A kormány tovább folytatja az ész nélküli pénzosztást. Most épp a rendvédelmi szervek járnak jól. 

10 százalékkal emeljük a rendvédelem hivatásos állományában dolgozók bérét, és februárban hathavi illetményüknek megfelelő egyszeri juttatásban is részesítjük őket.

- közölte Magyarország Kormánya. 

A választások előtti fiskális politika hatásairól itt írtunk.

Forrás: Facebook

Kezdőkép: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
most jó lenni katonának,mert viktornak verbúválnak...
még jó,hogy nem nekik kell venni,abból a 10% bruttóból a golyóbist a pusokba!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Böszméék inkább megtizedelték őket!
namihami
@Rizikó: Sikerült is a ""Nagy Védelemben"" a földig romboltatni!
A szovjet csapatok ""nyílt városnak"" szerették volna kinevezni (mint Párizst---ami nem is lett porig rombolva), de a ""hős védők"" aktív közreműködése révén sz@rrá lett lőve. Aztán jött a ""Hősi Kitörés"", amiben bátor városvédőinket simán agyonverték. Itthagytak egy csomó zsidó- és nemzsidó áldozatot és egy lerombolt országot/városokat. A ""Hős Védők"" karöltve nyilas testvéreikkel, bátran felvették a harcot a védtelen zsidó öregasszonyokkal és gyerekekkel. Aztán a Várban és az ún ""Kitörés"" közben megfingatták a hősöket.
Talán jobban járt volna az ország, ha nem ""védik"" ennyire.
Rizikó
@namihami: A Magyar Királyi Honvédség, a Wemacht, a Waffen SS és a Nyilaskeresztes Párt katonái védték hősiesen Budapestet és a szovjetek lőtték szét. Meg is kerülhették volna, de Sztálinnak kellett a győzelem. Egyedül őt terheli a felelősség Budapest lerombolásáért.
Joachim Ruhmor és Helmuth Dörner hadosztályparancsnokok is hősi halált haltak, valamint a kommunista terror végzet a magyar parancsnokkal, Vitéz Hindy Iván altábornaggyal.

Budapest hős védőit nem felejti el soha a történelem!
namihami
@Rizikó: 14.22: Hogy képzeled azt, hogy egy ilyen és ekkora csapatot hátrahagyva (ahogy te mondod, meglerülve) vonuljon tovább egy támadásban levő sereg? Nem ismerem a katonai szaktudásodat, de azért egy összfegyvernemi értekezleten ezzel a hozzászólással inkább maradj ülve. Józan ésszel gondolj már bele, hogy folyik az előrenyomulás és (relatíve) komoly erőket hagy egy hadseregcsoport a hátában? Tényleg, komolyan? (hasonlítsd össze a nácik és amerikaiak Malmedy lerombolásának esetével---ott se kerülték meg)
Budapest lerombolása elsősorban nem a támadók, hanem éppen a védők által történt. Hacsak az nem fordulhatott elő, hogy a Vár FELÉ lövő támadók lövedékei, a védők óriási elszántsága miatt, visszapattant és Budapestre hullott vissza. Mert, ugyebár a támadók nem Pestet, hanem a Várat lőtték. Ami Pestre és Buda egy részére hullott, azt a Várból kellett KIFELÉ lőni. Ez bizony fizika.
A ""hősi"" halálról pedig annyit, hogy egy, már régen vesztes háborút védtek, nemszámított mennyi ártatlan katona és civil élete és nyomora által. Ugyanez a német katonai vezetés (a saját se..e védelme okán) Párizst például simán feladta. Budapesttel is megtehették volna, csak itt fanatikus nácik mellett még a bátor ""igazmagyarok"" is ""megmutatták"".
Meg is lett az eredménye. Úgy a város állapotán, mint a Duna partján és vizében.
Rizikó
@namihami: Például Leningrád. Ha nem akarnak ostromra berendezkedni, megkerülik. Malmedy veszélyeztette volna az utánpótlást. Ott hegyes vidékről beszélünk, nincs több alternatív útvonal, mint Magyarországon. Ez nem jött be.

A szovjetek Pestet is elfoglalták, tüzérséggel és légierővel. A legtöbb kárt ők okozták. A védők nehézfegyverzete csak töredéke volt az ostromlókénak. Ez sem jött be.

Budapest védelme a Führer parancsa volt. Nem a magyaroké.

A vesztes oldal leckét adott bátorságból, hősiességből és kitartásból az ellenségeinek. Azóta is igyekeznek ezt az ellenállást kigúnyolni, elhazudni, de nem tudják. Minden évben megemlékeznek Budapest hőseiről, Európa védelmezőiről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.