Facebook-oldalán közölte Nagy Attila Tibor politikai elemző, hogy két kormánypárti honlap is éles szavakkal ítélte el azért, mert azt mondta, egy váratlan fordulat hatására megváltozhatnak a jelenlegi erőviszonyok a két tábor között.

Nem kizárt, hogy Orbánról is előkerülnek kínos felvételek a választások előtt – mondta az elemző, akit most már nem szeret a kormánymédia

A középen állására kínosan ügyelő, és ennek köszönhetően a kormánypárti és ellenzéki adók műsoraiban is rendre szerepet kapó Nagy Attila Tibor azzal húzta ki a gyufát a kontra.hu és a 888.hu üzemeltetőinél, hogy

két tévés szereplésében is felhívta a figyelmet arra, hogy bár mostanában az ellenzék veresége tűnik valószínűbbnek, de a 2004-es spanyolországi terrortámadás is bizonyítja, hogy váratlan fordulatok megfordíthatják egy parlamenti választás várt eredményét.

Az elemző azt sem vetette el, hogy a választási kampányban

a kormányfőről vagy főbb fideszes politikusról nyilvánosságra fognak kerülni kínos fotók, felvételek, információk, amelyek megváltoztathatják a választók egy részének hangulatát.

Persze az is lehet, hogy – hasonlóan a 2018-ban elmaradt Simicska-féle atombombához – ilyen nem lesz, de Nagy Attila Tibor nem érti, hogy egy választási kampányfolyamatban esetleg bekövetkező váratlan fordulatot miért nem szabad még megemlítenie sem.

Illetve, nagyon is értem: meg kell szolgálni azt a kenyeret, amelyet a NER tenyeréből lehet eszegetni és abból nagyra hízni

- vetette oda a kormánymédiának a politikai elemző.

Forrás: Facebook/Nagy Attila Tibor

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nincs nagy jelentősége a hírnek. Orbánról valami nagyon egyértelmű és felháborító fotónak vagy videónak kell előkerülnie ahhoz, hogy a fidesz szavazók magukba nézzenek és rájöjjenek, hogy valóban sötétségben vannak tartva és trágyával etették eddig őket, hogy egy klasszikust idézzek.
Inkább valószínű, hogy kb 10-20 év múlva már saját bőrén fogja érezni minden fideszes is, hogy milyen mélyre jutott az ország. Akkor ők fognak majd lámpavast kiáltani. Mussolinit is az a tömeg tette félre, akik még nem sokkal korábban éljenezték a vezért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
a helló röfi nem elég kínos? pedig jópofának indult...
Sámannus
@jesz: A 80000-s kampány is égő volt a korrupt miniszterrel. Mindenfelé korrupt haverok vannak, mire számítanak?
hobbcsi
orbán szájrángásai, meg kényszeres nyakkendő és zakóigazításai? Elég ciki
human
Nincs nagy jelentősége a hírnek. Orbánról valami nagyon egyértelmű és felháborító fotónak vagy videónak kell előkerülnie ahhoz, hogy a fidesz szavazók magukba nézzenek és rájöjjenek, hogy valóban sötétségben vannak tartva és trágyával etették eddig őket, hogy egy klasszikust idézzek.
Inkább valószínű, hogy kb 10-20 év múlva már saját bőrén fogja érezni minden fideszes is, hogy milyen mélyre jutott az ország. Akkor ők fognak majd lámpavast kiáltani. Mussolinit is az a tömeg tette félre, akik még nem sokkal korábban éljenezték a vezért.
simmering73
@human: Ha az EU-n kívülre kerülne az ország nem kell 10-20 év. Elég lesz 1-2.
simmering73
@Horizont: Eddig is mi voltunk többen, de a kormányszinten generált választási csalással szemben semmit sem ér a józan többség.
Aronka
A gyurcsányista bűnbarlangban több kamu videó is készült Orbán Viktor lejáratására de ez akár vissza is üthet, mivel Viktor annyira feddhetetlen, ami a böszméknek bosszantó, ezért készülnek gyilkoságra.
Aronka
@human: A magyar nép soha nem élt ilyen szabadon és jólétben mint az elmúlt 10 évben, ezért halmozódott fel ellenségeinkben ilyen mély gyülölet ellenünk és a hazánk vezetői ellen. Minden alaságra fel kell készülnünk, hiszen a moslékok akár gyilkolni is képesek, beismerték.
Aronka
@Horizont: Látom nektek neonáci-bolsevikoknak bármi jó csak rombolás legyen. Terrorista merényletekkel akarjátok destabilizálni a régiót. Pont ezt ismerték be a ballubernyák politikusok.
Rizikó
A választások után komoly tisztogatást kell kezdeni. A hazudozó, hazaáruló kisebbség azonnali retorziója kell jöjjön és minden egyes hazugságért, uszításért elszámoltatás. A jelek szerint ezt a kormány nem hagyja ki.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Így jöjjön be az 5-söm

