Potápi Árpád nemzetpolitikáért felelős államtitkára szerint a baloldal el akarja venni a szavazójogukat, megszünteténék a támogatásokat is, ezért is létkérdés nekik és az egész magyarságnak a 2022-es választás, úgyhogy regisztráljanak és szavazzanak.

2022 a választás éve, amely az egész magyarság jövőjéről szól: nemcsak Magyarországnak, hanem az egész magyar nemzetnek előre kell mennie, nem hátra – mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára vasárnap, a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Az államtitkár a baloldallal riogatja a külhoni magyarokat és szavazásra buzdítja őket

Fotó: Facebook/Potápi Árpád János/videórészlet

Potápi Árpád János hangsúlyozta, hogy amióta nemzeti kormány van, a magyar nemzet erős és egységes.

"A külhoni magyarokat a nemzet elválaszthatatlan részének tekintjük, segítjük őket, hogy megőrizzék magyarságukat és szülőföldjükön tudjanak boldogulni" – mondta.

Kiemelte, a kormány támogatja őket abban, hogy fejlesszék közösségi intézményeiket, a magyar bölcsődéket, óvodákat, iskolákat, a magyar vállalkozásokat.

Az államtitkár úgy fogalmazott: "A nemzeti kormányzás óta a Kárpát-medencét újra kitölti a magyar nemzet szellemi, kulturális és gazdasági ereje."

Hangsúlyozta, hogy 2010 előtt, a "Gyurcsány-féle baloldal idején ez nem így volt".

"A baloldal célja soha nem a magyar nemzet felemelése, hanem az idegen érdekek kiszolgálása volt" – jelentette ki.

Potápi Árpád János azt mondta: ma ugyanaz a Gyurcsány Ferenc akar visszakerülni a hatalomba, aki "gyűlöletkampányt folytatott a külhoni magyarok ellen, és aki az állampolgárságot is elvenné tőlük".

"A baloldal kijelölt vezetője" előbb telepítene be az országba migránsokat, minthogy a külhoni magyarokat segítse – tette hozzá.

Az államtitkár kiemelte: 2022 az egész magyar nemzetnek és azon belül a külhoni magyarságnak létkérdés. Potápi Árpád János ezért a magyar kormány nevében arra kérte a külhoni magyarokat, hogy regisztráljanak és vegyenek részt a tavaszi választáson.

