Na, mármost a miniszterelnöki hivatal mai napi felszentelése két lehetséges esetet vetíthet előre: az egyik, hogy a választások előtt három hónappal Magyarország miniszterelnöke ezzel kívánja megüzenni, hogy a maradék időben kizárólag a katolikus honfitársaink miniszterelnöke óhajt lenni, a többi felekezet hívei, valamint a felekezeteken kívüliek, az ateisták, az agnosztikusok stb. legyenek kedvesek már most új miniszterelnök után nézni. Írja nem minden irónia nélkül Gábor György filozófus.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
muszály új után nézni a régi nem váltotta be a hozzá füzött Reményeimet, öncélú és önfejű széthuzó, nem lónak való.
simmering73
Nem felszentelés volt ez, hanem ördögűzés. De ahogy látom nem sikerült.
Sámannus
Felháborító, hogy eddig az ereszcsatorna volt a jelképük, nem k eresz t. szórom is a hamut a fejemre, vajon miért jött az áldás ilyen későn? Talán még hatot a karmeliták imája?
Feltételezem jutott a bőséges pénz szórásból egy kevéske szenteltvízre is.
Nessy
Ez a látványos státusz kereszténység már kezd komolytalanná válni! Nem arról van szó, hogy ne tegye Orbán, de miért kell belőle vásári látványosságot csinálni, pl. Semjén ájtatos szentelt víz tartókénti szereplésével kísérve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.