Szexuális kényszerítés kísérlete miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki a nála lévő intim képekkel, videóval zsarolt egy fiatal nőt azért, hogy lefeküdjön vele.

A férfi egy közösségi oldalon vette fel a kapcsolatot fiatal lányokkal, akiknek azt állította magáról, hogy fotós. Ezután a férfi fotózást ajánlott a lányoknak, akikhez ennek során próbált közeledni, és több alkalommal szexuális ajánlatot is tett nekik – írja a 24.hu.

Álfotós szexelt a kihasznált és átvert lánnyal, majd ráadásul megzsarolta az intim felvételekkel

Illusztráció: 123rf.com

A sértettel tavaly októberében vette fel a kapcsolatot egy alkalmazáson keresztül, ahol többször is beszélgettek. A férfi a beszélgetések során felajánlotta a lánynak, hogy ha egy barátnőjével együtt a lakására mennek, ahol intim felvételeket készíthet róluk, úgy cserébe 150 ezer forintot ad.

Ezután az álfotós találkozott a lánnyal és annak barátnőjével, ahol megállapodtak abban, hogy a férfi a fiatal nőkről videofelvételt fog készíteni, amiért a lányok a kialkudott díjazásban részesülnek. Ezt követően a férfi különböző szexuális cselekményeket végzett a lányokkal, amelyekről videofelvételeket készített, de az ígért pénzt persze nem adta át.

A nő többször kérte a férfitől a megígért összeget, aki ekkor megfenyegette őt, mely szerint csak akkor fizeti ki a pénzt, ha ismét szexuális kapcsolatba lép vele. A férfi többször jelezte a nőnek, hogy amennyiben nem hajlandó vele szexuális kapcsolatot létesíteni, úgy a nála lévő videofelvételeket nyilvánosságra hozza, és elküldi a lány barátainak.

A nő időpontot egyeztetett a férfivel, azonban a találkozót megelőzően a rendőrségen feljelentést tett, így a rendőrök érkeztek a férfi lakására. A szexuális kényszerítéssel vádolt kamu fotós akár öt évet is kaphat.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: pixabay.com

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
2022-tőt írunk. Mi. Vajon ez a két csaj melyik században élhet? Ilyen dumával megetetni valakiket a 21. században.
Lehet, hogy rosszindulatú vagyok, de valahol meg is érdemlik. Tulajdonképpen házhoz mentek a lószerszámért. Ha már pénzt akartak érte (mert ugyebár, azt akartak), akkor miért nem kérték el előre. Még egy qrva is előre kéri a munkabért.
Megérdemlik...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
2022-tőt írunk. Mi. Vajon ez a két csaj melyik században élhet? Ilyen dumával megetetni valakiket a 21. században.
Lehet, hogy rosszindulatú vagyok, de valahol meg is érdemlik. Tulajdonképpen házhoz mentek a lószerszámért. Ha már pénzt akartak érte (mert ugyebár, azt akartak), akkor miért nem kérték el előre. Még egy qrva is előre kéri a munkabért.
Megérdemlik...
Emmersson71
Aha...

Fiatal nő a bankban...
- Szeretnék befizetni a számlámra 20 ezer forintot.
- Hogyne...
- Tessék...5..10..15 és 20.
- Öö...hölgyem, ezek a bankjegyek hamisak!
- A qrva életbe, akkor engem megerőszakoltak!
Katalina62
Aljas a férfi büntessék meg, de kettőn áll,a vásár, nem?
Eladott Ország
A régi lányok úgy tudtak főzni mint az anyjuk, a maiak pedig úgy tudnak inni mint az apjuk.
www.kepfeltoltes.eu/images/2021/11/08/914iv_s_l_nyok.jpg
Szinte hihetetlen! Ez a srác 18 milliót nyer a lottón múlt szombaton, és két napra rá találkozott élete szerelmével. Micsoda szerencsés véletlen.Nálunk ilyen nem fordulhatna elő. A mi "portyázó" hölgyeink, az intelligenciára és a sármosságra buknak. Tán nem Várkonyi Andrea unokatestvére?
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/203956436_1133050767174829_6807687122081296290_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=XUXRL2mcTqsAX8R3LHR&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT9-Gm8hBNuZWFE6MoUZbWpScUCRuhZPbY55Yaky2Q8Hkg&oe=6203470C
csak úgy....
@Rizikó: shiki,te akkor rács mögé kerülnél! :)
Rizikó
@csak úgy...: Patkány! Nekem hiába cicncogsz!
Rizikó
@KisTehen: Na ez az! A kis csaj kurvának állt, mert pénzért engedte magát, de azonnal erőszak lett és kényszerítés, ahogy nem fizettek neki!
human
Hát most a farok rossz végére került a pali :)
Vay Ákos
@namihami: Áldozathibáztatás!! Szegény lányok ártatlan áldozatok!! Olyanok, mint a frissen hullt hó, mint a ma született bárány!! Ártatlan testüket adták a fotográfusnak, aki íly rútul visszaélt véle... Ha nem két csajt visz fel az a marha, hanem csak egyet, akkor még ő gyött volna ki jól a dologból, mer' egyszerűen aszongya, hogy a csajszi húzta csőbe őt, aszondva, hogy ingyen is hajlandó szekszelni, oszt utána meg pénzet követel, s nem ő húzta csőbe a csajszit...
Tanulság: hatalmas a teremtő vadasparkja, véreim.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: január 11., 15:56
Elég ehhez a fidernyák képviselők keresztényi erkölcse.:)
kulabombaafityiszre
Ereszmászónak is csak a kijárási tilalom megszegéséért,meg a kokóért kellet felelni.
A tökös nővérekért nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.