A híveknek mennyei manna, az ellentábornak egy jó kis gumicsont.

Újabb hangulatjelentést tett közzé Orbán Viktor a Facebook-oldalán, aki tegnap még a fiatalok szavazatai után ácsingózott.

Szombaton már a migránsrettegők volt a célcsoport, őket azzal igyekszik lázban tartani, hogy 

a nagy európai rendezetlenségben csak egy rendezett ország van.

Ez pedig természetesen Magyarország, az ígéret földje.

Orbán arról is biztosította kritikus gondolatok híján lévő híveit, hogy mindenkit megakadályozunk a belépésre, aki illetéktelenül akar az országunkba jönni.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Medvepapa
Puhos ! Az orrod hegyén tovább látsz??? Vakságod miatt szégyenkezünk a világ elött. Az országot kifosztottad, kiraboltad. De ne feledd, kevés diktátor végezte ágyban, párnák közt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
szerinted egy ? igaz is csak azok nem mi vagyunk, illúzionálsz vagy ferditesz vagy lóditasz vagy mind a négyet ? megszoktuk már
Medvepapa
Puhos ! Az orrod hegyén tovább látsz??? Vakságod miatt szégyenkezünk a világ elött. Az országot kifosztottad, kiraboltad. De ne feledd, kevés diktátor végezte ágyban, párnák közt.
namihami
Münchausen báró ismételten kiállt a hordóra.
rokker33
Igaza van! Európa és a világ megbolondult a terroristákat beengedik a migránsok azt csinálnak amit akarnak! Voltam nem régen Bécsben a vasútállomáson sétáltunk és már lassan több az idegen, mint az echte osztrák! Török, nigger ,orosz meg a csikszemű buzik! Undorító amit európa művel főleg a németek franciák meg a svédek, dánok! Ott már nincs bele szólásuk az állampolgároknak semmibe !!!
kissé felnőttem
@KisTehen: boci majd segitek akkor CSAK a kötvényesek vagy ? és mind továbbált azóta és majd a közpénzből, a tiédből is lehet nekik a törlesztést fizetni Rozzant toncsi eltette ám a zsetont kinti bankokba jóbb időkre .nélküled
RonaGyuri
egy retardált barom, de egyre romlik az állapota! =))
Macskaszem
Észak-Korea is rendkívül rendezett ország, még sírni meg nevetni is parancsra, rendezett sorokban, és akkor kell, mikor a diktátornak felböffen.
Köszönjük, nem kérünk belőle. Orbán takarodj!!!
csak úgy....
egy faxán lerendezett ország! :) szép volt viktor..
tudode
Vajon mitől/kitől lenne rendezett?
.
Annak a harci retoriKÁJÁTÓL, aki "csak" egy un. "felszentelt" jogÁSZ, harci retoriKÁJÁVAL egy normálisan működő államigazgatásban még hivatalsegédnek is gyenge eresztés lenne!
Málna
@kissé felnőttem: 15:37 Ez csak három volt, nem négy. De tényleg mindegy, nálad már nem oszt, nem szoroz.:-)
JAJMÁR
Hm, a szereposztást kinek köszönjük, miről szól a mű, és vajon ki nevet a végén?
kissé felnőttem
@Málna: na olvasd ujra értelmezd és megtalálod ha nem elárulom majd
kissé felnőttem
egy rendezett ország mondá a haza uj bölcse és a + 3
kulabombaafityiszre
Az inflációt,államadósságot,költségvetési hiány faszául elrendezte.
solidedge
Felénk aki ilyen kijelentést tesz, arra azt mondják kettyós.
lusta
Lefordítom az egybites 300 forintos budiforradalmárokknak.
Ha nem az embercsempészeknek fizetsz, hanem nekünk, akkor még a családodat is hozhatod.
tudode
Na ne!
.
Remélheőleg a "Fasza gyerek" pasli domoj az EU Néppárból már GYŐZELMI KÉNYERÉVEL már az EU szélsőjobb vezetője akar lenni, mivel az EU átalakításába beletört a bugylibicskája, mi szerint a 888-ban előadta kényszerképzetét, miután megvólt a saját hazája államigazgatásához képest a bábeli zűrzavar az babazsú ahhoz képest,, ami szerint "utcai harcosként" szégyent hozva a KÖZJOGI MÉLTÓSÁG kitűntető címre:
..
---- Ki a faszagyerek? - Orbán Viktor
888.hu/big-pikcsor/orban-2017-a-lazadas-eve-lesz-4080376/