Forrás: mti.hu

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
A legjobb megodás a romániaiakkal is az lenne, amit az ukránok már megléptek. Ott kellene betiltani a kétfelé szavazást!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Németh István
És!!! Minő igaza van! Senkinek nem hiányzik a kommunista pribékek és azok csőcselék leszármazottjainak maradvány bal-liberális nemzet tönkretevése! A hazudozásuk - aki hazudik az lop is tényének megvalósulása - a nép közé lövetése, a hazaárulásuk alapján történő önös anyagi előnyök szerzése! Magyarország ELŐRE MEGY a szabadon választott eddig legeredményesebben a nemzet javára tevékenykedő demokratikus és a túlzottan is ellenséges ellenzékhez a lojális és sok szemétséget elviselő kormányával! Hajrá Magyarok, Hajrá FIDESZ-KDMP és a tisztességes képviselők PARLAMENTJÉNEK!!!
colibri
A legjobb megodás a romániaiakkal is az lenne, amit az ukránok már megléptek. Ott kellene betiltani a kétfelé szavazást!
colibri
@Németh István: Te annyira hülye vagy, hogy az általad éltetett pártodnak még a nevét sem tudod pontosan! A KDNP nem KDMP, gyagyás, hanem a Keresztény Demokrata NÉP Párt rövidítése! Az itteni hazug, rosszindulatú sefüle-sefarka szófosásaid helyett inkább tanulj, művelődj, mert minden téren nagy elmaradásod van!
Qqberci
Szavazójogot kipcsak testvéreinknek! Most ott úgy is esedékes az ilyesmi...
tudode
Levan maradva az egyeduralkodó alárendeltségébe tartozó szerecsenmosdató, úgy 4+12 évi pávatánca után, a baloldallal riogatni már lerágott csont:
.
---- Orbán jóslatai
www.youtube.com/watch?v=ycYfTkQnJcE&t=245s
------------------
.
----- Orbánt sérti ez a majmos videó , Vicces videók 11
www.youtube.com/watch?v=ozPo6qnyAwA
-------------------------
.
Lejárt lemez!
.
Mivel ma már a tisztesség ízmozik a tisztességtelenekkel!
namihami
Pedig a külhoni ""igazmagyarjainknak"" annyi is elég lenne, hogy ha a Fideszt elzavarnánk, akkor számukra is vége lesz az aranyéletnek. Amellett, hogy ki kell deríteni a nekik ""kiutalt"" forintszázmilliárdok elosztását és a végső címzettjét. Többek között ez lenne a célja a kormányváltásnak is. Ha mégsem így lesz, akkor az új kormánynak is záros határidőn belül útilapút kell kötni a talpára.
Hát, éppen ez az egyik(!!) oka a lendvays és kinti fosásnak.
csak úgy....
azt meg tudja mondani valaki,hogy miért fontos a külhoni magyaroknak,hogy belepofázhassanak a benszülött magyarok dolgába? illik kibaßarintani a tesókkal?
Feró25
Én Magyarországról költöztem Szlovákiába Esztergomtól 15 km a feleségem szlovákiai magyar ő pl.kifejezetten utálja orbánt és bandáját.Van magyarban lakcímem és itt is szavazni úgy szavazhatnék otthon,hogy elmegyek Pozsonyba ami 200 km innen az esztergomi cím pedig 15 km.De mivel itt dolgozok ide fizetek mindent ezért nem mennék oda szavazni,mert nem ott élek már nem fizetek oda semmit tehát nem akarok beleavatkozni a magyarországi dolgokba.Ezt a tetű románnak is így kellene.
Németh István
@namihami: @namihami: sajnos nem ellenérvelek mert saját magadat is félrevezetve tengődsz, mindannak ellenére, hogy most 2010 óta jobban élsz mint megérdemelnéd! Tehát egy szemét barom vagy az ellenpropagandád végett! @csak úgy...: te meg azért menj a sunyiba mert aki magyar az ha magyar is akar maradni szavazzon, nem azt mondja senki, hogy kire, hanem hogy válassz, szavazz a jövőre! A jövő nem a moslék 2010-ig tartó kormányzás! @Feró25: A feleséged szarja le az sajátjait, de ne formáljon véleményt mások hazájának a vezetőjéről, ráadásul aki; szabadon és 2/3-os többséggel választott vezető, s mint ilyen irányítja és kifejezetten jól az országot! Te meg ne szavazz, senki nem kötelez rá, egy faszparasztnak ítélhető hülye vagy! Egyedi véleményem! Mert a magyarságodat megtagadod ezzel, miután nem kívánsz élni a jogaiddal! Hát akkor ne élj vele, boldogulj ahogy tudsz és ott ahol vagy DE ne köpködj visszafele - mert még aljas szar baromnak talállak titulálni!
csak úgy....
@KisTehen: ezért jelentkeztek be legutóbb is az ukránok százasával a borsodi istállókba,düledezö putrikba...
te biztos vagy benne,hogy minden románnak,aki onnan levélben szavaz,hogy van magyar állandó lakcíme? -akkor miért él romániában,csak nem azért mert neki ott jobban megy a sora mint magyarországon menne?
teuton
