Ismeretlen tettes ellen, hivatali visszaélés bűntette, valamint a Btk. 165. § (1)-(3) bekezdéseibe ütközőfoglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűntette, gyanúja vonatkozásában – olvasható a hivatalos dokumentumban.

Hadházy feljelentést tett a keleti vakcinák engedélyezésének "elképesztő körülményei" miatt
Fotó: MTI/Mónus Márton

Közösségi oldalán azt írta:

Feljelentést tettem hivatali visszaélés és foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt az eddig eltitkolt, de kiperelt -és szerencsére amatőr módon kisatírozott dokumentumok alapján.

Hozzátette:

A papírok a kínai és az orosz oltóanyagok engedélyezésének elképesztő körülményeiről szólnak. Ez egyszerűen európai országban nem maradhat büntetlenül, ha nem ez alatt a kormány alatt, akkor majd utána, amikor a következményekről is több adatunk lesz hiszen most a kormány eltitkolja a legalapvetőbb statisztikákat is)

A tények és körülmények alapján nyilvánvalóan megállapítható a gyanú, hogy a „Sinopharm” és a „Sputnik V” oltóanyagok OGYÉI általi engedély megadásához nem álltak rendelkezésre elegendő és megfelelő információk és igazolni látszik, hogy az oltóanyagok magyarországi engedélyezéséről szóló döntés nem szakszerűségi szempontok és szakmai előírások alapján született meg, hanem meglehetősen hiányos tények, körülmények és dokumentációk alapján. Mindezzel a magyar állampolgárok millióinak egészségét és életét veszélyeztették indokolatlanul ezen két keleti vakcinával, és úgy tűnik csak hatalmas szerencse volt, hogy végül valamelyest a keleti vakcináknak volt értékelhető hatékonysága, de a pontos eredmények mai napig titkosak és nem ismertek a nyilvánosság számára

- olvasható a feljelentés szövegében.

A Sinopharm és Sputnik V oltóanyagok engedélyezési eljárásait érintően a feljelentésben ismertetett adatok, tények, körülmények alapján alapos a gyanú, hogy az oltóanyagok hazai felhasználási engedélyét hivatali visszaélést elkövetve és, vagy a foglalkozási szabály megszegésével nem szakmai alapon, hanem más szempontok alapján, következtethetően politikai befolyás hatására adták meg

- tette hozzá.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Mónus Márton

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ne legyél nyuszi Fizessék meg a kallódó lélegeztetők árát, és a lejárt covidteszteket is
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@kereső: 17.46
Vad fanatikus gyűlölködésedben képtelen vagy észrevenni, hogy ma már csak Márki-Zay az egyetlen esélye az ellenzéknek, hogy legyőzzük a maffiát!
Te még mindig csak áskálódsz, mocskolod, az agyadig nem jut el, hogy minden Márki-Zay elleni beírásod a Fidesznek jó, mintha direkt nekik dolgoznál!
Nem akarok veled felesleges vitákat folytatni, ha neked ez ad kielégülést, akkor basztasd továbbra is Márki-Zayt, szolgáld a maffia érdekeit. 2018-ban is pont az ilyen sötétagyúak miatt nem sikerült leváltani a Fideszt, a jelek szerint most is a maffia kormányon maradásán dolgozol gőzerővel.
kereső
@Béla333: Nem gyűlölködöm. Nem gyűéöéök senkit, még orvánt sem Te/ti nem akarjátok észre venni, hogy mit csináltok , nagy-nagy demokratikus nekibuzdulásotokban. És, már megbocsáss, de a kritika nem mocskolódás- mocskolodni az idolod mocskolódott, amikor leárulózott bennünket, mert nem rá szavaztunk. Innentől kezdve, ne haragudj de azt kell mondanom, hogy ez fideSS tempó. Mégis kénytelen leszek szavazni- még akkor is, ha nem vagyok meggyőződve róla, hogy ő az, akire ennek az országnak szüksége van. És, igen- ezután is szóvá fogom tenni, ha valami nem tetszik- már irtam, nem vagyok birka-, mert ha az lennék, akkor a fideSS-t támogatnám. Te engem mocskolsz, holott én nem tettem ezt veled- fe jobb lesz, ha nem is reagálsz arra, amit irok. Átléplek- mint az itt tobzódóak legtöbbjét.
kereső
@kereső: Még csak annyit- ha nincs a hat párt, és azok szzavazó bázisa, akkor MZP bármilyen szuperhős, akkor sem fogja egyedül leváltani a NER-t.
Béla333
@kereső: 19.01
Látod most már hazudsz is a gyűlölködésedben: " leárulózott bennünket, mert nem rá szavaztunk"
Erre a hazug állításodra be tudsz idézni egy cikket, egy videót, bármit ami igazolná ezt? Nem, hiszen ez hazugság!
Az ilyen szemenszedett hazugság az, ami Fidesz tempó!
Olyan sötétség van nálad, hogy még csak észre sem veszed, hogy most is (mint 2018-ban is) az ilyenek miatt nem sikerül(t) leváltani a Fideszt. A Fidesznek elég az ilyeneket meghülyíteni, mint amilyen te vagy, és nekik már nem is kell semmit csinálni: a mocskos munkát elvégzed te magad, amikor a maffia leváltása ellen dolgozol!
És még egy: Márki-Zay és a 6 párt nem ellenségek, bár te állandóan ezt sulykolod. Vagy közösen tudnak kampányolni, vagy nem lesz semmi a kormányváltásból!
Ideje lenne ha gondolkodnál is nem csak fröcsögnél...
Béla333
@kereső: 19.05
Nem tehetsz róla, úgysem érted meg mit írok, így teljesen felesleges folytatni ezt a vitát.
Csinálsz amit akarsz! És én is! Na szevasz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.