oxfordból!?
Giovanni Alba
@Aki Én: ma, 12:44
Nem kicsit visszás, hogy Orbán, a miniszterelnök fanfárok harsogása mellett osztogat, miközben Orbán, a pártelnök pénzért kuncsorog.
Hasadt tudat, de az igazán szánnivaló az, aki bedől ennek a lókupec dumának.
Veszélyben a haza? Erre való tekintettel a CÖF adja vissza a pénzt, amit érdemtelenül kaptak, csatlakozzanak hozzájuk az aranylábú sasok, a labdazsonglőrök, a nemzethy oligarchia rendezzen Ramóna vagy Gyöngyvér bált, de lehet Rachel is.
Az átlagbérből élőkről le lehetne szállni. Ha annyira kell a zsé, tessék vészhelyzeti adót kivetni a pofátlanul gazdagodókra.
Clavigo
Adjááá máán egy cigit,,,buszjegyre kéne.!! És lesz olyan barom,,aki tejel ennek a sutykó szarputtonynak.. Az agyam eldobom a csutkai mesztictől...
rokker33
@kissé felnőttem: nagyon ügyes vagy...
ESCOBAR
Többre becsülöm a Penny Market előtt kéregető koldust! Neki mindig adok...
sveikukac
Lehetséges, hogy Andika Lölö-t mostantól filérre elszámoltatja, s így oda már hiába fordul???
134.bátor
Egèsz egyszerűen lefagytam ettől a pofátlanságtól!!! Ezt nem akarom elhinni,hogy ilyen lètezik!!! Persze közpènzből küldözgeti a csekkjeit..
Havanagi
Ez nem újság.Évekkel ezelőtt mondta a fideszes szomszédom,hogy minden hónapban küld pénzt a fidesznek csekken.Akkor ez számomra döbbenetes volt.Szerintem ez évek óta zajlik,csak most derült rá fény.Ennyire elborult agyú a TÁBOR.
Németh István
"HA kér! Nép; adjatok neki!' Bár kicsit kitekert idézet, de hiszem, hogy érthető! Azonban nem hiszem, hogy kér, de ha tényleg kérne BIZTOS ADNÉK >> A nemzet és az unokáim, dédunokáim érdekében is! Istenke segélje győzelemre a sok-sok év utáni első tisztességes és a nemzete érdekében eljáró MINISZTERELNÖKÜNKET!
colibri
Rinocéroszbőrűvel történt már ilyen, nem ez az első eset, hogy koldul. És az sem maradt titokban.
alfahir.hu/2018/01/05/simicska_lajos_orban_viktor_adomany_penz_simicska_adam_level
sveikukac
@Pági: Őrzök egy fotót, melyen ovi-t körbeálló, szépkorú honfitársaim A KEZÉT CSÓKOLGATJÁK, mint hívők a pápáét.
Kár, hogy ide nem tudom beilleszteni, ám annyi biztos, hogy még Kádárról sem készült ilyen jelenetet bemutató fénykép, ismereteim szerint...
Eladott Ország
@sgl: ma, 15:41 A dagadt román cigány geci, csak szondáztatja a népszerűségét.
kissé felnőttem
@dr. prédikátor: sokat igen eleget még nem hát ez van
Pági
@Németh István: gyerünk! Gyorsan derítse ki, hogyan lehet kisegíteni Orbánt a bajból! Minél többet utal, annak nagyobb részben lesz részese az új hatalomnak. Akár még részvényeket is kaphat.
Pági
@KisTehen: mzp mennyit is kap a közpénzből?
szép új világ
Tiszta ügy. Ha majd jövőre megkérdik a fidesztől, hogy miből kampányolt - kézenfekvő lesz a válasz, hogy az adományokból.
Ezt utólag nem lehet majd ellenőrizni.
Így lehet majd ismét milliárdokat költeni közpénzből fidesz kampányra.
solidedge
Ha Orbánék győznek, akkor elbúcsúzhatunk Európától, a maradék demokráciától, az önkormányzatiságtól. Sokan ekkor fogják megérteni, hogy Magyaroszág visszazuhant a Rákosi érába.
Medvepapa
Remélem puhos válaszborítékot is küld. Mert abba megírnám mire is költse az én pénzemet.