máris módosítani kellett a kabinetfőnöki rendeletet

Mottó:
„Mama, képzeld el, jogállamban fogunk élni.
Igeen? és hova kell ahhoz költözni?"

Mint ismert: „Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke hétfőn elrendelte, hogy a bankoknak egyenszövegben kell tájékoztatniuk az ügyfeleiket, mennyi pénzt köszönhetnek a kormánynak a jelzáloghitelek kamatainak rögzítése révén.”. Nekem elsőre a derék Rezsi Sziszi ugrott be és azon poénkodtam – néhány lelkes CÖF-aktivistától kaptam is rendesen -, hogy hány módosítást fognak még ebből rittyenteni (Sziszinek több mint másfél tucatra futotta).
Nos a dolog úgy áll, hogy a rendelet „kedden hatályba lépett, de pénteken máris módosítani kellett”!!! =))
Ugyanis a rendeletében „pontatlanul jelölte meg a miniszter, hogy milyen ” adatokat kell megadni! Ja tudod Wazze, hogy eredendő szakmája elemző közgazdász??? =))
Eladott Ország
Nem tudom, hogy még milyen kínos felvételek szükségesek ahhoz, hogy megváltozzanak az erőviszonyok?! Normális demokráciákban amit a fidesz elkövetett, töredéke elegendő ahhoz, hogy ez a velejéig rohadt rendszer megbukjon!
Béla333
"Nem kizárt, hogy Orbánról is előkerülnek kínos felvételek a választások előtt"

Na akkor most szóljon valaki a Ferinek, hogy nehogy aktivizálja magát és leoltsa a dolgot, mint ahogy 2017-18-ban tette a svájci számlák ügyével.
Baker
Na, csak nem értelmezik végre a kötcsei és tusványosi beszédeket?
Gyurka80
@human: Te a trágyázó zajospetit klasszikusnak nevezed? Van baj nálad.
kissé felnőttem
na akkor kinyilott a levéltár kifujja a szél ami oda lett téve 21 alkalommal még most is sunnyogna ajaj STÁSI ? KGB vagy made in Hungaria zenés illusztráció? vagy csak sugás
Toller Béla
@human: @human: Ha a központi sajtó által közradott hírek, sikerjelentések és a meztelen valóság összevetülése nem elegendőek ahhoz, hogy valaki mélyen elcsodálkozzon ennek a bagázsnak az ittlétén, akkor egy baszás vagy pedofil mozdulat már nem oszt nem szoroz !
human
@Gyurka80: Az a baj,hogy direkt nem akarjátok érteni, hogy Márki-Zay azt példázta, hogy Orbán milyen módon nézi hülyének a saját szavazó táborát. Sötétségben tartja és trágyával eteti, amit már a közmédia egymagában is megvalósít. És ezzel Orbánt minősítette, mert ő az aki kihasználja a tábora tájékozatlanságát.
kissé felnőttem
kipcsakon, soroson, ukránul, törökül, akár kinaiul, brüszliül, mint Fábri Sanyi csak jó messziről
human
@Aronka: ma 07:25-re.
Hogy írhatod, hogy az elmúlt 10 évben éltünk a legszabadabban miközben:
- Az elmúlt 11 évben az ellenzék minden népszavazási kezdeményezését elgáncsolta Orbán. Volt, hogy egy tucat kopasz kidobóemberrel tette ezt a Választási Irodánál. Ellenben Orbán több népszavazást is tarthatott a sokat szidott MSZP kormány alatt. Miről beszélsz te akkor?
- A sokat szidott MSZP kormány alatt tüntethetett a fidesz a kínai delegáció ellen és lobogtathatta a Tibet zászlót, míg Orbán kormánya alatt a rendőrei a földön taposták a Tibet zászlót és a falhoz paszírozták az egyetlen Tibet mellett tüntetőt
- A közmédia egyik vezetője egy hangfelvételen közli, hogy aki nem a kormánypártot támogatja az mondjon fel. Az átkos mszp kormány alatt rendszeresen vendégei voltak ellenzéki politikusok a köztévének és miniszterelnök jelölti viták is voltak.

