December 28-án posztolt utoljára a Facebookon a Borkai-féle botrányt kirobbantó titokzatos személy.

Miért hallgat Az ördög ügyvédje? Egyre többen aggódnak a csend miatt

A magát Az ördög ügyvédjének nevező blogger ígérete szerint Varga Juditról szól majd a következő kompromittáló felvétel, de a követők egyre hangosabban zúgolódnak.

Még nagyobb az aggodalmuk azóta, hogy szombaton váratlanul elhunyt Homonnay Gergely ellenzéki aktivista, akiről többen úgy gondolják, ő állhatott a blog mögött.

A kételyeket csak az tudná eloszlatni, ha Az ördög ügyvédje üzenne végre valamit, de ez egyelőre nem történt meg. Utolsó bejegyzése alá folyamatosan érkeznek a kommentek:

Forrás: Facebook/Az ördög ügyvédje

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hát, nagyon izgalmas, az biztos. Ha elhallgat, akkor sok súlyos, nagyon súlyos kérdés merül fel, illetve eddigi kérdések vállnak egyértelművé.
Az a baj, hogy ebben az országban nagyon sokan, joggal már bármit (is) el tudnak képzelni. Meg is van az alapja.
Már ha 1-2 IQ ponttal értelmesebb vagy, mint ómió efftárs. Ő mindig elakad félúton.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
És Mártha efftársról nem "posztol" az ügyvéd efftárs!?
Aki Én
@ómió: Minek, azzal foglalkozik a propaganda-média. És kell is, amíg nem látunk tisztán. Vagy ez neked fura, suttyó bolsi?
Aki Én
Hát, nagyon izgalmas, az biztos. Ha elhallgat, akkor sok súlyos, nagyon súlyos kérdés merül fel, illetve eddigi kérdések vállnak egyértelművé.
Az a baj, hogy ebben az országban nagyon sokan, joggal már bármit (is) el tudnak képzelni. Meg is van az alapja.
Már ha 1-2 IQ ponttal értelmesebb vagy, mint ómió efftárs. Ő mindig elakad félúton.
Libbantölő
Remélem elpatkolt ez is. De lehet hogy homokgergely volt álnéven. Nem csodálkoznék.
Rizikó
Nem fáj a szívem érte! Ha ez a buzi drogos volt, ha nem!
Emmersson71
@Rizikó: Szájer nem patkolt el..és kétlem, hogy ő lenne az ördög ügyvédje!
ómió
@Aki Én: Bolsiék önmagát másokra hazudó elmebetege, téged még mindig nem szedáltak!? Már felélted a vigyorgó teljes nyugtatókészletét? Már nemcsak a hazudozásod, de a falánkságod is fékezhetetlen?
Málna
Gondolom, azért hallgat, mert nincs semmi a kezében, nem tud mit posztolni.
Aki Én
@ómió: ...tehát fura, te buta suttyó...
Aki Én
@Málna: Lehet. De akkor eddig sem volt, mégis posztolt. minden esetre a jelekből az jön le, hogy amiket eddig posztolt, az nemvalótlan.
Tulajdonképpen mindenkinek érdeke, hogy amiket állít, kiderüljenek. Nem gondolod? Ott van Borkai esete. Nem igazán magánügy.
Málna
@Aki Én: Borkai esete abszolút magánügy. Rogánról is ígért valamit, nem lett belőle semmi. Most is csak belengetett valamit...Mire vár?