@Németh István: Hülyxegyerek! Nezdd meg a videot, hogyan szavazhat egy romaniai "magyar", aki nem is el MO-on, de Romaniaban sem (!) papiron! Ismerek olyanokat, akiknek nemhogy a nevük nem magyar, de magarul sem tudnak!!! Mas szavaz helyettük, de a halottak neveben is, levelben, mert a szavazocedula a bejentkezes utan 10 evig megy a cimre! Minden leadott szavat utan tovabbi 10 evig, tehat a vegtelensegig! Vagy az a 200 ukran, akik egy lebontott hazba (!) vannak bejelentve !!! Aztan hogyan szavazhat egy CSAK MAGYAR allampolgar, aki külföldön el! Szemelyesen kell elmenjen a konzulatusra/követsegre, akar 1000 km-re!
A 2/3 mag igen jo matek, a leadott szavazatok 40%-a sincs, valojaban a szavazasra jogosultak 25%-a, a külföldiekkel együtt!!! A krumpliert es keszpenzert megvasarolt szavazatokat (lasd viedo!) meg sem emlitem...
kissé felnőttem
a 7-800 ezret meg ellehetetlenititek külföldön? ez a nemzet politika? egy rakás veletek együtt szar nem gondolod? kár mert ész nélkül erre jutottatok lopással tarkopaszok- kal a választási irobában na gondolkodhatnál de nincs mivel mivel vagy erre nem is emlékszel mi még igen
Németh István
@Eladott Ország: Sajnos neked sem tudok újat mondani a Magyar Nemzet a polgárok életvitelét illetően! A 2010-es időszakig tartó aljasságokat sem kívánom ismételni! Tudod te magad is, még akkor is ha ezt tagadod! Mindenki szabadon választ, vagy nem megy el gondolom mindenki tudja mit akar > élni, jobban élni, vagy rettegni a szemkilövőktől és a nyomortól, a kisemmizésből, stb!
A moslék agitációd,a választást illetően valóban egy egysejtű mosléktól származik, e vonatkozásban nem lehet, DE nem is szabad másként értékelni a nímandokat!
Nessy
Azért pár milliárdért még a szomszédasszony macskája helyett is szavaznak a fotelben ülve , mert az aktivisták helybe mennek a levélért! Nekem volt szerencsém egyszer két hű magyar elmefuttatását meg hallgatni a kormány támogatásáról! Na nekem akkor lett tele velük a hócipőm, amikor felsorolták mi minden jár nekik a mi adókból, de a szavazásuk ódiumát már nem viselik!
namihami
@Németh István: 13.25: Hát Pistim, te most szinte mindenkit kiosztottál. Csupán az lehet a szerencsénk, hogy az eddigi kommentjeidet olvasva (úgy stílus, mint neveltetés vonalán) szerencsére elég terád csupán annyit mondani, hogy : ""fideszes""! Azért az roppant ritka, hogy valakiről egyetlen szóval tűpontos itéletet lehessen mondani---rólad, nekünk sikerül.
Persze, senki nem várja el tüled a kulturált megszólalást (ahogy ezzel csupán pl halfarok kollégáddal kerülsz egyszintre), de az ilyen ""fideszértelmiségről"" tudjuk, hogy mindenki hülye, csak a Viktor (és hívei) helikopterek. Tény, hogy nekünk valóban nem elég egy Várbeli iránymutatás, ahogy a ""gyerekkoribarát""okat jellemző kategórián is sikerül túllátni.
A többit elég, ha a többiek kommentjeivel elolvasod. Feró25 fogalmazta meg a legrövidebben...
human
Amióta nemzeti kormány van a haza erős és egységes???
Az ország fele nem a maffiakormányra fog szavazni. Ebben hol az egység? Vagy mikor a fidesz nemzeti egységről beszél mégis kizárja ebből fél Magyarországot? Már itt bukik az önfényező történet.
A külföldre küldött támogatásokat is ha valaki megvizsgálná túlárazásokat látna és kézen-közön eltűnt pénzeket. Csak ott a magyar hatóságok nem vizsgálódhatnak, egy román kormány meg például lesajnálja hogy a magyarok pénzét ellopják, mert úgy vannak bele legalább nem nekik kell megépíteni azt az iskolát vagy felújítani azt a templomot.
Az idegen érdekek kiszolgálásában Orbán jeleskedik. Százmilliárdokban mérhető hogy mennyire árulja el a hazát Kínának és Oroszországnak.
Feró25
Talán novemberben volt,hogy a Szlovák kormány kikérte a magyar állam kiknek a pénzét ossza a szlovákiai magyaroknak.Ezt azért írom mert szlovákiába költöztem magyarországról és az itteni magyar híreket olvasok.
Németh István
@namihami: @human: sajnos a tényeken amit leírtam a ti aljas mocskolódások semmit nem váltóztatnak miként az sem, hogy riogatni akarjátok a tisztességes magyar polgárokat akik nagyon jól tudják mint ti is, hogy a terrorista gyurcsány a tolvaj hazudozós bandájával miket tett az országgal ÉS 2010 óta az ország töretlenül megy előre, a zseniális és korrekt tisztességes vezetés által!@Feró25: ez meg egy hülye!
csak úgy....
@Németh István: szar dolog, ha már egy arra érdemesnek diliházra sem fussa..
human
@Németh István: Érdekes, hogy Gyurcsányt terroristázod miközben
"A terrorátvilágításon ugyan megbukott, de a külügy szerint így sem jelent kockázatot Zaid Naffa"
444.hu/2018/06/06/a-terroratvilagitason-ugyan-megbukott-de-a-kulugy-szerint-igy-sem-jelent-kockazatot-zaid-naffa