Hogy írhatsz hatalmas jólétről miközben az EU-ben csak két ország volt szegényebb nálunk. 24 országban meg jobban élnek az emberek.
infogram.com/aic-1h7j4dv0vmzzv4n
human
@Aronka: Ott tartunk, hogy már Romániában is jobban élnek az emberek. Holott emlékszem mikor még kályhacsövek lógtak ki a panelek falán olyan szinten le volt robbanva az ország.
kissé felnőttem
@human: @human: ott és akkor kellett volna a népnek torkon ragadni őket aztán vagy vagy, de ettől mivel elmaradt méginkább elszemtelenedett hergelte a népet naponta hetente és ide értünk . Se pénz se posztó max pénzek lenyulva kiosztva kassza kifosztva alapitványokba aztán még nincs vége, majd megmagyarázza nem szabad most neki 2/3 al mert akkor az unió is felhördül, neki a csak kicsivel nyerés kell hogy ne börtön legyen ??? ja ??? ( megirta elmondta igy kelli most nyerni ) JA?
ómió
Van rá néhány "ütős" efftársi hazugságotok?
tudode
Kell annál több, hogy a 37 lepkeháLÓVAL megdumált fideSS alapítók legtöbbje hallani sem akar/szeret arról, hogy részese volt annak a zsibvásárnak, amilyen módon már az EU-t is pocskondiázó elfűrészelt óriás meumburdálta egyed/nem egyed slampos diktaTŰRHÁJÁT, se Istent, se családját, se embert nem tisztelve, minden alkalommal SS módon szerezve a hatalmát:
.
Hallgassuk csak meg pl. Kardos Zószefet, akit úgy szerveztek be,hogy valakit elkísért, erkölcsi kötelességének tartja a kiTÁLALÁSÁT:
.
----- Kardos József egykori Fidesz-alapító: Le kell leplezni a hazug és gonosz Orbánt - Téma - 2021.03.30.
www.facebook.com/watch/?v=1110482012795089
----------------
.
Nem elégedve meg az alapjogok kuKÁBA dobásával, ezermilliárdok röhöghetnek a feneketlen hokizsebéből, alattvaLÓVÁ, szerecsemosdatóvá téve a közvetlen hatáskörébe tartozó közszolgákat is, beáldozva bárkit saját köreiből is!
.
Az ördög ügyvédje ha mégis valamivel előjönne, ha az nem lenne elegednő, hogy 2010-ben felesküdött a III. Köztársaság alkotmányára, és esküszegő lett, amire a honfoglalás óta nem volt példa!
---------------------
.
Más!
.
----- Wachsler Tamás: Egyetlen egyszer láttam könnyeket megcsillanni Orbán Viktor szemében
24.hu/belfold/2019/09/16/wachsler-orban-rendszervaltas-fidesz-parlament/
-----------------------
.
----- Ungár Klára: Egy szélhámos vezeti Magyarországot
www.youtube.com/watch?v=PnkAW8cFuxU&t=1s
---------------------
.
Szobatárs, pénztárnok:
.
----- Simicska: Orbán hazaáruló
index.hu/belfold/2017/12/01/simicska_orban_hazaarulo/
-------------------------
.
Magyarország = TRAGÉDIOSZ lett egy negszállott pávatánciKÁJÁVAL, magával rántja saját hazáját is!
.
No komment, a linkek mesélnek az ÁLarcos bálban!
.
???
csak úgy....
téged akár a rejtö jenö is írhatott volna...,na nem mint piszkos fred,inkább az eröltetett menet.
Gyurka80
@human: Jó nyakatekert logikád van, olyan mint némely politikusnak Amúgy zajos petinek nem Orbánnal kell foglalkoznia, hanem ő mit csinálna jobban.Azt az anyjának csinálja, amiket mond, elveszi a rezsicsökkentést stb. Még a balosok sem fognak rá szavazni, csak az ilyen elvakultak mint te.
fergeteg
Rólam is közzé tehetnek.
Tegyék a Maldív szigeteki utamat is. De megérte.
human
@Gyurka80: Kíváncsi vagyok mit értesz az alatt, hogy elveszi a rezsicsökkentést? Fejts már ki nekem.
Gyurka80
@human: Hogy megszünteti, ezt mondta.
human