Aki Én
@Málna: Nem, nem magánügy egy olyan közszereplő ügye, amiből kiderül, hogy mennyire hazug, megbízhatatlan, álszent...
Mert az is közügy volt, mikor vizet prédikált látványosan a családjával a nagy nyilvánosság előtt. Na, ez dőlt meg. Még szép, hogy közügy ha vezető politikusok a pofánkba hazudnak gátlástalanul.Ez csak a magadfajta gerincteleneknek van rendben. De az is csak addig, míg nem ellenzékit érint.
És akkor még nem beszéltünk az Audis milliárdokról.
És akkor mi a helyzet Jakab sokkal érdektelenebb, és közpénzeket nem is villantó sztorijával, amivel tele van propaganda-sajtó?
De beszélhetünk a több száz elvesztett fideszes sajtóper bármelyikéről.
Málna
@Aki Én: Ahogy Jakab ügye magánügy, úgy Borkaié is. Semmivel nem hazudott nagyobbat Borkai, mint Jakab, azzal az álságos fotóval.
Aki Én
@Málna: Ha nem látsz különbséget a két eset között, akkor buta vagy.
Ennyi.
Aki Én
@Horizont: Abban is bízhatunk, hogy ha valóban ő volt, akkor más is tud az esetekről, más sem tartja titokban.
Minden épeszű embernek elemi érdeke lenne, hogy kiderüljenek a fideszes simlik. Pontosabban jöjjenek a bizonyítékok, mert a legtöbb esetben igazából nincs is kérdés.
ómió
@Aki Én: A te kreténséged, bolsiék elmebetege, nem fura, hanem idióta!
Aki Én
@ómió: És te miért nem hallgatsz, bolsiék önkéntes ügyvédje?
Németh István
"TISZTA VÍZ A POHÁRBA" akár jobb, akár baloldalról nem hiányzik a mocskolódás! A törvénysértéseknek van a kivizsgálásra alkalmazott szervezete! Hangsúlyozom a törvénysértésekre! A tényként megállapítható törvénysértések közérdekű bejelentése indokolt LEHET, azonban csak ezek , és ha netán téves a bejelentés és nem bizonyítható a törvénysértés ténye akkor cefetül kell megbüntetni a bejelentőt!
De semmiféle, pl; a moslék kábítószeres aljas, buzi, hazaáruló személyéről és dolgairól horkai-gyurcsány family és dk.-ás baráti kör, meg hasonlók eltusolgatására nincs szükség, miként a Fideszes Szájer József dolgairól sem! Tetszenek érteni!? A magánéleti turka-furkálásokat, alázni akarásokat egyszerűen be kell fejezni! ÉS MINT ILYENT az "ördög ügyvédjét" netán eltüntették annak csak és kizárólag örülni kell
!@Horizont: @Málna: itt van most a "Jucust" kóstolgatjátok és moslék aljas rohadék hazaárulóról, nemzet alázóról kussoltok mint a szar! Tróger sperma csökevények!
ómió
@Aki Én: Már a magadéi, a tetübolsi efftársaid felismerésére is képtelen vagy ott az elmeosztályon, bolsiék latrinabúvára!? Talán merülj alá! A "közegedben" esetleg még magadhoz térhetsz.
Aki Én
@Németh István: ,,"TISZTA VÍZ A POHÁRBA" akár jobb, akár baloldalról nem hiányzik a mocskolódás! "

