Ahogy arról korábban beszámoltunk, Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök az Interia lapnak nyilatkozva közölte, Lengyelországban 23-ról 8 százalékra csökkentik az üzemanyagok áfáját, az alacsonyabb áfa következtében a benzin és a dízel literenkénti ára a jelenlegi árfolyamon kevesebb mint 400 forintba fog kerülni. Jakab Péter ezzel kapcsolatban reagált közösségi oldalán.

Jakab Péter durván nekiment a miniszterelnöknek: „Orbán ne legyen gyáva! Stop, drágulás! Stop, Orbán!”
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán ne legyen gyáva! Kövesse a lengyel példát!

- szólította fel a miniszterelnököt

Jakab Péter azt is megjegyezte, hogy miközben Lengyelországban a kormány az infláció mérséklése érdekében az üzemanyag áfáját csökkenti, az alapvető élelmiszerekét pedig megszünteti

eközben nálunk… Amikor a nemváltó műtétektől kell megvédeni az óvodásokat – akik maximum Orbántól hallottak róla, hogy ilyen is van –, nagyon bátor a miniszterelnök. Amikor csökkenteni kellene az üzemanyag áfáját, akkor meg Brüsszelre mutogat, mondván, ezt neki nem engedik.

- hangsúlyozta bejegyzésében. 

 Jobbikos képviselőtársaimmal nemrég javaslatot nyújtottunk be, hogy a magyar kormány csökkentse a benzin áfáját, vagy legalább kezdjenek tárgyalásokat erről Brüsszellel. A Fidesz leszavazta.

Hozzátette:

Hallani sem akarnak arról, amit a lengyel kormány szemrebbenés nélkül megcsinál. Tovább nyerészkednek a magas üzemanyagáron, aminek a fele adó, és ami tovább drágítja az életet. Orbán kivérezteti a magyar társadalmat, hátha az embereknek nagyobb örömöt, neki meg újabb négy évet hoz a választások előtti osztogatás.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Hát van is mit mérsékelniük a lengyeleknek. Decemberben 8,6%volt az inféáció, amiről már több, mint 20 éve nem hallottak. Az egy másik tészta, hogy a pisorkik a felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár elvi barátai.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Hát van is mit mérsékelniük a lengyeleknek. Decemberben 8,6%volt az inféáció, amiről már több, mint 20 éve nem hallottak. Az egy másik tészta, hogy a pisorkik a felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár elvi barátai.
kissé felnőttem
majd pofán verik aztán lapithat élte végéig mit képzel észérebb mint bárki és bármi csak neki lehet mindsent
a népe meg éhen fog veszni ez neki nem számit ,
Gyurka80
Bolond jákob peti addig jó amíg így van és nem úgy mint a haladó nyugaton, te is tudod, de hazudsz mint a gazdád! "Amikor a nemváltó műtétektől kell megvédeni az óvodásokat – akik maximum Orbántól hallottak róla, hogy ilyen is van –, "
Istenakinincsen
@Gyurka80: Te idióta!Jakabnak van gazdája?Vagy csak neked?
Üzemanyagárakról van szó és az áfájáról...nem a nemváltó műtétekről:))
Gyurka80
@Istenakinincsen: De nagy bolond vagy jákobot idéztem! Amúgy a gazdája böszmeferi ha nem tudnád hülyegyerek!
ómió
Parizer efttárs! Stop agyatlanság! Inkább sürgesd az agydonorodat!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Bolond vagyok,nem tudhatok mindent.Olyan jó hogy Te mindent tudsz!Köszönöm a felvilágositást,mert még azt sem tudtam hogy hülyegyerek vagyok.Ki az a böszmeferi és mit akar?
Nekem nincs gazdám,neked van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.