Egy Petőfi-musicalt rendezhetnek a pénzből.

130 milliót kapott Demeter Szilárdtól az augusztus 20-i metálturulos felvonulást szervező cégFotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A TulipánTündér Film & Event Productions Kft. neve ismerősen csenghet, ők voltak ugyanis, akik elkövették az augusztus 20-i budapesti felvonulást, amelyeben a metálturultól kezdve a Hip-Hop Boyzig minden megtalálható volt.

Most pedig újra lehetőségük lesz arra, hogy valami „nagyot” alkossanak, ugyanis 130 millió forintot kaptak egy Petőfi-musicalre

– szúrta ki a telex.hu a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) ünnepek közötti időszakban kiadott közleményében.

Mindezt a Petőfi-emlékév keretén belül az NKA Petőfi 200 Ideiglenes Kollégiumától, amit Demeter Szilárd miniszteri biztos vezet. A TuilpánTündér neki köszönhetően összehozhatja a Most vagy soha című zenés színházi produkciót.

Forrás: telex.hu
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Azért egy idő után még a kazános Morvait is lehet szeretni:
- Saját pénzén kereste Petőfit Barguzinban
- Nem parádézott bádogcsirkével...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@ómió: Na ez aztán tényszerű cáfolat, nehezen jött össze!? Érdeklődj Pápán az idősebb pedagógusoknál, ki énekeltette el velük utolján az Internacionálétokat?! Megértelek, de a tények akkor is tények, ha mocskolódsz is. Mondom még egyszer, hátha megérted. Pápán sem hülyék ám az emberek! Pedig hogy "ünnepelték" a Lacát az érettségi találkozóján az osztálytársai.
ómió
@nezelodo: Akkor, Pápán "igazán jó efftársi közösség" lehet! Biztos, közülük való vagy! Hogy ki énekelte velük utoljára az Internacionálétokat? Csak nem ott voltak Böszméék legutóbbi kongresszusán? Te is ott voltál? És "nagy élmény" volt? Tényleg! A jelenlegi efftársi köröd "méltatásával" még adós vagy!
nezelodo
@ómió: Hát a végén még kapsz tőlem néhány lájkot, amiért annyira görcsösen küzdsz az úri nyelvezeteddel a vezetőink szerecsenmosdatásáért, és még a sajátjaid is elfelejtik méltányolni az elévülhetetlen érdemeidet. Lehet, hogy az érveid helyett előadott mocskolódásod még náluk is kiüti a biztosítékot?! Nem csodálnám, hiszen azon a politikai oldalon sem mindenki hülye ám!
ómió
@nezelodo: Mosdatni a jelen mocsokbolsijait szokták saját efftársaik, ahogy most te is! Méghozzá elég görcsösen! És őket felesleges mocskolni! Mocskosak ők önmaguktól is!
nezelodo
@ómió: Szegény szerencsétlen, senkid sincs aki segítene rajtad? Szomorú... Fordulj az állami szociális hálózathoz.
ómió
@nezelodo: Ne tukmáld rám a magad példáját, bolsiék idiótája! Inkább őrizd a "titkodat"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.