Az N1TV Youtube-csatornáján futó műsorában értekezett a Szilágyi Liliána-ügyről Havas Henrik.

A jogász végzettséggel is rendelkező újságíró két dolgot emelt ki:

az édesapa válaszlevele roppant gyanús, mert szerinte egy 18 éves lány nem ír ilyet.

A másik megállapítása az volt, hogy Liliána sokkoló fotói beállított képek (ez eddig sem volt titok, hiszen egy korábbi kampányhoz készültek).

Havas Henrik: óriási hibát követett el Szilágyi Liliána a "kamu, beállított fotók" használatával
Fotó: Facebook/Szilágyi Liliána

Havas szerint óriási hiba volt ilyen illusztrációt használnia az úszónőnek, 

mert ezzel a saját igazát hitelteleníti.

Szilágyi Liliána múlt szerdán tett közzé egy Facebook-bejegyzést, amelyben édesapjával szemben súlyos vádakat fogalmazott meg. Az apa válaszlevelében mindent tagad, és dr. Szilágyi Zoltán mellé állt Gerda is, Liliána húga.

A Magyar Úszó Szövetség vizsgálatot indított az ügyben.

Forrás: Youtube/N1TV

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@jesz: @sgl: Mielott elkezditek Havast ekezni, azert remelem, tudjatok, hogy bauko eva 2 millio forintot kapott Havas lejaratasaert, es mivel Havas az igaza teljes tudataban perre is vitte az ugyet - azt a pert megnyerte bauko ellen?
Es ez a vesztegetes nem is volt titok a celeb-berkekben, mert ezutan a coming out utan bauko sehol, senkitol sem kapott tobb teves szereplesre felkerest! Nehezmenyezte is ezt, pedig mar meztelen kepeket kozoltetett le a bulvarsajtoban - hasztalanul.
Havast, mint embert nem nagyon csipem, mert pokhendi, nagykepu, de ami a szakertelmet illeti,az megvan neki!
Egyebkent en sem ertettem, hogy miert kellett kitenni ezeket a kepeket, es miutan megcsinalta a "nagy bejelentest", miert tartotta fontosnak kijelenteni, hogy o ezt az egeszet nem azert csinalta, hogy BARKINEK (gondolom, itt az apjara gondolt) bajt okozzon!
Edes Istenem, hat akkor miert jottel elo a sztorival? Mert azt tudnod kellett, hogyha a jolmeno ugyved apadrol ilyeneket allitasz, akkor az mar masnap elveszti a klienturajat, meg sem varva, hogy az allitasod igaz vagy nem? Egy eletre hazavagtad az apadat, es az anyadrol se festettel tul pozitiv kepet, mert az allitasod azt jelenti, hogy az anyad asszisztalt - felelembol, vagy mas megfontolasbol, ki tudja?, majd a rendorseg kideriti - ehhez az egeszhez!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Egyertelmuen beallitott es hatasvadasz felvetelek. Havasnak tokeletesen igaza van tok felesleges volt Lilianank kozetenni oket, mert semmi kozuk az apjahoz. Ezzel valoban kerdeses hogy igazat allit-e Liliana, vagy krealta a sztorit. Remelem kiderul az igazsag, es megbuntetik az apat ha igaz amit Liliana allit, de azt is, hogy ez forditva is mukodni fog, ha esetleg hazudik a lany.
C_3PO
@karma1: Bizony! Havassal nem érdemes ujjat húzni! Kib@szott okos!
gina
Ez a nő minden csak nem áldozat ,, igy nem viselkedik egy bántalmazott, ez egy jól kitalált média kampány, hányinger ,
gina
@magyar1: Te biztos tudod tipikus magyar pszichiáter, semmihez nem értenek csak itt próbálkoznak, otthon papucsot cipelnek Anyunak,,,,itt irják a bunkó véleményt
karma1
@Mirabilis: Hasonlo kerdesek bennem is felmerultek: egy "ketlanyos" edesanya az a legjobb baratnoje szokott lenni a lanyainak - en tudom, nekem is lanyom van - igy csodalom, hogy anyuka semmit sem tudott az egeszbol 25 even at! Foleg, ha egy otthonban eltek. Ha felelembol nem allt ki a gyereke mellett, akkor is lett volna mod, hogy a megfelelo emberek tudomasara hozza, mit csinal az egesz csaladdal az apa!
karma1
@Emmersson71: Legyen igazad, nem vitatkozom. De a magyar internettartalmakat ismerve egyebkent is elegge lesujto a velemenyem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.