A keresztény hagyományoknak megfelelően vízkereszt napján idén is sor került a miniszterelnök hivatalának otthont adó Karmelita kolostor házszentelésére – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Gergő atya megszentelte Orbán Viktor hivatalát

Csütörtök reggel az épületben dolgozó állami vezetők és munkatársak részt vettek Bese Gergő római katolikus plébános áhítatán, majd sor került a Karmelita miniszterelnöki irodasorának megszentelésére.

Gergő atya megszentelte Orbán Viktor hivatalát

Gergő atya ezt követően a kormányzati irodák ajtófélfáinál is elvégezte a szertartást – közölte Havasi Bertalan.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"van, aki száján hordja hitét és hazáját, van, aki a szívében. Az elsőnek, egy szavát se hidd! Aki a hazából, és a hitből politikai jelszót csinál, az tönkre teszi a hazát és a hitet is”. (Vekerdy Tamás)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Lám, azért nem volt hiábavaló az a sok hittanóra, amelyeken magába szívta a kolostor mostani lakója a mély keresztény istenhitét, amely egész életében és ma is vezeti az ország felvirágoztatásában.
kereső
Hányinger- és Vizkereszt/Jézus megcsúfolása.
Aki Én
Milyen hiteles. Ezek mit éreznek ilyenkor?
Egyébként ennek a Semmilyennek olyan súlyos titkokat rejtő, beteg tekintete van.
kereső
"van, aki száján hordja hitét és hazáját, van, aki a szívében. Az elsőnek, egy szavát se hidd! Aki a hazából, és a hitből politikai jelszót csinál, az tönkre teszi a hazát és a hitet is”. (Vekerdy Tamás)
Sámannus
Mert neki mindegy is amit tesznek.
Sajnos sokkal nagyobb a baj. Orbán országrombolása már a létünket fenyegeti. Ezt a népszavazást is el fogja sodorni a demagóg politikája Sőt, mindent egy lapra tett fel, hogy megnyerje a választást. Elszánta magát, hogy segítsen az oroszoknak lerombolni az európai demokráciát. A magyar média is mindent ennek a szolgálatába állított. Semmit sem teszünk a hazáért ha tétlenül nézzük hogyan rombolják a gazdaságot, hogyan teszik tönkre teljesen az ellátó rendszereinket, és már nem is a vagyonosodás a céljuk, hanem a magyar társadalom maradék önvédelmi képességének a felszámolása.
Ha nem kényszerítjük Orbánt nyílt közvetlen vitára egy szép reggelen arra ébredünk,hogy az ellenzék maradékát és pártolóit iktatják ki a legválogatottabb eszközökkel
Ébredj fel Magyarország! Kényszerítsd ki a saját igazadat, mert a vezetőink képtelenek a nyíl harcra, megvédeni az aljas demagógiától. Ennek egyetlen feltétele a nyílt társadalmi vita, a népet eláruló hazug közmédia elhallgattatása, A demagóg politikai támadások megszüntetése.
Nem a Gyurcsányozás az egyetlen lépfenéje ennek a rendszernek, hanem A 2006-os zavargások felhasználása a köztársaság lerombolására. Annak a rendszernek is voltak hibái, de azt demokratikusan le lehetett váltani! Ma Orbánt már nem lehet semmilyen eszközzel megállítani, mert a hátér hatalma ezt nem engedi neki sem, mert azonnal félre is állítaná!
Nekünk Orbán külső támogatóját is le kell állítani! Vagyis a befolyását meg kell szüntetni! Ennek egyik feltétele a közmédia demokratikussá tétele azonnal! Ne várjuk meg míg Putyin Magyarországra jön! Támadjuk azt a felületet ahonnan ők támadnak bennünket a média szabadsága nélkül meghal a társadalmunk, elveszünk mindannyian!
Qqberci
A csútkány kiadta a parancsot:"Csuhások, szentelni!"...
134.bátor
Ilyenkor mindig eszembe jut" csuhások tèrdre!'
Vajon ki is mondta?
Pálinkás Pál
hellóka...jól látom hogy csak a csuháson van szájkosár?...no meg a sok birkán az országban, akikkel meg lehet csinálni...
kereső
Jancsó Miklós 2002-ben 12 kérdést intézett orbánhoz. Ma is aktuálisak, igy választáshoz közeledvén. Egy kis "múltidéző":
epa.oszk.hu/00800/00843/00138/08/ezert-nem-emlekezett-meg-a-kormany-jancso-halalakor/index.html
Eladott Ország
Csuhások! Térdre imához! Orbán szerint ők ezek után "régi vágású kereszténydemokráciát építenek".
Aha! Akkor lefordítom: Tovább folyik az ország szétrablása, a hazugság és szennyáradat gyártása a közszolgálati médiumokból, csak a stadionok mellé ezek után százmilliárdos templomokat is építenek!
www.hetihirek.hu/uploads//2019_21_lapszam/fostolgeshez_kep_facebok_sl.jpg
Imalánc Orbánért ….vezetőszáron!
uploads.disquscdn.com/images/b44d91fb0b12dc7397b88237cfbd06746aa817ff8f715bf1295cdee9c88cf4b5.jpg?w=800&h=330
Havanagi
Úgy látszik a bizarr megnyilvánulásaihoz talál lefizetett egyházi "szent -de inkább szenteskedő plébánost".Ettől a bűnök maradnak.
Yeromos
A ministráns fiú teendőit semjénzsóti látja el. (bár szerintem erre is alkalmatlan)
3dwhite
Tiktok video: A k.rva i.ten b.ssza meg!
ómió
Csak nem a bolsi pártházat kellett volna?
nezelodo
@Havanagi: Azért akadt olyan plébi aki megtagadta a kreálmányiknak a felszentelését, vagy a fideszes nagy ember válásai után az újabb és újabb templomi esketését, na meg is nézhette magát utána!
simmering73
Szép ez a csipkefüggöny a tagon. Most akkor református, katolikus, ortodox, zsidó vagy milyen felekezethez tartozik ez az identitászavaros puhos? Megmondom: kőkemény ateista.
Medvepapa
Atyám ! Hogy tudja a lelkiismeretét tisztára mosni a hívei és Isten elött???
Emmersson71
@simmering73: Hélóóó! Hozzánk ne csapd át a dagit!
ÉN vagyok ateista! A 'csúti g3cz! simán hitetlen.
tudode
Így is lehet a Krisztusból bohócot fabriKÁZNI, már a látszatra sem adva egy kis/nagy perselylóvéért!!!
.
Miért is?
.
Amiatt, mert az országnyomorító őSZENTSÉGE református
.
-----Orbán Viktor tanúságtétele
www.youtube.com/watch?v=RnMKDof5zlE
.
----- A püspökké avanzsált tamburmajor annak a társaságában aki 2006-ban a csatateret pabriKÁZOTT az országból, madárléptekkel, a hatalom és a lóvét látva gyALÁZATOSAN megcsinyáta a semmihez nem hasonlítható diktaTÚRHÁJÁT!!!
.
www.youtube.com/watch?v=3_8Hgf1NL6c&t=854s
-----------------
.
(((((2010 óta nem tettem be Isten házába a lábamat amiatt, mert -- dominus vobiscush ectum piritout követően -- fogják meg egymás kezét, és VILÁGnyelven szavazzatok a fideSS alapítók selejtjeire ---! )))))
.
Az óta otthonom a templomom!
Eladott Ország
@kereső: ma, 09:26 ☻ A gyenge a folytonos harcot szereti.
"A gyenge nem élheti át.
A gyenge diktátor.
A gyenge terrorista.
Az erő kultuszában – a folytonos „harc” kultuszában – él,
mert ő gyenge.
Nem engedheti meg magának, hogy elismerje a másikat.
Nem élvezheti a másik másságát. „Mindenki – és minden –
legyen olyan, mint én vagyok! A többi fenyegető! A többi ellenség!”
Csak akkor nyugszik meg, ha az egész világ körülötte: ő.
Mert belül nincs meg. Ott – ahol lennie kellene –
hiányzik az énmag.”
Dr. Vekerdy Tamás 1935 – 2019

scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/176782296_4296925876985568_2753102129712448795_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=5cXtbUBOLA0AX9Y3V9c&_nc_oc=AQk-ODBr6W_0cA2bZyz7nAmzKB7E7mR1-Vj3feenPi-ZQ_xnoFZeQKCKPyus5XpxhR4&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-c_y_8zd8uxnx_0KC-QC11VVVDd6q9qPWk3azrGGeYHw&oe=61FCAB84
kereső
@Eladott Ország: Milyen igaza van Vekerdy Tamásnak- de ez már túl bonyolult az egyszerű lelkeknek. Nehezebb asszociálni orbánra, hiszen a "látszat"- a patyomkin páncél" erősnek mutatja.
Kéri a minap azt mondta, nincs diktatúra Mo.-n. Ez is egy akkorra tévedése, mint 2010-ben : " nem kell félni a 2/3-tól.". Nem is féltünk, azután meg már megijedni sem volt idő.
kereső
@Eladott Ország: És, sajnos az általam berakott idézethez még másik politikust is tudnék kapcsolni. Ezért nem bizom benne- majd olyan álságosnak látszik, mint Magyarország hűbérura.
almosd
Az ördögüzésel jobban jártunk volna,a szentelt víz az ilyennek nem használ.
tudode
Még annyit!
.
Nem is olyan régen, legalább is az én ifjú koromban minden konyha falán, hímezve faliabroszon felfüggesztve
volt, amely mára eltünt, a patásördög pávatáncával családokat, szinte minden népcsoportot megosztva az intELEM:
.
Házi áldás.
Hol hit, ott szeretet,
Hol szeretet, ott béke,
Hol béke, ott áldás,
Hol áldás, ott Isten,
Hol Isten ott szükség nincsen /
.
feliratos falvédő /!
.
antikva.hu/iparmuveszet/hazi-aldas-hol-hit-ott-szeretet-hol-szeretet-ott-beke-h
-------------------------
.
Mindez narancsköddé vált egy szarkabőrbe bújt csúszómászó pávatánciKÁJÁVAL!
namihami
Íme, ez tényleg egy szekularizált ország! (bizonyos jobbos körök részére: az állam és az egyház a világi vezetésben gyökeresen szét van választva---ezt csak az 50 IQ miatt) Itt van a tárgynapi bizonyíték a fenti állításra.
Na, most képzeld el, hogy mi lenne, ha mégcsak nem is az volna!
gazsifoto
A pap hordja a maszkot a többiek nem, ez is csak egy színjáték, mert ha tényleg vallásos lenne, akkor nem gyűlölködne, nem helyezne egyes népcsoportokat a másik fölé. Itt van mindjárt Budapest, nem fontos neki a honfitársai egészsége, azaz nem adja oda az egészségügyi pénzt, de egy másik országnak milliárdokat ajándékoz, és még hosszan lehetne sorolni,,,
PuPu
Tömjén Zsolti azért tartja a csöbröt, hogy legyen mibe felfogni az Orbánra jutó részt, mikor Isten leköpi ezt a bandát.
:(
CsipkeRózsa
Az semmi, de arra a drága ajtóra még valamilyen sorszámot is ráírtak, mintha palatábla lenne, talán krétával. Egy híradóban látható volt.
CsipkeRózsa
Megnéztem mit ünnepel ilyenkor, a kereszténység, elolvastam az alábbi cikket, érdemes elolvasnia mindenkinek, aki nem nagyon tudja:

"Vízkereszt, Jézus Krisztus megjelenésének ünnepe"

www.magyarkurir.hu/hirek/vizkereszt-jezus-krisztus-megjelenesenek-unnepe-111237
simmering73
@CsipkeRózsa: 666
Maga a Sátán van ott.
time-shift
Csak egyedül a hatalomnak pénzért becsicskult papon van maszk. Miért?

Ja, a reformátusok qrvára nem értenek egyet a katolikusokkal, de az van, gyökerek, hogy a reformátusok qrvára nem értenek egyet a többi másmilyen gondolkodású reformátusokkal, de karizmatikusokkal meg főleg nem - NA EBBŐL VAN 40+ EZER, akik kurvára nem értenek egymással egyet a keresztények, és ezért képesek voltak a múltban háborúzni és kiirtani egymást, és most a civilizáltság jegyében egymás megtűrni !!!

De az van, hogy civilizáltság ide, civilizáltság oda, ezek ugyanúgy GYŰLÖLIK EGYMÁST MOST IS !!!
Emmersson71
Most már valóban szét kéne választani az egyházat az államtól, mint szart a májtól!
evacica
Micsoda képmutatás! Orbán tulajdonképpen milyen vallású?! "Térdre suhások. Orbán olyan mint a napraforgó, ha kell hívő, ha kell ateista, kérdés csak az miből van haszna! Jellemtelen gerinctelen ember!
Lepényleső
... a képen láthatóak közül mindenki keresztény,de vajon van-e közöttük Istenfélő lény
(esetleg csak az élettelen marokecset,és vagy a szenteltvíz tartó edény)?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.