@Gyurka80: Mert ott vágta meg a közmédia. A cél, hogy az otthonok energiafogyasztását korszerűsítésekkel csökkentsék. És itt elsősorban a szegény és középosztály lesz támogatva. A gazdagok saját pénzből már megcsinálták a korszerűsítést, nekik nem gond. Ha így sikerült csökkenteni a fogyasztást, akkor lehet kivezetni ezt a kamu rezsicsökkentést.
Azért kamu a rezsicsökkentés, mert az államnak akkor is ki kell fizetnie a teljes árat a beszállítónak. Amennyivel kevesebbet fizetsz a csekken annyival többet fizetsz minden más szolgáltatásért, mert a szolgáltatókon hajtja be az állam a a valódi energiaár és a lakosságnak számlázott energiaár különbözetét.
Szóval MZP valósítja meg a valódi rezsicsökkentést.
jesz
ez a fotó londonban készült(nem mintha számítana)
Gyurka80
@human: Ne a cseh2-t nézd! A saját szememmel láttam, azt mondta fűtsünk kevesebbet , kisebb autót vegyünk stb. a google a barátod keresd meg ha nem hiszed járj utána én úgy szoktam.
human
@Gyurka80: Dehát pont ezt írtam. A korszerűsítés révén kevesebbet fogunk fűteni.
csipetke
@Gyurka80: 19:24 Na és,nincs igaza?A paraszt megveszi a tankméretű terepjárót,és egyedül jár vele. A fűtéssel kapcsolatban pedig az van,amit @human is írt. Az EU rengeteg pénzt ad korszerűsítésre, és így tényleg kevesebb energia megy el fűtésre. Mellesleg tavaly valamikor Áder felhívta az emberek figyelmét,hogy vásároljanak turkálóban. Azon nem akadtál ki?Mellesleg ne 1-1 mondatot ragadj ki MZP beszédéből, hanem az egészét vedd alapul,mert úgy van értelme
Gyurka80
@human: Ő NEM úgy gondolta, csak te dumálod bele, a korszerűsítés sokba kerül. Amúgy azt mondták neki a balooldalról...már kellett egy kis parasztság. Hülye ez az a zajos no, ne védjed a védhetetlent!
Gyurka80
@csipetke: Na még egy zayos fan, pedig már a libbantak sem komálják.
Sámannus
Ha nem illik halállal kampányolni, azért illene elhúzni melegebb vidékre a tavalyi 160 000 halálozás után. Egyszer a pandémia miatt van negyven ezer halott, és a természetes elhalálozás is 120000 volt is kiemelkedően magas volt, köszönhetően annak is hogy leállt az egészségügyi ellátás.
Ennél kínosabb adat még nem volt 1945 óta, hogy a magyarság egy év alatt hatvan ezer fővel csökkent.
Régen elkéne húznia büdösch pichába
Németh István
A jól értesült már tudja, hogy készülnek a lejárató, összevágott, szemét fotók - ez csupán technikai kérdés! Sőt halottam már, hogy a Csicsorinával csinálta a pót-szilvesztert meztelen fürdőzések közepette! Ja meg a Szájerral is gőz-fürdőzött egy villában!
A moslék bal-liberális fullajtárok meg szaporán csámcsognak a gebe lenge szervén, a nagy boldogságukba, hogy belerúghatnak egy olyan állami vezetőbe akinek a segge kinyalására sincs esélyük - pontosan a nem emberi alakzatuk miatt!
Aki Én
@Németh István: lassan megtanulhatnál írni, te elmebeteg.
Németh István
@Aki Én: @bakcsubakka: @bakcsubakka: Kb. olyan minősíthetetlenek vagytok, mint a tengervízben szétfolyt takony! Az Orbán Viktornak és Kormányának még a gondolatától is elemésztitek magatokat - pusztán irigységből, hogy amit a csókosaitok csináltak az országgal;
tönkretették a népét >> azt felvirágozták, a népét valós remények várakozása tölti el!
Aki Én
@Németh István: Egyrészt, nekem nincsenek csókosaim, egyik párttal vagy politikussal sem szimpatizálok.
Ugyanakkor van néhány, akinek a munkája nagyon hasznos és tetszik, pl Hadházy egy szorgalmas és hasznos ember, sok ilyen kellene.
De te...
Komolyan gondolom, hogy elmebeteg vagy. És mint ilyennek, a véleménye abszolút nem mérvadó.