"Ghaith Pharaon a gyanú szerint terroristák pénzét kezelte, az Interpol most is körözi, mégis zavarba ejtően közel került az Orbán családhoz."
magyarnarancs.hu/belpol/rejtelyes-arab-befekteto-vette-meg-az-orban-viktor-hazaval-szemkozti-villat-101248

Azt sem értem, hogy Gyurcsányt miért tolvajozod. Nincs börtönben. Még csak vádat sem emelt ellene Orbán ügyésze, a volt fideszes képviselő jelölt Polt Péter. Egyszerűen nincs ügy ami alapján te tolvajozhatnád Gyurcsányt.
Ellenben már hivatalos bírósági végzés van róla, hogy Mészáros Lőrinicről lehet állítani, hogy tolvaj.

Az ország meg úgy megy töretlenül előre, hogy az egyész EU-ban csak 2 ország szegényebb nálunk. Horvátország és Bulgária. Még Romániában is jobban élnek az emberek, pedig ők aztán jóval lentebbről indultak.

Tessék már felébredni! A szirén ének összezavarja a fejeteket.
telegdilaci
@colibri: Ez a tetves Román menjen vissza a hazájába,ahonnan ide szökött,Romániában még Birka pásztor sem lehetne,otthonriogasson,egyébként az Ország többsége nem ért egyet a határon túliaknak,adott szavazati joggal,ellenzékben még a Fidesz is ellene volt hogy szavazati jogot kapjanak a határon túliak, mivel nem Magyarországon élnek nem viselik a döntésük következményét,miről ugat ez a bozgor?
ómió
Pedig "riogatni" se kell őket! Tudják anélkül is, hogy kik tagadták ki őket 2004.dec.5-én!
Nyírfa
@Eladott Ország: tegnap, 12.10

Ez nagyon szellemes! :))
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 12.48