Majd folytatod, ahogy.

Te totál elmebeteg és ostoba, ártalmas idióta vagy.
Csak rád kell nézni. Mindenki láthatta a pofádat, te agyatlan barom.
Aki Én
@Horizont: Az valami nemtelen droid lehet:)
CsipkeRózsa
Csak nem a hirtelen halál okozta az Ördög ügyvédjének hallgatását?
Németh István
@Aki Én: Vagy teljesen; hely-de rü-tyü-tyű vagy vagy nem értesz magyarul!
A mocskolódást visszautasítom. De mivel ezt az elvárást rendere semmibe veszik a hasonló agyatlanok mint te is, hát persze, hogy helyre kell tenni az agyakat!
Ez szent kötelesességem mint majdnem papnak! Az, hogy az olyan idióta szólamok amiket elrebegsz a finom arcvonalaimmal kapcsolatban az lenyűgöz aztán az agyatlanság témaköre igen egyedi tény lehet leginkább nálad! de nem személyeskedem - inkább ledöntöm a karácsonyfádat lévén Vízkereszt - vagy amit akartok!
jesz
@CsipkeRózsa: nem lehetetlen...a hirtelen halál bárkinél előfordulhat...
...mindenki mehet a dolgára, béke van.
Béla333
Ez csak egy gondolatkísérlet, de én simán el tudom képzelni, hogy a maffiózók rájöttek, hogy ki is állhat az ördög ügyvédje mögött és ráküldtek egy bérgyilkost! Hány és hány ember halt meg igen gyanús körülmények között az elmúlt években, most hogy az ördög ügyvédje beharangozta a dekázó némber történetét, és ha tudták hogy ki is az illető, egyszerűen eltették láb alol.
grincss
@CsipkeRózsa: Véletlenül hátba lőtte magát két méterről!
kereső
Sose tévesszünk célt” – írja Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-posztjában, de azt nem közölte, hogy most éppen kit vett célba.
kereső
A "lőtéri poszt " 6 nappal ezelőtt.
Csizmás Kond
Az a baj hogy nagy a képzelőerő, mindenkire igyekszünk ráfogni mindent és ha véletlenül kiderül az igazság akkor azt már senki sem hiszi.
Béla333
@kereső: 18.49
Lehet, hogy edzést tartott az éles lövészet előtt?!
time-shift
Ha nem jelentkezik soha többet akkor a Fidesz keze van a dologban.
Beszédes, hogy a férfias arcú leszbikus bukott kurva, a vád alapján a második hozzászólásaként fegyverrel pózólt...
Aki Én
@Németh István: Te legyél itt az utolsó, aki mocskolódásról pofázik. Ismerünk a fészbukról is, te veszélyes elmebeteg!
Már ott is lepergett rólad minden kritika.
Németh István
@Aki Én: @Málna: a véleményetek annyira lenyűgöző, hogy sajnos csak rendszeresen vissza tudok minősíteni, amit tanulnom kell persze tőletek!! Mivel én egy igen finom úri ember vagyok és sajnos ugyan csak négy nyelven beszélek, néhány diplomával >> szeretnék beiratkozni hozzátok egy agyelvonó kurzusra! Hanem lehetséges mert elkéstem, higgyétek el hogy autodidakta módon is lelkesen fogok készülni - DE addig is menjetek a hét végére a büdös ... címre!
Aki Én
@Németh István: Te egy súlyos elmebeteg balfasz vagy!
Németh István
@Aki Én: meggyőző a szókincsed, miközben eszed sincsen, a hülyeség minden kincsed, meg is érdemled a lincset! Nyasdgem turul!
Nessy
@Németh István: Uram, ha maga "úri ember", akkor tévedésben van a definicíót illetően! Egy jobb bögrecsárdából is ajtón kívül raknák a fennkölt szövegeivel! Úgy mellékesen megjegyzem, a jó modor és kulturált stílus nem egyetemi szaktárgy! Azt kisgyerekként otthon szokták a szülőktől megtanulni! Négy diplomával is lehet valaki bunkó, ha ez kimaradt nála!
Lepényleső
Hallgat,halogat,- a pribékek esetleg fülest kaptak?
Lepényleső
...a csend miatt,- nem szokták még meg a közel tizenkét év alatt?
Aggodalomra okot nem inkább az "ügyvéd" eü. állapota adhat?
karma1
Hat igen. Ha megszolal, akkor nem Homonnay Gergely volt az. (Egyebkent nagy valoszinuseggel nem o volt). Ha viszont nem szolal meg...? Daniel Peter Izraebol nagyon szeretne, ha o lenne az ordog ugyvedje - nagyon azt sejteti - de nem o az!
En azert nem izgulnek meg erte, mert utolso megszolalaskent azt igerte, hogy "januarban". Hat meg csak 9.-e van, van meg 22 napja a megszolalasra. Mivel a koztarsasagi elnokvalasztas csak marciusban lenne esedekes, igy van meg ideje. Lehet, hogy sokkal nagyobbat fog durranni a dolog, ha minel kozelebb van a valasztas datumaig - addig nem ul el a botrany. Sajnos, meg a legnagyobb botrany (csoda) is csak 3 napig tart!
bencemacska
@rebelbull : január 7., 00:09
Köszönjük a linket.
odst
@Bástya Béla Elvtárs: Szégyelld magad!
odst
@Bástya Béla Elvtárs: Lesz nektek RIP. Megszámlálhatatlanul!
odst
Varga Judit miért posztolt fegyverrel a kezében?
Mit akart üzenni ezzel?

Üzenj a kurva anyádnak!
Levadászlak te geci leszbikus kurva !!!

Elég volt belőletek, tI hatalommal visszaélő siserehad!

BÜDÖS PARASZTOK !!!
odst
Varga Judit is a börtönbe fog rohadni az idők végetzetéig!
Bástya Béla Elvtárs
@odst: Komolyan gondoltam! Ilyennel nem viccelek!
odst
@Bástya Béla Elvtárs: Jó lenne hinni neked, de megint csak a csalódás.
Bástya Béla Elvtárs
@odst: Csalódás?! Olyan régóta vagy itt?! Új fiú?! Vagy nem is új?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.