Aki annyira nem látja reálisan a fideszt és orbánt mint te, meg rajtad kívül itt néhányan (és ez az országos arány is), az meg totál sötét is.
Igazából a fidesz rajtatok nevet. Ők sem gondolták, hogy veletek ennyire könnyű dolguk lesz.
Ennyi.
Béla333
Ennél is kínosabb?:
"A 168 óra című hetilap csütörtökön megjelenő számában egy olyan fényképet közöl, amelyen Orbán Viktor és M. Róbert látható, aki a lap szerint a magyarországi szervezett bűnözés egyik ismert figurája. A kép 2004. január 17-én készülhetett, Kovács Kokó István Box utca nevű éttermében,..."
ujszo.com/velemeny/allitolagos-bunozos-fotot-kozoltek-orbanrol
kereső
Mi lehet "kinosabb" annál, hogy orbán&Co külföldi köztörvényes bűnözőket pátyolgat, lop be az országba? Mi lehet kinosabb annál, hogy FBI által is körözött terroristákkal kapcsolatba hozható személyekkkal tart kapcsolatot, és üzletel velük a családján keresztül. Mi lehet kinosabb annál, hogy hozzá érnek a Microsoft botrány szálai? Mi lehet kinosabb annál, hogy birodalmat épit Hatvan pusztán? Mi lehet kinosabb annál, hogy olyanok biztositják a 2/3-át a parlamentben, akiket a saját ügyészsége vádolt meg bűnszövetkezetben elkövetett bűncselekményekkel? Mi lehet kinosabb annál, hogy orbán&Co ellopta azt a pénzt is, amit unió a járvány ideje adott az országnak- ingyenes pcr tesztekre? Mi lehet kinosabb annál, hogy orbán utasitására a Co. bevizsgálatlanul engedélyeztette több vakcina használatát- ezzel IS! veszélyeztetve több százezer ember egészségét? Mi lehet kinosabb annál, hogy a költségvetésből átcsoportositott pénzeket a járványvédelmi alapba- templomok felújitására, külhoni sportlétesitmények létrehozására használta fel? Mi lehet kinosabb annál, hogy csaak is kizárólag szavakban "védekezett" a kormány a járvány ellen- de tetteiben, ( kórházi ágyak random kiüritése) csak ártott és sok-sok ember egészségromlását, halálát okozta? Mi lehet kinosabb annál, hogy mindezek ellenére imádják orbánt, és hozzá imádkoznak? Mi lehet kinosabb annál, hogy ez lett a Magyar Köztársaságból- egy lebutitott, félrevezetett ország?
Németh István
@Aki Én: @kereső: @Béla333: @bakcsubakka: @Aki Én: Tehát nincs miről beszélni!
DE elmodnom, hogy tudjátok az Eü. privatizációja kibaszatosul jól jönne a geci zaynak mert a nagy részük fel lett újítva! menten le is nyúlnák a susit aztán a polgár meg ott rohadhatna meg a nyavalyájában ahol van! A bérek elsuttyannának, egy csomóan utcára kerülnének, aztán jönne a háziorvosi privatizáció, aztán mi a kurva anyátokra fizette a polgár az Eü. járulékot, hogy most pofán szarják!? ez csak egy része a témának de menjetek a taknyos picsába!
vitamin51
@Németh István: ember, nem tűnik fel véletlen, hogy fordítva ül a lovon? Netán olyan korlátolt, hogy azt sem veszi észre ami a szeme előtt folyik? Hol él maga, valami gödörben?
Németh István
@vitamin51: Ezt mire írod? fizetni akarod a magán Eü. minden költségét? Lehet és kell finomítgatni, váltóztatni, DE amit az 1900-as évek elején kialakított sajátos rendszer biztosított, azt a szociális és igen humánus kialakítottságot, voltaképpen alap elvet >> egy kifejezetten az embert semmibe vevő, csak lefejni kívánó rendszerbe belelökni nem lehet! A zay nevezetű senkiházi nép és nemzetellenes megnyilvánulást el kell vetni! ha nem ezt gondoltad akkor kapd be, éppen olyan hülye vagy minta többiek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.