A Pfizerral két évtizede együtt dolgozó szakember nyers stílusban utasítja rendre a pánikolókat.

Ezt mondta a koronavírus-rettegők szövetségének elnöke a Pánik TV Most majd besz*rtok című műsorában

Fotó: pixabay.com

Dr. Letoha Tamás szegedi kutatóorvos nevét azután ismerte meg a hazai közvélemény, hogy a szakember minden korábbinál részletesebb információkat osztott meg a koronavírus-fertőzés miatt lélegeztetőgépre került Csollány Szilveszter tornászbajnokról.

„Oltott volt. A család orvosa hívott segítséget kérve. Pont azért, mert a helyi ellátóban az antikoagulációs terápia beemelésével… a nővéremék 25 százalék mortalitással kezelik a COVID betegeket. De a Korányiban az ország egyik legjobb COVID orvosa kezeli. Itt és most, kérem, mellőzzük a fals infókat. Egydózisú vektorvakcinát vett fel. Itt egy olimpiai bajnokot teszünk tönkre fals információk alapján”

- írta a Facebookon az orvos.

A világban villámgyorsan elterjedt új mutáció jelentette veszélyt ő egyébként nem értékelné túl, és erről szintén kirakott egy friss hozzászólást, a tőle megszokott, szókimondó stílusban:

„Bár az adatok szerint Dél-Afrika a halálesetek kiugrása nélkül túl van Omikron-hullámon, a magyar szakemberek óvatosak. »Ami Dél-Afrikában nátha, abból Magyarországon még összejöhet a ...hátha« – mondja Stroczmayer Adalbert (született Szabó József), a magyar muslicológusok és hivatásos koronavírus-rettegők szövetségének elnöke a Pánik TV Most majd besz*rtok című műsorának újévi különkiadásában.”

Forrás: promotions.hu

Címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.