Ahogy arról korábban beszámoltunk, Hadházy feljelentést tett a keleti vakcinák engedélyezésének "elképesztő körülményei" miatt. Most a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) személyiségi jogok megsértése és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt indít pert Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel szemben – írja az Index.hu.

Hadházyt pereli a Nemzeti Népegészségügyi Központ rágalmazás és személyiségi jogok megsértése miatt
Fotó: MTI/Mónus Márton

Az NNK tájékoztatása szerint az országgyűlési képviselő csütörtökön közösségi oldalán közzétett bejegyzésében az alábbiakat állította:

Feljelentést tettem hivatali visszaélés és foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt az eddig eltitkolt, de kiperelt -és szerencsére amatőr módon kisatírozott dokumentumok alapján.

A mondatok mellé Müller Cecília országos tisztifőorvos fényképét közölte.

Ebből a szövegkörnyezetből és közlésből egyenesen következik, hogy az országos tisztifőorvost azonosítja az ismeretlen tettes személyével

- olvasható a közleményben.

Hadházy Ákos nyilvános bejegyzése lejáratja a Nemzeti Népegészségügyi Központot, amelynek egyik közfeladata a járványügyi védekezés, és ezzel a lakosságot szándékosan félrevezeti

– olvasható az NNK közleményében. Hozzáteszik, mindezt szakmai hozzá nem értése és rosszhiszeműsége miatt feltételezi a képviselő.

Szerintük Hadházy Ákos ezzel a magatartásával „közvetlenül és súlyosan veszélyezteti a járványügyi védekezést, megkérdőjelezi a védekezésben résztvevő szakemberek szakmai hitelességét, a védekezés módszereiben aláássa a közbizalmat, ilyen és hasonló megnyilvánulásaival az oltásellenes mozgalmat erősíti”.

Mint írják, az országgyűlési képviselő nemtelen támadása kizárólag a politikai haszonszerzésből születhetett. A Magyarországon alkalmazott valamennyi oltóanyag hatékony és biztonságos

– hangsúlyozták.

Hadházy Ákos említett bejegyzése:

Forrás: Index.hu
Címlapkép: MTI/Mónus Márton

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Az NKK-tól kiperelt doksik mellett joggal terül el a nyunyóka látképe ! Ettől a feljelentés még ismeretlen tettes ellen szól ! Belátom, ravaszdi csel lenne a MOL vezér peréhez hasonlóan lefolytatni egy álpert, nyunyókának kártérítést megítélni, majd becsukni a könyveket, de ez itt nem áll meg ! Hadházy - ha akarta volna - adott volna nevet a feljelentéséhez, ám nem adott ! Hadházy azokat pereli, akik kiadták az ominózus engedélyeket minden szükséges alap nélkül, és ezzel komolyan veszélybe sodortak pár millió embert ! A nyunyóka nem engedélyező, ezt a nemváltó óvodások is tudják ...A nyunyóka micsoda ! Egy nagy micsoda !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Próbálkoznak a bugyuta barmok a maffiánál besározni Hadházyt, de olyan kevesek, mint Mackó sajtban a brummogás!
Nyírfa
Cecília, azt az intézményt te olyan szinten járattad le, amire Magyarországon még nem volt példa. De, itt nem a te személyed a perdöntő, hanem az, amit tettél, és amit elmulasztottál. Amit tettél, az számomra felér a háborús bűnnel: beleegyeztél a járványügyi szabályok teljes felrúgásába, ezzel rengeteg ember életének a kockáztatásába, paralel elmulasztottad megtartani az orvosi esküdet.
Az utóbbi évek minden cselekedete, amivel el kell számolnod, súlyosbító körülmény.
Talán nem véletlen, hogy politikai és eszmei szövetségeseid , Orbán Viktor és Pintér Sándor rendőri védelem alá helyezett.
Nyírfa
Ja: Hadházyt pedig nem hagyjuk: sok százezer ember védelme alatt áll.
kissé felnőttem
jol jellemzi a magyarszkij narancs a hazai viszonyokat igen azok inkább iszonyok
kissé felnőttem
a tarisznya nyanya lázadozik reklámál hát akkor majd ha mi is akkor há bujik?
ómió
Hullaházy efftárs időközben megkapta a "viszontperét" is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.