Ezekben a napokban a világ Kazahsztánra figyel, ahol napok óta tartanak a halálos zavargások. A közép-ázsiai történések apropóján összegyűjtöttük a magyar miniszterelnök és kormánya legszívélyesebb, kazahsztáni vezetésnek címzett mondatait az elmúlt évtizedből. A héten súlyos zavargások törtek ki Kazahsztánban, miután újévkor jelentősen felemelték a cseppfolyós földgáz árát, amit sokan használnak autók üzemanyagaként. A tüntetések hatására a kormány lemondott, és leváltották a 2019-ben elnöki posztjáról lemondott volt kazah diktátort, Nurszultan Nazarbajevet a kazah biztonsági tanács éléről. Kaszim-Zsomart Tokajev elnök kezdeményezte az üzemanyagárak visszaállítását, de a tüntetések folytatódtak, a hírügynökségi jelentések szerint fegyveres felkelés, forradalom kezdett kibontakozni az országban. Taldikurgan városában a tüntetők ledöntötték Nurszultan Nazarbajev szobrát, a tiltakozók Almatiban középületeket ostromoltak meg és elfoglalták a repülőteret. A zavargásokban több mint...

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Szeretnék a kipcsakok nagy barátjának, Nazarbajev elnök úrnak is gratulálni a magas kitüntetéshez. A jelenlévők közül nem mindenki tudja, de Magyarországon vannak kipcsakok, sok magyarban van kipcsak vér, nekik van önkormányzatuk, és Nazarbajev elnök úr a mindenkori elnöke a magyar kipcsak törzseknek is, és minden évben küldünk is neki üzenetet, amikor a kipcsakok éves gyűlése van Magyarországon. Elnök úr, gratulálunk a magas kitüntetéséhez!"
– Orbán Viktor, 2019. október 15., Baku, Türk Nyelvű Államok Együttműködési Tanácsának VII. csúcstalálkozója

Tiszta égő ez a maffiózótánc!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Nem nagy ügy!
.
Egy kis buksisimogatásért bármit, bárkit dicsőit, min pl.
.
----- Ezt is megéltük: Orbán Viktor a Tienanmen téren koszorúzta meg a kommunisták hősi emlékművét
444.hu/2017/05/13/ezt-is-megeltuk-orban-viktor-a-tienanmen-teren-koszoruzta-meg-a-kommunistak-hosi-emlekmuvet
---------------------
.
Azzal a puttonnyal a hátán, hogy
.
----- Makovecz Imre a 2010-es választások előtt: Orbán zsarolható
hirtv.hu/ahirtvhirei_adattar/makovecz-imre-a-2010-es-valasztasok-elott-orban-zsarolhato-2448938
------------------
.
Viktor VikTOROVICS a díszmagyar mosolyog a BAJsza alatt, ha kell, ha nem, az, ogy mi van az ÁLARC mögött az megérne egy gászmisét!
lusta
Szóval, ha figyelmesen követjük a felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár baráti körét, akkor áprilisban nagy bukta vár reá. Ehhez persze kell egy kis hazai segítség is.
kereső
Nazarbajev elnök úr hogy érzi magát Magyarországon? Melyik kipcsak törzs vendége?
Tényleg, hány kipcsak törzs van ma magyarhonban?
Nyírfa
És ha bejelentkezik miniszterelnök-jelöltként Nazarbajev? Na jó, lehet, hogy ezt Orbánnal nem tenné meg. De egy szaftos állás, saját minisztérium, egy palota az Andrássy úton, egy másik Rózsadombon, egy harmadik a Balatonon, jöhet? Hozhatja a le- és felmenőket, a vezérkarát, a biztonsági embereit, alapíthat iskolát, építünk neki templomot, odaadunk egy magánklinikát. Hát, nem pazar itt élni?
lampa laz
Magyar kipcsak törzs? Ezt a törzset itthon, kizárólag három idióta alkotja orbán, szíjjártó meg kövér.
2007-be még így beszélt ez a dög ellenzékből,
“Mi az ajtót a nyugatnak kinyitottuk, az oroszoknak, a Szovjetuniónak és a kommunizmusnak meg ajtót mutattunk, és azt üzenjünk a jövőnek, hogy ne engedjék, hogy visszamásszanak az ablakon” – fogalmazott.

Orbán: az olaj keletről jön, de a szabadság nyugatról"
Most meg keletnek kinyitotta az ajtót is meg az ablakot is a barma és nyugatnak kezdi becsukni. Rohadt 1 köpönyegforgató.
nezelodo
Van egy tanulsága a vezérünk és a zselés utazási mániájának. Ahova elviszi az illiberális eszméket, és barátjának nevezi az ottani diktátorokat, ott hamarosan beüt a menykő, leváltják, elűzik meghal, stb. Ez alól az igen kedves iszlám barátai sem kivételek. Most pedig a kiűzött, majd visszacsalogatott orosz barátai siettek segítségül szegény kipcsak testvéreiknek, úgy mint Kádárnak 56-ban. Nekik is kell majd harminc-negyven év, mire rádöbbennek, hogy szabadságharc volt, amely a leveréséért annyira drukkolt Orbán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.