Gattyán Györgynek szólt be ezzel leginkább.

A Magyar Hang kereste meg Márki-Zay Pétert, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjét azzal kapcsolatban, hogy Gattyán György milliárdos, friss politikus hétfőn nyílt levélben bizonygatta az ellenzéknek, hogy ő ugyanúgy kormányváltást akar, mint az ellenzéki összefogás.

Márki-Zay Péter: az ellenzéki összefogással szemben indulni készülő pártok általában a Fidesz érdekében lépnek fel

Fotó: 

Ezzel kapcsolatban Márki-Zay azt válaszolta a lapnak, hogy a

különböző, az összefogott ellenzékkel szemben indulni készülő pártok általában a Fidesz érdekében lépnek fel, sok közülük a Fidesz reklámfelületein kommunikál. Az ő indulásuk az ellenzéki szavazók elbizonytalanítását és megosztását szolgálja.

Márki-Zay még azt is hozzátette, hogy 

egy kérdés lesz áprilisban, Fidesz vagy nem Fidesz. Aki nem az összefogott ellenzékre adja a szavazatát, az a Fidesz korrupt, egyre inkább pártállami struktúrájának a hatalmon maradását szolgája.

A lap külön rákérdezett, hogy Gattyánt a Fidesz érdekében fellépő embernek tartja-e, amire a miniszterelnök-jelölt azt felelte, szerinte a fentiekből elég egyértelmű, hogy "ki hova tartozik."

"A pártot alapító milliárdos egyik javaslatát konkrétan ki is emelte, mégpedig azt, hogy a kormányváltást követően, azonnali (további) 10 százalékos alapbéremelést kell végrehajtani az állami közoktatásban dolgozók részére, a jelenlegi egyházi támogatások terhére. Márki-Zay Péter szerint ha valaki az egyházi intézmények juttatásait akarja csökkenteni, annak a feszültségkeltés lehet a célja, béremelés ugyanis nem történhet az egyházi intézmények kárára. Mint mondta, az ellenzék közös programja a szektorsemleges finanszírozásra épül"

- olvasható a cikkben.

Forrás: hang.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Ellenzék váltást szeretnénk. A régieket a börtönbe és jöhetnek az újak, akik nem hungarofóbok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fergeteg
Na ne mondjátok okosak? Téééényleg?
fergeteg
Majd ti az álhívő római katolikus teknővájó zs-cigó keverék ejtőernyőssel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.