(...)"""Orbán Viktor: Egy igazi amerikaival beszéltem, Trump nem egy dolgokat túlbonyolító politikus, aki már a megszólítással is gondban van. Volt közös hang. Ez ritka a politikában, főleg egy nagyhatalom elnökével. Végül is nincs a világon olyan ember alkotta dolog, amit ne lehetne megváltoztatni. Meg lehet változtatni Magyarországot, meg lehet változtatni Európát és az Egyesült Államokat is. Egy országot megváltoztatni csak olyan embernek van esélye, akiből hiányzik a megfelelési kényszer, egyenesen beszél, kimondja, amit gondol, és ha mond valamit, annak van veleje. Az Egyesült Államokat megváltoztatni az elnöki pozícióból is gigászi, szinte lehetetlen feladat, a legtöbben meg sem kísérelték. Talán majd most.""" (...)
----------------
.
Már a döglődő dakotalováról nem látja a fától az erdőt!
simmering73
Tündérország, ahol kolbászból van a kerítés. Ezért menekül el az aki teheti. Az ígéret földje. Az. 12 éve csak ígérgetés van, aztán se kolbász, se alagút vége.
Nessy
Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak! Ez azért kissé nagyra sikeredett!
lusta
A felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár elfelejtette hozzátenni, hogy ez az ország Európában van, míg Ázsiában Észak-Korea.
Eladott Ország
@namihami: ma, 15:42 ◘ Orbán: " Mint államfőként, mint magánemberként nekem a becsület és a hazám az első, mindig is az volt történjen bármi." Az évszázad legnagyobb hazudozója. A becsületről fogalma sincs, a " hazát" meg már rég sikerült padlóra tennie! ... Háry Jancsi meg bekaphatja!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/139758177_1037429570070283_1011001646201573083_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=XUwFR0S8_qAAX8bX4Gv&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_zXcINnd3Q5kSAHuK0UThiizhNJcwuRLvWUMMMDtIpsQ&oe=6200ACC8
Ne búslakodjon Münchausen báró úr. A hazugságmondó versenyben másodikként végezni egy fidesz szóvivő mögött nem rossz eredmény
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/133729881_1693960040781919_225737320927353635_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=pTBZGFUeDHAAX-KJHYv&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_XgAWoqIQWmRzdbA0DItj7u4MbMFxHVIljDoBoIOYqRw&oe=61FD5912
MAGYAR ABSZURD!
"Azért ez egy nagyon furcsa ország. száz év távlatából kiderül, hogy a vesztes háborúit is megnyerte. vezére nemzeti egységre hivatkozik akkor, amikor a nemzet még soha nem volt ennyire megosztott. ebben az országban semminek nincs gazdája. a külügyminiszter vásárolja a lélegeztetőgépeket. A belügyminiszter irányítja az egészségügyet. az országos tisztifőorvos egyik nap bezárat egy kórházat, amit másnap az agrár miniszter kinyittat. Az alaptörvényt, ami megbélyegzi a másságot, egy meleg férfi írja, akit miután elfog a rendőrség egy hátizsák kábítószerrel, Petőfi-díjat kap. A színművészeti egyetem élén egy gépesített lövész áll. A miniszterelnök helyettes háziállatokra vadászik. A keresztény erkölcsiség jegyében kurvákat dugnak egy adriai jachton. A miniszterelnök katonai géppel jár focimeccsekre, a kormánytagok pedig helikopterrel ebédelni. Törvényben szankcionálják a kábítószer fogyasztást, de az orruk alatt mindig ott van egy diszkrét fehér csík. Ahol a szövetségeseiket ekézik, de az állítólagos politikai ellenfeleiket dicsőítik."
Eladott Ország
Van még bőr a pofádon te mocskos csúti geci! Börtönben rohadsz meg teljes vagyonelkobzás mellett! A qrva anyádat és a szaros, idióta, elmebeteg bandádat nézd hülyének, ne a magyar népet, bűnöző román dagadt, despota,debil, cigány!
tudode
Vajon ezért a "sztár" fotóért hány, un. interakciót remél Röfi papa
.
--- Orbán vagy Jakab volt a Facebook királya 2021-ben?
telex.hu/belfold/2022/01/05/lajkbajnoksag-2021-osszefoglalo
.
."""Ha vasárnap, akkor lájkbajnokság a Telexen – valahogy így kezdtük az immár ötven-valahány epizódra visszatekintő sorozatunk minden egyes részét az elmúlt bő egy évben. Most pedig eljött az idő egy szerdai különkiadásra, amiben visszatekintünk a 2021-es év történéseire a közösségi média politikai kommunikációs terében, összefoglaljuk, mi minden történt, és megpróbáljuk megállapítani, ki volt az év lájkbajnoka."""(...)
----------------------
.
Nem fárad az országLÓ, azaz
.
Röfipapa sok malacát röfögni tanítja,
Aki figyel megdícséri, aki nem azt szídja!
Röf, röf, röfi vigan szól (még) a röfi, röfi nóta!
Csak egy kicsit össze, vissza, mert nincs hozzá kotta!
---------------------
.
Szavasz Röfi!
.
---- Na helló, röfi
www.youtube.com/watch?v=NrbJaIu4xL4
.
!!!
human
Jó, hát a bolond számára is a normálisak a hülyék. Nem értik mit beszél, és nem kenik vele együtt szét a falon a mocskot.
teuton
Ja, ez a"rendezett orszag" az igeret földje", azert ment el 600000 magyar külföldre, ezert születik minden 3. magyar gyerek külföldön es ezert tolonganak 10ezrevel a nyugatiak, hogy MO-ra költözhessenek. Vagy megsem...
Nyírfa
@Macskaszem: 15.51

