Ahogy arról korábban beszámoltunk, Hadházy feljelentést tett a keleti vakcinák engedélyezésének "elképesztő körülményei" miatt. Most a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) indít pert Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel szemben, erre reagált a politikus közösségi oldalán.

Hadházy felháborítóan arcátlannak tartja a Népegészségügyi Központ közleményét
Fotó: MTI/Mónus Márton

Állítólag a Népegészségügyi központ feljelent rágalmazás miatt, mert Cecília néni képe szerepelt abban a posztban, ahol a keleti vakcinák eltitkolt engedélyezési dokumentumai miatt megtett feljelentésről beszéltem. Egyrészt vicces, másrészt szomorú, harmadrészt felháborítóan arcátlan közlemény ez.

- írja bejegyzését.

Hadházy szerint azért vicces, mert a bejegyzésében egy szó nem volt a Népegészségügyi Központról, ezért szerinte egyértelmű, hogy "ők is tudják, hogy azonnal elbuknák a pert".

Ráadásul azt is tudják, ha nem becsületsértésért, hanem rágalmazásért jelentenek fel, akkor sajnos nem fogja kiadni a mentelmi jogomat a parlament. Ezért kérve kérem őket, hogy becsületsértés miatt polgári pert indítsanak!!

- teszi hozzá.

Mint írja, nagyon szeretné, ha per lenne belőle, mert állítása szerint akkor "végre ki kellene adniuk azokat az adatokat, amiket hétpecsétes titokként őriznek, a keleti vakcinák hatékonyságáról".

Arcátlanság és szomorú, hogy egy kormány, amelyik egy évig próbálja titkolni, hogy a szakértők határozott és egyértelmű súlyos aggályai miatt ad be orosz és kínai vakcinákat az országnak, azt hiszi, hogy egy ilyen ócska kríziskommunikációs frázissal (bepereljük Hadházyt) megúszhatja a dolgot.

Hadházy úgy gondolja, hogy emiatt az ügy miatt hosszú börtönbüntetésre kell mennie a felelősöknek, 

egészen biztos vagyok benne, hogy bármikor is lesz a kormányváltás -reméljük, hogy néhány hónap múlva- utána ezek az emberek nem kerülhetik el a felelősségrevonást.


Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Mónus Márton

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@KisTehen: Ugorj neki mégegyszer te 1ügyű marha. 4 elemid meg van neked?
KisTehen
@human: félreérted, csak arról van szó, hogy a kormány javítja a kommunikációját, amit Zacher kifogásolt

propeller.hu/itthon/3758529-zacher-gabor-megrendito-vallomasa-ha-elkapom-virust-ebbe

"Nem értem az oltáselleneseket, vírustagadókat, a konteóhívőket. A kommunikációs zavarok miatt részben a kormány a hibás. Nem tisztázták, kinek kell hinni, kinek a szava mögött áll valóban tudás."
KisTehen
@Toller Béla: @simmering73: ne sírjatok majd a vállamon, amikor a parlament kiadja hadházy mentelmi jogát :)
Nyírfa
Az is. Felháborító, arcátlan. Aljas. Gonosz. Undorító.
kereső
Mégis mit vártál Ákos? Több ezer ember halála szárad a lelkükön, müller meg az egész "elszabott" járványkezelésért felelős.
Azért ez érdekes egy válasz- semmitmondó visszatámadás, de sehol egy cáfolhatatlan igazolási kisérlet, hogy mindaz amit Hadházy Ákos állit- és nem ő egyedül- az nem igaz.
ómió
"Hallatlan"! Hullaházy efftárs még mindig nem tudott keresztbe tenni a keleti vakcináknak? Pedig az lenne az "efftársi oltáspártiság" legfőbb jele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.