De hiszen tudod, te is. Kizárólag a pénz és az autonómia. Az előbbit önti a fidesz, az utóbbit támogatja.
A kintieket valójában nem izgatja, hogy mi történik az anyaországban, csak dolgozzunk a kezük alá.
Eladott Ország
@Németh István: ma, 14:12 ◘ Elítélem, de megértem azt, aki sok pénzért fideszes. Aki viszont ingyen hülye azt már nehezebben. És még van aki fizet is érte!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/68770672_662208604259050_3199238885871714304_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=hzZ5N-zNZocAX8d2T_L&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_7GumAtcO7i5THS1pZGjQB8GgLCxULXbUXUbCi7JTb1w&oe=6203CDCE
Akik egy nárcisztikus, hatalommániás politikai kalandort ( többgenerációs bűnöző román cigány, migráns és politikai prostituált) - akiről Lázár János a fidesz egyik nagy szellemi vezére, polihisztor, az államtudós tótum - faktum is megmondta, 600 év után sem tudtak a társadalomba integrálni - fenntartások nélkül követnek és bálványként imádják, azok saját magukat degradálják birkává, a nyáj meg ugye megy a kolompos , a vezérkos után...
Nessy
A kettős állampolgárság rendben van, ha ez a szívük vágya! De milyen alapon szólnak bele úgy az életünkbe, hogy ők nem vállalják a voksuk ódiumát? Hányszor hallom, hogy kívülről ne szóljanak a belügyeinkbe! Vagy hatalomért semmi nem probléma? Azért a kisebb nyugdíjemelést, a kevesebb munkanélküli támogatást nem igénylik a hű magyarok!
134.bátor
@Feró25: Nem is a Felvidèkiekkel van bajunk,mert ők " kiestek a mèzeskosárból".!
Németh István
@Eladott Ország: nyasdgem!!! a többit már tudod!
A moslék minek ugat!?
Németh István
Pontosítás!!! Mert képesek vagytok félreérteni!!! Tehát mindazok minek ugatnak akiknek nem tetszik az Államtitkár úr nyilatkozat >> mivel tök igaza van!
Hely ránézek az anataljóska fia képére elfog a hányinger! Moslék élősködő szemét szar alak!
Rizikó
Talán nem így van? Az ellenzék elvenné a külhoni magyarok szavazó jogát és megszüntetné a támogatásokat. Ez nem riogatás, hanem az ellenzéki politika közzétett programja.
Az izraeliek választójogát meghagynák, hogy legyen aki a Karigeri félêket megszavazza.
Eladott Ország
@Németh István: január 10., 19:17 ♦ Az államtitkár úgy fogalmazott: "A nemzeti kormányzás óta a Kárpát-medencét újra kitölti a magyar nemzet szellemi, kulturális és gazdasági ereje."
Magyarország erős és büszke ország. 297 € mimimálbér , 85 € minimálnyugdíj , családi pótlék 36 € havonta és minden nagyon szép, minden nagyon jó, és mindenki elégedett ...
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/118600562_934143367065571_3685617079595625970_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=ejUi8y2P1MUAX9tEawV&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT--jz_wYxSPbzx4tDunToQmFJiHHNQpZSyFzkWDKYN1uA&oe=6202F611
Orbán: Sikerült és sikerül az ostoba nép figyelmét mindenféle baromságokkal elterelni és még mindig nem veszik észre a lényeget: Magyarország az EU második legszegényebb és legkorruptabb országa lett uralkodásom alatt.
uploads.disquscdn.com/images/5d4cda07a930f1d12e116754b46b7ae9db72a3634fe9e687fc1db20fe51b1c84.jpg?w=600&h=467
Nyasgem. Minden nap emelkedik azoknak a száma akik kinyalhatják a seggemet! Mától kezdve Ön is közéjük tartozik!
images.uncyc.org/commons/e/e0/Nyasgem.jpg
Németh István
@Eladott Ország: Szíveskedj te nagyon buta a 2010 előtti időszakot alapul venni és abból indulj ki a te nemzetnyomorító faszkalapjaiddal együtt! a te tolvajbandád általokozott károkért szenved a nép! Még ma is! Moslék agyú!
kereső
@KisTehen: 2010 előtt is volt támogatás. Szülőföld Alap néven futott- még a patás kormányzása alatt jött létre. Ebből lett a Bethlen Gábor alap.
odst
Potápi Árpád, egy velejéig mocskos undorító román geci, egy kis fasz!!!
Nem?
Meséld el, miért nem.
mesél az erdő...
Eladott Ország
@Németh István: ma, 14:30 ♦ 42 ezer milliárd az államadósság. A Gyurcsány kormány idején 20 ezer milliárd volt.Orbán azt ígérte, hogy csökkenti az államadósságot, hazudott! Hol a pénz Viktor?! Gyurcsány idején a fele volt és felgyújtatta a fővárost, a bűnöző migráns román cigány és politikai prostituált! Ezért bíróság előtt fog felelni a potrohos és bandája!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/271587425_1293359411127539_4178363860399568562_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=TXuWHUcuFWcAX_Nh1AU&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT84GEsZKjxZ5R-SPLSHJpmtBTidwgXHw_ZtFRHrt_HNJg&oe=61E3D129
Diktátorok titkos vagyona: Nicolea Ceausescu 4 milliárd $, Kim Dzsong ill 5 milliárd $, Orbán Viktor 7 milliárd $ dollar. Ő visz mindent, itt is jobban teljesít ! Mi meg dögöljünk meg! Nagyon várom már az igazság óráját! + amit még csak a Jóisten tud! Jesszus,ebben is ő vezet.De úgy fogja végezni mint aki az első a sírban.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/49132485_324556838394011_8084270113508818944_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=P60rxs_5jLQAX956nE5&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-jBfVpD9WgtA9885vczly8ipacXj5kQqNQNar1410fBw&oe=62061FF3
odst
Meglátom Pótapáti arcát és ökölbe szorul a kezem...
Pótapáti - te román cigány - jön még ... dér rátok!
Németh István
@Eladott Ország: @odst: De azt is vegyétek számításba, hogy a ti herétek sincs biztonságban! Túl messzire mentek a becsületsértés, a rágalmazás a megalázások terén - olyan személlyel és személyekkel szemben akiknek csak köszönhetitek, hogy 2010 után egyre jobban éltek! A meglévő infláció ellenére is amit pont a ti és a hasonló mocskolódások segítenek érvényesülni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.