Az ellenzéki városok így nem tudnak spórolni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Németh István: Nem fárasztó ez a permanens gyűlölködés ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Hogy lehet egy ország miniszterelnöke ennyire aljas???
Pálinkás Pál
és miért nem keresnek valami radikális megoldást?...csak kérdem...
Németh István
Nem spórolni nem tudnak, lopni nem tudnak! Micsoda különbség! Ha pedig mégis lopnak akkor bizony bukta pajtás, oszt mennek a sitkóra! nyomorult söpredék, élősködő haramiák!
Giovanni Alba
@Nessy: ma, 16:37
Sok munka van ebben. Bár már otthonról is erőteljes indítást kapott, keményen megdolgozott ezért. Egy többé-kevésbé normális ember önmagától egyszerűen nem süllyedhet le ennyire. Az is igaz persze, hogy éppen az ilyen esetekre találták ki a "fékek és ellensúlyok rendszerét", tehát nem véletlen ezek leépítése, s ebben bűnsegédi bűnrészes minden "tisztségviselő".
Nessy
@Németh István: Nem fárasztó ez a permanens gyűlölködés ?
kissé felnőttem
@Eladott Ország:" csak azt ne mondd hogy hűvös a börtőn hogy éjjel rács van a csillagokon "hát a megszeppent pofákat és z pártkönyves zsótit is látva. itt meg uniós Schnébergi ( Hóhegy i ) + Fertőparti levegő is lészen. Nagy elődök voltak ám itt 1919 esekkel az élen,nagy divat volt a kanál nyelés addig mehetett kórházba is amelyik olyan volt Majd kaja nem a Karmelita kolostorból fog érkezni . Értve A Sopronbánfalvi kolostorra ott már voltak kihelyezetten most majd behelyezettre is lesz rálátás. Kövér nem tilthatja ki a sajtót sem a sajtot.
Németh István
@Giovanni Alba: @kissé felnőttem: a kulcsszó > "felnőttem" sajnos nem nőttetek fel! nem fogjátok fel, hogy egy volt moslék kommunista balliberális gyülekezetet végleg el kell söpörni; ők azok akik a nemzetet kihasználva rajta élősködnek maguknak hatalmat vindikálva, uralkodni kívánnak és semmibe veszik a polgárok a nép, a nemzet akaratát! DE SEMMIBE VESZIK A NÉP A VÁLASZTÓK NEMZETJOBBÍTÓ IGÉNYEIT! valójában megcsalják átpalizzák az egész népet!
A KÉRDÉS > a zay, gyurcsány, dobrev, jakab, torockai, szabó t. hadházi, újházi-féle, stb. szar jellemtelen, hazug alakokban akartok bízni??? Az országunkat el akarjátok adatni velük, ti meg földönfutókká fogtok válni, vagy kinyírnak benneteket amikor mentek hozzájuk a "jussotokért" ???!!! amit a nép majd lincseléssel fog megadni nektek! Moslékok!
Clavigo
@Németh István: Beteg vagy te,öreg.
Giovanni Alba
@Clavigo: ma, 20:22
Betegnek beteg, de a leírás korrekt, éppen csak a vignetta került rossz helyre.
Nem éri fel ésszel szegény, hogy 01G csapatát jellemzi markánsan, miközben valami zakkantság miatt megcseréli a címkét.
A narancs csapat valóban moslék, komcsi, szélső(ultra)libsi bagázs, a népen élősködő nyüvek, uralkodni vágynak, és a nemzet valódi érdekeit semmibevevő mihaszna csőcselék.
A jelenlegi ellenzék jövőbeli tetteiként aposztrofálja a fideszka napi gyakorlatát.
Azt jól látja, hogy -nem pontos idézet- szar, jellemtelen alakok éppen gőzerővel zálogosítják el az országot oroszoknak, kínaiaknak, felkészül Korea, és talán még egy-két arab ország.
Szóval beteg is, meg nem is, de az iránytűje az fordítva van bekötve.
Hangot hallottam, Petőfi hangját: Mit nem beszél az a német?
Németh István
@Nessy: @Giovanni Alba: @Clavigo: @kissé felnőttem: @Eladott Ország: Kedveseim! nem érdekes az általam korrekt módon megfogalmazott és kellően tartalmas szöveget, csak én művelem??? Egyedül én próbálok értelmet önteni a fene gyűlölettől tele fejeitekbe! De nem csupán a gyűlölet a jellemző, hanem a bárgyú bambaság, a létetek életviteli szintjét felmérni nem tudó igen buta és érzéketlen lények lévén kellően zombik is vagytok! LÁSSÁTOK CSAK >> a 2010-ig regnáló balliberális csőcselék, de még a horn-féle banda, a hülye antaljóskáról nem is beszélek - kivéve a Kisgazda-Fidesz időszakot - tönkre vágták az országot! Eladtak iparágaktól kezdve, földeket, birtokokat, stb. csődbe taszigálták az országot! Ezt a nép ha nehezen is a félrevezető hazugság áradataitok okán csak későn észrevéve 2010-ben váltóztatott! ÉS 2012-től megindult az a folyamat amit ti moslékok nem tudtok észrevenni, mert ugye a mosléknak nincs szeme, füle, esze a moslék az a közeg amelyet ti képviseltek! Nem észlelitek a magyarság anyagi helyzetének jobbra fordulását, a szociális biztonság növekményét,a létbiztonság folyamatos erősödését. Aztán arról nem is beszélek mert minek, úgysem fogjátok fel, hogy nőttek a beruházások a fejlesztések, a munkahelyek száma a jövedelmek, ugyebár a nyugdíjak, stb. MINDEZEK annak ellenére, hogy folyamatosan akadályozzátok a kormány tevékenységét, minden téren még Brüsszelbe, meg a soros atyátokhoz is rohantok hazaáruló módon!
Összegezve szar aljadékok vagytok -amolyan megromlott moslék! Jutalmatok a paripa hosszú cicije, amivel a pofátocskátokat fogják szétverni! Istenke kegyelméből, mély érzéssel!
solidedge
@Németh István: Jelentkezz Orbánnál Erre már jár valami féle jutalom.
Nessy
@Németh István: Jelentkezzen Bayer elvtárs Sajtó klubjába! Az alpári stílusa már megvan, a bigott, szűk látókörű, illiberalizmussal együtt. ( az illiberális fogalmat, már a rómaiak is leírták, én is a latin szótárból idéztem.)
Giovanni Alba
@Németh István: ma, 09:05
Már az indítás is fals, nem vagyok a kedvesed.
A funkcionális vakságról meg annyit, hogy '89-ben az államszocializmust akartuk felváltani a piacgazdasággal, viki meg gőzerővel dolgozik a magánvállalkozások állami kézbe gyűjtésével.
Mindent összevonni, közvetlen állami, vagy közeli baráti fennhatóság alá vonni.
Fordulj orvoshoz, beteg vagy.

