Az edző megbízást adott a két tanítványának arra, hogy verjék össze és rabolják ki a nőt.

Kiraboltatta és el akarta csúfíttatni az exe arcát egy kung-fu edző Budapesten

A Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás, személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés és más bűncselekmények miatt emelt vádat a 39 éves V. Bálint, és a két tanítványával, a 28 éves S. Mátéval, valamint annak párja, a 26 éves B. Viviennel szemben.

Úgy tudjuk, hogy a 39 éves férfi kung-fut oktatott, és úgy ismerkedett meg tavaly tavasszal a párral, hogy S. Máté edzésre jelentkezett nála, később pedig csatlakozott hozzá a barátnője is. Egy idő után pedig a férfi megkérdezte a trénert, hogy tud-e valamilyen munkát adni neki.

Az edző tudni akarta, hogy a volt barátnője hol jár és mit csinál, ezért azzal bízta meg a férfit, hogy kezdje el figyelni és követni a korábbi barátnőjét. V. Bálint 300 ezret ígért ezért a férfinek. A megfigyeléséhez időközben a férfi 26 éves barátnője is csatlakozott.

Értesüléseink szerint a küzdősportot oktató férfi arra kérte a két tanítványát, hogy rabolják ki és csúfítsák is el a volt barátnője arcát, hogy ne lehessen neki több párkapcsolata.

Ennek során a férfi különféle elkövetési módokat is ajánlott volt barátnője testi-, és pszichikai bántalmazására, valamint a sértett megkötözésére műanyag kötözőt is adott társainak. Az edző egymillió forintot ígért a bűntársainak arra az esetre, ha teljesítik a megbízást.

Több héten át tartó tervezést követően, a bűncselekmény végrehajtásával megbízott férfi és barátnője tavaly július 13-án délután, magukat virágos futárnak kiadva, megjelentek a nő óbudai lakóhelyénél, ahol a társasházba bejutva a lakásához mentek. Amikor a nő ajtót nyitott, a férfi belökte őt a lakásba, és ököllel nekiesett, a barátnője pedig megkötözte.

Ezt követően egy ruhadarabot tömtek a szájába és a fejét is letakarták, hogy ne tudjon segítséget kérni. A távozásuk előtt egy vállfatartó vascsővel még többször megütötték, majd rázárták a lakást és közel 600 ezer forint értékű műszaki cikkekkel és ékszerekkel távoztak

A megvert nő az erkélyen keresztül egy lakótól kért segítséget, aki értesítette a rendőrséget. A nő többszörös csonttöréssel járó súlyos sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség letöltendő fegyházbüntetést kért a három vádlottra, akik akár 15 évet is kaphatnak a halmazati büntetések miatt.

Forrás: 24.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.