Politikai kommunikációs mérföldkövet hagytunk el 2021 utolsó napján, ekkor ugyanis átlépték a félmilliárdos álomhatárt a Megafon Központ Facebook-költései írja a 444.

200 évnyi minimálbért szórt el a fideszes megmondókra Megafon Központ

A Telex összesítése szerint megalakulása óta

az év utolsó napjáig összesen 503 782 484 forintot költött arra, hogy fideszes influenszerek posztjait tolva terjessze a kormány és a kormánypárt legfontosabb kampányüzeneteit.

A Megafon Központról már többször írtunk, ez az a szervezet, amely Deák Dániel, Rákay Philip, Bohár Dániel és még pár másik kiválasztott fideszes "véleményvezér" videóit készíti és pörgeti a Facebookon. A Megafon Központ az Alapjogokért Központ nevű fideszes thinktank hatókörében jött létre.

Az Alapjogokért központ nagyrészt azért jött létre, hogy munkatársai szakértőként jelenhessenek meg a közmédiában és a kormánypárti sajtóban.

Az Alapjogokért Központ annyira fideszes, hogy mint azt korábbi vezetője, az azóta a KESMA nevű kormánypárti médiaholdingot irányító Szánthó Miklós bevallotta, a finanszírozásuk nagy részét a Fidesz pártalapítványától kapják. A Megafon támogatottjai viszont állítják, hogy ebben a szervezetben semennyi közpénz nincs.

Mint mondják, a Megafon jobboldali üzletemberek támogatásából működik, akiknek többsége, állításuk szerint, állami megrendeléseket sem kapott soha.

a Megafon többet költött politikai Facebook-hirdetésekre, mint a magyar kormány vagy a Fidesz. Jelenleg ez a szervezet áll a Facebook listájának első helyén. A Telex szerint pedig, ha ilyen tempóban költi a pénzt, a Megafon még a választások előtt elkölthet egymilliárd forintot is a Facebookon, a félmilliárdos költéséből több mint százmillió ugyanis az év utolsó egy hónapjára esett.

Forrás: 444

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
A súrmó Dakota Kipcsak meg levélben tarhál...:):):) Bazdmeg,,ezt országot csak ki kéne találni...
Aki Én
Ha nem ismernénk a fideszt, ebből az egy hírből tudni lehetne, hogy egy bolsi típusú, mindent a propagandára feltevő banda.
tudode
Na jó!
.
Akkor nézzük meg mit hozott, mit vitt a reggel, délben, a nap bármely szakában a lájkbajnokságon az egyeduralkodó operatőre, vagy mije jóvoltából annak, akinek ifjú korától kétszer kellett előfordulnia, hogy egyszer észrevegyék, mer soha nem volt Rooger Moore fazon:
.
---- Orbán trükköset unokázva szedte meg magát karácsonyi lájkokból
telex.hu/belfold/2022/01/02/lajkbajnoksag-58
.
Az elmúlt héten a nemzethy celeb csak 5.-ként Orbán Viktor 6 200 000 froncsit költött hírdetésre, miközben a vagyonnyilatkozata szerint nincs megtakarítása:
.
---- Orbán Viktornak semmi megtakarítása nincs, de a hiteltartozása csökkent
index.hu/belfold/2021/02/01/orban-viktornak-nincs-megtakaritasa-de-csokken-a-hiteltartozasa/
--------------------
.
Még viccnek is rossz ez a slamperáj országLÓ, aki hétről hétre több milliót költ kópofáskodó hírdetésekre, miközben ország, világ előtt nyilt titok, hogy a hatalom, és a pénzszerzés, a karaktergyilkolás az erőssége, erőspistát kajálva!
.
---- Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet
www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0
----------------
.
Ki gondolta volna, hogy nem csak oligarHÁJA/i van nekije, még megaFONJA is van nekije!
.
---- RÁKAY PHILIP AZ ÚJ GULYÁS MÁRTON? HE? (PATRIÓTA, PARTIZÁN, MEGAFON KÖZPONT)
www.youtube.com/watch?v=MGYgaUT8NYI
.
""""Rákay Philip Patrióta nevű csatornájával Gulyás Márton és a Partizán helyére jelentkezett be a jobboldalon. A csatorna a Megafon nevű fideszes valamiből jött létre, vagy támogatásával vagy valami ilyesmi. Érzéseim szerint azonban szó nincs arról, hogy a Partizánnal lenne ez a csatorna egy kategória, sokkal inkább tűnik egy újabb propaganda terméknek, amely a Pesti TV elbukott harcát igyekszik folytatni, méghozzá a fiatalok szimpátiájának elnyeréséért. """
.
Ha ilyen módon lenne országLÓ az egyeduralkodó, már rég utolértük volna Amerikát!
.
Hogy mik vannak!
.
Nem kispályás a fideSS alapítók selejtjeinek a KOPIJA!
ómió
A neobolsi Facebookon ekkora "antibolsi költés"? Na, ne má'!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.