A fővárosi közműholding vezetője, az MVM Magyar Villamos Művek volt vezére megdöbbent azon, hogy róla beszélnek a Petőfi Rádió óránkénti híreiben.

Villája és Bentley-je van, Orbán nevezte ki, most mégis a kormány folytat lejáratókampányt elleneFotó: MTI/Illyés Tibor

Mártha Imre a hvg.hu-nak adott interjújában elmondta, azért döbbent meg azon, hogy az állami tulajdonú zenei rádióban hallotta a nevét, mert ezzel a teljes NER médiabirodalom egy olyan magánszeméllyel foglalkozik, aki nem politikus és soha, sehol nem volt párttag.

A kormányközeli sajtó hetek óta azzal támadja Márthát, hogy milliárdos villája és Bentley-je van. Az üzletember szerint a róla megjelent fotók egy részét vagy titkos adatgyűjtéssel vagy megfigyeléssel szerezték, azok „csak családi-baráti körben voltak a közösségi médiában megosztva” – írja a 24.hu.

Nem gondolja, hogy az eredeti felvételekben lenne bármi szenzáció, szerinte „több millió ilyen fotó van a közösségi médiában”.

Egy lejárató kampányt lát, meghamisított fotókkal.

A legfontosabb – és ezt dokumentáltuk, lementettük –, hogy az eredeti medencés, nyaralós fotók közül egyetlen egyre sem volt ráírva a „home office”. Ugyanilyen fontos, hogy a képek hivatalosan kivett szabadságomon vagy hétvégén készültek, így nettó hazugság a NER médiában közölt „munkaidőben nem dolgozik” kampány – állítja Mártha, aki saját bevallása szerint nem napi 2-3 órát, hanem 10-nél is többet dolgozik.

Az interjúban elmondta, hogy abból, amit a KESMA és a kormánymédia felsorolt, semmit nem vásárolt az elmúlt két évben, és a 25 év során adózott, bevallott magánjövedelme, plusz a családi cégük tevékenysége bőven fedezetet nyújt az általa folytatott életvitelre.

Sokan vélik úgy, hogy most elsősorban a NER-lovagok elmúlt 12 évben szerzett vagyonát, életstílusát próbálják velem relativizálni. Az elmúlt tíz év alatt az összes nyaralásom nem került annyiba, mint a NER kedvenc magángépével egy kör Budapest felett

– nyilatkozta Mártha a hvg.hu-nak.

A vádakra eddig azért nem reagált személyesen, mert szerinte esélye sincs a KESMA-val és a közmédiával versenyezni.

Forrás: 24.hu, hvg.hu
Fotó: MTI/Illyés Tibor

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Birkatáp és terelés ez Imi, sz@rd le. Hadházy minden nap kiás ellenük pár milliárdot mégsem dől rájuk, mert a köz médiája arról hallgat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@lampa laz: NE terelj NEM ez volt a téma!
lampa laz
@Gyurka80: te csodálkoztál rá Mártha vagyoni helyzetére, én csak mellé tettem nemzeti vejkó felemelkedését a top 100-ba. Tudom, h ez most érzelmileg qrvára megvisel, de hát ez van. Pityú rohadtul meggazdagodott a köz pénzéből.
Gyurka80
@lampa laz: NEM visel meg, mert a fele sem igaz amit qvartyogtok!
ómió
Ez az, efftársak! Mutyigeri sameszát hazudd a "Zorbánra"!
Lepényleső
A többség nem akarta hogy így legyen,- a kisebbség harsogta,hogy 1/4 az 2/3 - ortodoxon,
most talán a fagylat nyalt vissza,- s hiszik sokan hogy ez paradoxon,- holott ez csak bánuralom?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.