Az Európai Unió (EU) vezetése szerint a migráció kedvező, s ez már az új német kormány programjában is megjelenik; a migránsok száma nőhet – közölte az M1 csatornán péntek este a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, megjegyezve: ezek nem jó előjelek a 2022-es évre.

Megfújták a migránsriadót az M1-en: ezzel riogatnak majd 2022-ben
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Bakondi György kifejtette: az EU több meghatározó tagállama szerint a migráció szükséges, legalizálni kell, jöjjenek minél többen, kapjanak jogokat, állampolgárságot, választójogot.

Mindeközben ahol jelentős számban megjelennek a migránsok, ott romlik a közbiztonság, elszaporodnak a nők elleni támadások, rablások, a bűnözői csoportok közti összecsapások, az ott élők rémülten figyelik az eseményeket, a nyugati média viszont "szereti elhallgatni" az ilyen migránshátterű bűncselekményeket

- tette hozzá.

Jelezte: tavaly 122 ezer határsértőt fogtak el a magyar hatóságok, ami az előző éveknél jóval magasabb szám. Az idei év első napjaiban pedig már 2370 határsértőt fogtak el a magyar hatóságok, ami mintegy 600-zal több, mint tavaly ilyenkor – fűzte hozzá.

Már láthatók a tavaly nyári afganisztáni változások következményei is: a török-iráni határtérségben mintegy 120 ezer afganisztáni határsértőt fogtak el, tízezreket irányítanak vissza. Mindezek miatt a balkáni útvonal az EU szempontjából is felértékelődik, ideje lenne, hogy az unió pénzügyi eszközökkel is segítse a térségben a védekezést – hívta fel a figyelmet Bakondi György.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A migráció egy valódi probléma. De az, hogy az emberek megfélemlítésére használja fel saját politikai haszonszerzése érdekében Orbán az végtelenül undorító. Ha valaki megoldást talál a migrációra az egész biztos nem az ilyen hataloméhes, önző, szociopata emberi csoportból fog kikerülni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
ti csak menjetek szembe az M1-gyel, és mondogassátok, hogy nem kell félni a migránsoktól :)
Bogatir
A rendszer szennycsatornái nem is nekünk szólnak, hanem a félkegyelműeknek. Sajnos azok is vannak.
Rizikó
Európa és a magyarság ellenségei igyekeznek a veszélyt elhazudni, terelni a figyelmet.
ómió
Pedig, ugye, efftársilag migráncs - még mindig - "nincs is"!?
verőce21
Milyen dolog, hogy az ország nem védheti meg a maradék területét, bármilyen eszközzel?
Soha a történelemben ilyen nem volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.