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 20:13
A 2021-es költségvetési törvényjavaslat alapján a parlamenti pártok közül a Fidesz csaknem 968 millió forint költségvetési forrásból gazdálkodhat
"Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány (Fidesz) mintegy 1,47 milliárd forint,"
Tehát legálisan 1470+968 millió cca. 2500 millió forint. Ebből már telik kék plakátokra, meg fekete takarófóliára.
Aztán még jönnek a haverok is, és postázzák az adománykérő leveleket is.
Sámannus
Meg címzem kitöltöm neki hogy küldjön nekem tíz misit, elég lesz vagy mikulásig
telegdilaci
@Aki Én: Gáz ez az Ember,Még mindig Gyurcsánnyal,riogat,nem visszafele kellene már mutogatni hanem kihúzni az Országot a Szarból,amibe belenavigálta Magyarországot,biztos Gyurcsány fóbiája van,miért nem arról beszél hogy mit tesz azért hogy ne kerüljünk a szakadék aljára,és van képe pénzt kuncsorogni,a Fidesz hazugság propaganda támogatására,amikor 12-év alatt a saját családja a haveri kör milliárdos lett,kérjen vissza azoktól!
Cucika
Azért bízom benne, hogy nem igaz. Ennyire azért nem alacsonyodhat le Orbán
Aki Én
@telegdilaci: Elmebeteg. Kormányozni nem tudnak, csak hazudozni, lopni, csalni.
A szemfényvesztést meg bekajálja a buta szektája, mert nem értik.
Toller Béla
Nézz a szemébe annak a táltosnak, aki ezt javasolta neked, te balfék ! Gyengülsz, nagyon gyorsan épülsz lefelé ...Hiába, a megfeszített aljasság, annyi éven át ...
Eladott Ország
Orbán: Híveim adakozzatok . Orbán levélben kérte híveit , hogy adjak vissza valamennyit az ellopott vagyonból. Ez a barom tévedésben van ! Ő lopta el a vagyont, és még van pofája kunyerálni ? Azért, hogy finanszírozza a nép az ő aljas újraválasztását! Remélem senki nem küld neki még egy lyukas két fillérest sem! Ennek már annyi esze sincs, mint egy újrafestett hintalónak ! ALJAS ROHADT GAZEMBER ! AKASZTÓFÁRA VELE!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/270813440_1291021884694625_2954216317382047675_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=kXpK3W4Vy_UAX8eFmLr&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_6CUUBCVOFrmiiWcucyc3Y8MLgcX-LJdJJZebtfje1Vg&oe=61D8782B
solidedge
Nekem nem küldött csekket. Így megmarad 5 forintom.
sokanvagyunk
Tudja, Pelikán elvtárs egyszer majd kérünk magától valamit...
ómió
Pont, ahogy a pártok a kampánypénzt gyűjteni szokták!
Yoda69
Miért nem kér a pénztárostól. Nála van az ország pénze nem a magyaroknál.
szaboria1
Megint vissza élnek az adatokkal! Orbán a fidesz nevében nem juthat adatokhoz. Így tuti, hogy a NAV és az Államikincstár adatait használta fel.
KisGenyo2
Akárki is az elkövető, sajna a dátumozás elég ügyetlenre "sikerült". Hitelessége erősen kérdőjeles számomra ezért (is).
Eladott Ország
Erre már szavakat sem lehet találni, mert a klaviatúrám is besülne.
simmering73
@Cucika: Cuncika. Hány éves vagy lelkem?
Sámannus
Küldjed pénztáros lőrincnek , meg a vőnek, aki a páleszt adja neked.
Borsodi
Van pofáján bőr az biztos írogat a pénzünkön,adnék ha arra gyüjtene hogy eltakarodik innen.Kérjen a vejétől most vett bankot

www.youtube.com/watch?v=nD_jhn-S5fE
Rizikó
Van hatékonyabb módja is. Betiltani a hazaáruló formációkat, a vagyonukat elkobozni és erre a célra felhasználni!
evacica
Micsoda képmutatás! Annyit lopnak a kampányukra a közpénzből amennyit csak akarnak! Hiába a pofátlanságnak a fidesznél nincs határ, és Orbánnak se probléma!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.