Illetéktelen személy jutott be Macron francia elnök és a V4-es miniszterelnökök budapesti csúcsára, és ott szelfizett – írja a 24.hu.

Hogy juthatott be? Hívatlan vendég bukkant fel a TEK által biztosított V4 csúcson – Időbe telt, mire feltűnt valakinek
Fotó: Facebook

Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselő autójával csatlakozott a védett személyeket szállító konvojhoz. A lap információi szerint a Terrorelhárítási Központban megrovással zárult az ügy kivizsgálása.

A Belügyminisztérium szerint ez nem számít rendkívüli eseménynek. Legalábbis erre lehet következtetni a tárca válaszából, amely szerint a legmagasabb szintű biztosítással védett diplomáciai találkozón nem történt rendkívüli esemény.

Szabó Bálint fotókat is készített a francia köztársasági elnök és a magyar miniszterelnök közelében, amikor azok már a tárgyalóasztalnál ültek. A képviselő még szelfizett is, a helyszín biztosításáért és

a külföldi vezetők biztonságáért felelős Terrorelhárítási Központ (TEK) emberei azonban nem vették észre, hogy egy illetéktelen személy is bejutott a zárt ajtók mögött zajló diplomáciai eseményre.

A lapnak küldött levélben azt írták, hogy a TEK minden biztosítási feladat végrehajtását követően értékeli saját munkáját, és ezt a Macron-látogatás után is megtették. A TEK főigazgatója, Hajdu János a levél szerint minden részletre kiterjedő értékelést ismertetett az állomány előtt, ennek részleteit azonban, mint írták, a minősített adattartalom miatt nem áll módjukban nyilvánosságra hozni

- írja a 24.hu

Szabó szerint abszurd, hogy milyen könnyen jutott el Emmanuel Macron közelébe.

Már húsz perce ment a tárgyalás, amikor felfigyeltek rám. Akkor megkértek, hogy diszkréten távozzak a teremből

– mondta a képviselő, hozzátéve, hogy miután publikálta a fotókat, több telefonhívást is kapott, amelyekben arra akarták rávenni, hogy távolítsa el a posztot.

Szabó Bálint – aki korábban azt is állította, hogy megerőszakolták – legviccesebb sztorija pedig egy kamuelrablásról szólt, ahol állítása szerint cipőfűzöjével kötözték hozzá egy égő szalmabálához.

Forrás: 24.hu
Címlapkép: Facebook 

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
C_3PO
Ez az ember beteg! Feltűnési viszketegség - már nagyon enyhe diagnózis lenne!
Sámannus
Akkor valószínű mást is odaengednek, mert csak így sikerülhetett.
kereső
Eszembe jutott, hogy amikor putyin meg erdogan ide látogatott, azon az útvonalon ahol elhaladt, még a lakókat sem engedték ki a házaikból., teljesen lezárták még a környéket is.
Most meg, amikor a Európa Tanács soros elnöke, és az Unió meghatározó politikusa idelátogat, akkor a TEK még annyi védelmet sem biztosit számára, mint müller ceciliának, vagy káslernek. Azokhoz nehezebb közel menni, mint Macronhoz.
És ez sem történhetett volna meg, orbán tudta nélkül.Mintahogy a 2015-ös párizsi merényletek kitervelője és végrehajtója is ki-be járt Magyarországon.
kissé felnőttem
@durbincs: d@durbincs: kisasszony mondanám mivel szórakozz a viktoréval okésLÉDY ?
ómió
Ha meg majd legközelebb nem sikerül a "fedése" és kezét-lábát törik, ne csodálkozzon!
nezelodo
@simmering73: "Sípoláshoz vannak szokva"
Ez a búúúúú becce a Fletót követő vénasszonyokból álló utazó cirkuszra emlékezik, de elfelejtette a tojásdobáló, drogosan, piásan szobrot mászó suttyókat is. Jó. volt akit nem ismerhetett fel, mert papírzacsit húztak a fejére, amint kimenekítették a kupiból, hogy fel ne ismerjék, de ahogy a körkörös védelmet alakították köréje, de mindenki tudta , hogy a honvédelmi miniszter veje, aki a hadászatban megrekedt a muhi szekértábornál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.