"az általam korrekt módon megfogalmazott és kellően tartalmas szöveget, csak én művelem???"

és kevéssel ez után

"Összegezve szar aljadékok vagytok -amolyan megromlott moslék! Jutalmatok a paripa hosszú cicije, amivel a pofátocskátokat fogják szétverni! Istenke kegyelméből, mély érzéssel!"

Nem tudom eldönteni, egyszerű tudathasadás, vagy többes személyiség a kórkép, de mindenképpen nagy hiba, hogy nincsen a környezetedben egyetlen felelős erkölcsi érzékű személy sem, hogy lefogjon, mielőtt még kárt teszel önmagadban.
Németh István
@Giovanni Alba: tévedsz nekem szuper kedves vagy mert én nem utálom a gyűlölködőket, sajnálom őket, mert beteg emberek - és hozzájuk kedvesnek kell lenni, mert máskülönben nagyon rakoncátlanok! Azért, hogy a helyetekre kerüljetek saját miliőtökbe a fazonigazításhoz kis kiigazítás is jár! Ez a sajátos nevelési technika!
Aztán a KORMÁNYUNK, hogy ott tart be a moslék bandának ahol tud az természetes, DE soha nem törvénytelenül és szemét módon mint a moslék ellenséges ellenzék teszi a kormánnyal - merthogy azt hiszik, hogy az ellenséges ellenzék a többség! hazaáruló moslékok! Értitek > piros volt a paradicsom nem sárga,Magyarország előre meg nem hátra; ... az ellenséges ellenzék meg mehet a csudába! nem tudom érzékelitek-e ezt a lelki finomságot amit produkálok!?
Giovanni Alba
@Németh István: ma, 13:03
Lassíthatnál kicsit, mintha kezdenének elszaladni veled a lovak. Nagyon rosszul fogod érezni magad, amikor végre kijózanodsz.
Ha már nincsen pénzed a megszokott gyógyszeredre, próbálj meg valami támogatást szerezni. Hidd el, az út, amin jársz, rossz felé visz.
Németh István
@Giovanni Alba: a múltkor kiszálltam az autóból és; "jártam az utat, a macskaköves utat",stb. ..hol sok régi barát fújja ugyanazt a nótát, hogy >>> piros volt a paradicsom nem sárga, Magyarország előre megy nem hátra; mert van neki egy szupi jó kormánya, az ellenséges ellenzék erjed a trágyában, a polgárok vigadnak az országban! Hely-de ru-tyu-tyú!
Úgy gondolom nincs miről beszélnünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.