A doktort 2014-ben jogerősen elítélték. Bűnösnek mondták ki közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettében és testi sértés vétségében.

Fóti izomdoktor: közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt már elítélték korábban a fóti rendelőben verekedő orvost

Fotó: pixabay.com

Szombaton a fóti orvosi rendelőben egy házaspár rátámadt az éppen ügyeletesként dolgozó dr. Lestár Ferencre – írja a Blikk.

A verekedés egészen a parkolóig folytatódott, ahol egy kisebb földharc is kialakult az orvos és a családfő között.

A nem mindennapi történetet olvasva, most előkerült a doktor egy korábbi kollégája, dr. Elor Judit, aki a Borsnak adott nyilatkozatában elárulta, a sokak által nehéz természetűnek tartott Lestár korábban vele is erőszakosan viselkedett.

„Dr. Lestár Ferencet a stílusa miatt több munkahelyéről is kirúgták. 2014 pünkösdhétfőjén velem került konfliktusba. Amikor együtt dolgoztunk a dunakeszi orvosi ügyeletben, nem voltam hajlandó neki lepecsételt receptet adni, amit annyira zokon vett, hogy székestől nekinyomott a radiátornak és fojtogatott. A sofőr, aki meghallotta a kiabálásomat, levette rólam őt”

– emlékezett vissza a doktornő, aki arra is kitért, hogy a történtek után feljelentést tett, Lestárt pedig a bíróságon jogerősen elítélték.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Azaz egyáltalán nem biztos, hogy a házaspár támadt az orvosra - bizonyára fordítva volt! És kérdem: ilyen előzmények után ez az alak hogy maradhatott orvos?! Igaz, volt már ilyen, pl. a román gyilkos orvos, aki állítólag nagyszerű tüdőgyógyász... Vagy a lúgos doki...
Pálinkás Pál
kezdetét vette a cigánymosdatás...valaki idetehetné a cigó előéletét is...
sokanvagyunk
...ettől még a házaspár meggyepálásával lehet hogy mégiscsak közfeladatot látott el.
kissé felnőttem
akkor most hagyni kellette volna hogy verjék ŐT ?
tán mégsem esett fejre a doki sem annyira

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.