" Orbán takarodj! " Vidd az összes haverod!
De régen hallottam utoljára. :)
Nyírfa
@tudode: 17.22

A versikét te írtad? Nagyon tetszik! :)
Baker
Nem véletlenül ostromolják hazánk határait a migránsok!
Málna
@kissé felnőttem: Sajnos nem jön ki a matek, de sebaj, tényleg nem számít...:-)
tothjani
Rákosi is ilyen rendben tartotta az országot !!
Nyírfa
Figyelitek a rend-rendezettség kapcsolatát? Muszáj rendnek lenni valahol, ha egyszer belül nincsen. S mert a rend számára nem egy megtapasztalt állapot, rendezettségről beszél. Ez pontosan olyan, mint amikor valaki összerendezett - vagyis, erőnek erejével próbálja eltitkolni, hogy mentálisan szétesett.
Ezért akarja annyira kívül a rendet, ezért akar mindent kézben tartani.
Gauntlet
3-400 ember szökik ki-be naponta, a számokat összeadják , így jön ki a nagy migrációs nyomás. Jó, mi?
Málna
@Nyírfa: Hogy tudsz ennyire unatkozni?
human
@tothjani: Nem véletlen:
"Meglehet az ősforrása az előre megy, nem hátra szlogennek: Rákosi Mátyás"
hvg.hu/itthon/20220106_elore_megy_nem_hatra_szlogen_rakosi_matyas
kissé felnőttem
@Málna: azért mert az elsőt kihagytad málnácska 1+3 az biza négy
Nessy
Faramuci fogalma lehet Orbánnak a rendről, rendezettségről, ha neki ez rendezett ország! Jelenleg mindent elkövet, hogy még az is szétessen, ami eddig rendben volt!
Qqberci
Mindenkit meg fogunk akadályozni, hogy Macronnal szelfizzen! Vagy nem...
PuPu
@Eladott Ország: Nem szólva arról, hogy a miniszterelnök nálunk nem államfő, habár hogy diktátorocska, az kétségtelen.
:)
Málna
@kissé felnőttem: Melyik az első, amit kihagytam?
Eladott Ország
@PuPu: ma 19:18 ◘ Valóban, de olyan értelemben államfő ( führer, király, császár, szultán, fáraó, stb.) de ő csak egy dilettáns, többgenerációs, román bűnöző, debil, despota cigány (migráns) marad.
Orbán: II. Ránkszarsz fáraó
cdn.blog.hu/ku/kuldeteselfogadva/image/398557_275312512526861_100001443423743_769081_656886781_n.jpg
csipetke
Kár,hogy nem fejtette ki bővebben,hogy hol van itt rend?Mégis,milyen területen?A szétcseszett oktatásra,vagy a lepusztított egészségügyre gondol?Vagy a még mindig a béka segge alatt lévő bérekre?Az államadósságra,ami sose volt még ekkora?
Esetleg a szárnyas lovára,a Pegazusra?A vakcina,és lélegeztetőgép-bizniszre?A nemlétező járványkezelésre?A közel 40 ezer halottra?VolNER-re,aki még mindig nincs őrizetben?Lehetne sorolni azt a sok-sok "rendezett"dolgot,ami manapság itt van...
Sámannus
@lusta: Akkor kellett volna elhúzni neki a bús picsába, amikor háromszáz fölé gyengült a forint. Ha hinni lehetett volna a szavának. Most csak szószátyárnak nevezhetem, hogy ne zavarjam össze a hívek agysejtjeit azt kettőt is.
Lepényleső
Ezt aki elhiszi,- az mennyire állhatott hátul amikor a jó Isten az észt elkezdte osztani?
Eladott Ország
Keresse fel orvosát! “Európa legdinamikusabb térségeként tekinthetünk magunkra, erős növekedés, alacsony munkanélküliség, gyors digitális átalakulás, robusztus befektetések. Ezek vagyunk mi. “ ( Orbán)
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/167004389_4169101596441454_4655533432750060906_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=JfnY4AJi5tAAX8aVL6C&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-IN2aXeC-sTB82GfdQP1659JWx_MZRpkm8aMwNUng-wA&oe=61FE8BB5
Orbán: Magyarország Európa legstabilabb állama. Ezt a stabil államot a fing is összedönti. Ilyet csak akkor mondhatna, ha nem menekült volna el az országból miattuk 600 ezer magyar állampolgár ( alsó hangon), akik megtapasztalják nap mint nap, hogy mennyivel magasabb színvonalon élnek tőlünk nyugatra. Viktor, ne hazudj állandóan!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/45292663_909137982629567_1581647051354013696_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=lE2SZRUhzzcAX_0DIqa&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_9ngblp82I87JjJO1_qzxDLhh0wFtnAuqNICR36AblGA&oe=61FEFF3D
Eladott Ország
@Clavigo: ma, 07:40 ♠ Lacika írd fel helyesen a táblára tolvaj! Gyerek és a részeg ember mondja meg az igazat. E fiúból pap lesz, akárki meglátja. Még fel sem kell írni, már mindenki tudja. Okos fiú Lacika. Lacika nem járt a Mathias Corvinus Collegium (MCC) fidesz agylágyító tanfolyamára! Hála a Jóistennek!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/117445338_920280725118502_5262190759985142817_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=dihAK7tZOl0AX_VRg_e&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT8eDCsF6wgiW-RjfoNdR0QExacCeBvJZ90vFE7NutZd_Q&oe=6200E1E4
nemkati
@KisTehen: Ezt tanulmányozd, hogy alakult a kivándorlás 0rbán országromboló tobzódása óta, kik mentek el, és hányan jöttek vissza. És ez nem egy "sorosbérenc ballibsi" kutatás.

hvg.hu/360/202201_magyar_migransok_odavissza_vandorlok
kereső
@nemkati: És az ország szempontjából tragédia, hogy a magasabban/magasan képzetteknek esze ágában sincs visszajönni.
nemkati
@kereső: Ja, azok könnyen boldogulnak nyugaton, és valóban boldogabbak ott mintha ittmaradnának. És van annyi eszük hogy ne jöjjenek vissza. Akik ittmaradnak vagy visszajönnek, azok között rengeteg a tanulatlan fidesz-szavazó. Nem lesz könnyű ezeket az ostobákat (meg akik sajnos el se mentek) legyőzni a választáson.
ómió
Pedig tavasszal majd választhatnánk, akár a migráncs- meg a buzirendet is, efftársi népzsebivel!
Clavigo
@ómió: Szajjer Jozsó like- olná a kloákádat.
ómió
@Clavigo:Ha csak annyi esze lenne, mint neked, szarkupac efftárs, akkor ő max. a ti bolsi buzigárdátokat lájkolhatná, amikor majd a "prájdotokon" egységesen minden buzit "prájdoltok"!
Clavigo
@ómió: Öreg,,én nem az ápolód vagyok,,kis hülyém. Valami értelmet vigyél bele a kommentjeidbe ,kis gyagyásom.Próbálkozzál...
ómió
@Clavigo: Valóban, bolsiék elmebetege, te nem ápoló vagy, hanem a vigyorgó ápoltja, még, ha időnként össze is téveszted! Az értelmet az általad olvasottakban meg - úgy tűnik - majd akkor fogod megtalálni, ha egy donor agyat sikerült a fejedbe ültetni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.