"Női testek áruba bocsátásból gazdagodott meg" a pártot alapító milliárdos, ezért visszataszító Kanász-Nagy Máté számára.

Az LMP politikusa az ATV Egyenes beszéd című műsorűában rohant ki a pártot alapító vállalkozó ellen. Ő személy szerint nem szeretne vele foglalkozni, egy "pornómilliárdos, a női testek áruba bocsátásából gazdagodott meg, számomra ez rendkívül visszataszító".

Gattyán "pornómilliárdos, számomra visszataszító" – beszólt az LMP politikusa

Kép: ATV

Szerinte nem is ezek, hanem a múlt szerdai közös aláírásgyűjtés volt a legfontosabb esemény, aminek eredményeként újabb lendületet vett a népszavazási kezdeményezés.

Azt is elárulta, most már 130-150 ezer között van az aláírások száma, határidőre szerinte meglesz a 200 ezres szám.

Hangsúlyozta, mindent a kormányváltás ügyének kell alárendelni. A napokban fogják a közös ellenzéki programot nyilvánosságra hozni.

A közös programban a Paks II. szerződés felülvizsgálata szerepel, de ők zöldpártként teljes mértékben az atomenergiával szemben állnak. Ha kormányra kerülnek, akkor szeretnék az összes partnerüket meggyőzni, hogy atommentessé kell tenni Magyarországot. Ezek lehet vitapontok, de szerinte ezek teljesen természetesek egy demokratikus együttműködésben.

Forrás: ATV.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
@odst: Mitől akadtál ki, bolsiék fajkreténje!? Csak, mert a bolsevik tetübandád nem találta Gattyán hozzátok csatlakozási feltételei között a ti rablóbolsi népzsebelésetek lehetőségét? Faszszopó rablóbolsi szemmel tényleg "szar ügy" lehet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Egyrészt azok a nők saját magukat bocsátják áruba, másrészt férfiakat (és nőket) tesz vele boldoggá. Vagyis egy létező igényt szolgál ki. Ő csak jól megszervezte az amúgy is létező ,,intézményt".
Erre mondják, hogy ,,ügyes"
csak úgy....
persze orbán után,miért is ne lehetne magyarország miniszterelnöke egy "madam" !? :)
Macskaszem
Gatya Gyuri milliárdosnak van 2,2 milliárd adótartozása, ami bírsággal és késedelmi kamattal együtt duplájára, azaz 4,4 milliárdra hízott. Elmondanám, hogy a be nem fizetett adó minket rövidít meg akkor is, ha Gatya nem fizeti be, meg akkor is, ha orbán lopja el.
Azt gondolom, a Geczi felkínálta neki a menekülő útvonalat, ha egy kamupárttal elkezdi bomlasztani az ellenzéki összefogást. Azért 4,4 milliárd még milliárdoséknál sem aprópénz, és csak kamuzni kell érte pár hónapig.
namihami
És még merje valaki mondani, hogy az Orbán nem rafinált. Elindít egy beépített fideszes qrvapecért ""ellenzéki"" szinekben, egy erősen prűd országban, amiről tökéletesen tudja, hogy (elsősorban) a falusi szavazói azonnal felsorakoznak mögé. (nem akarok rosszindulatú lenni, de:: "" engem még az uram pucéron nem látott"") Aki pedig erre a ""madámra"" szavaz, az ugyan az állítólagos ellenzékire voksol, de valójában a valódi ellenzéket gyengíti. Minden, a másik oldaltól elvehető voks az Orbánt fogja erősíteni.
És erre bőven van és lesz pénz, paripa, fegyver. Hogy az a gatyában--bugyiban van, az itt és most (hiába a nagy kereszténység) marhára nem lényeges.
Aki Én
@Havanagi: ...bocs, de Kanász-Nagy magyarázata?
csak úgy....
@Havanagi: pedíg @Aki Én: nek igaza van! magyarországon hemzsegnek a prostituáltak és erröl nem gattyán tehet.
Eladott Ország
Álljál tükör elé gecikirály és anyáddal élj nemi életet, te pofátlan, cinikus rohadék!
Emmersson71
""Női testek áruba bocsátásból gazdagodott meg" a pártot alapító milliárdos, ezért visszataszító Kanász-Nagy Máté számára."

Na, ez a probléma bármely oldalon(!) a jogvédőkkel: kizárólag a nők (és gyermekek) jogait emlegetik! Eközben a szexfilmekben férfiak is szerepelnek, ők ugyanúgy kiszolgáltatottak!

Nyilván lehet azt mondani, hogy ők vállalták, fizetnek nekik. Ez így van, csakhogy sok esetben a szereplők helyzetét kihasználva, nyomorukhoz mérten alacsonyan fizetve "szervezik be" őket.
Egy éhező hajléktalan 200 forintért is megeszi a csótányt, miközben jól öltözött fiatalok filmezik őt és felteszik a YouTubra a filmet :( Szélsőséges példa, de a helyzet hasonló.
Eladott Ország
@csak úgy...: ma, 12:20 ♦ Valóban köszönhetjük annak is, hogy 12 év alatt sikerült az országból Európa Bangldesét realizálni. Gatya' sperma király ebbe a munkába csak besegített, hogy a nők (már aki) kurvának álljanak.
Sziszifusz
@csak úgy...: 12:20
A prostituáltak létezéséről nem tehet, de a futtatásban, a "strici" szerepet eljátssza.
csak úgy....
@Sziszifusz: ebben az esetben a magyar állam a leg nagyobb "strici",hiszen "szakmát" faragott a "sexmunkásokból" és ezzel adófizetöket!
Aki Én
@csak úgy...: tényleg nem tudom, hogy rám gondol-e, de nem hiszem. Hiszen az enyém nem magyarázat, hanem vélemény.
magyar1
@csak úgy...: Hol fizetnek ezek adót? De ha már csinálják fizessenek és ne egy pornókirálynak, legalább amit eü-leg okoznak nemi bajokat fizessék meg az árát.
Egyébként meg el sem hiszem, hogy van ilyen normális gondolkodású férfi is.
csak úgy....
@magyar1: ha egyedül maradnál 2-3 gyerekkel és a férjed nem fizetne gyerektartást,lenne magyarországon más választásod mint a prostitució?
nem a kurvákat kell lenézni,inkább azokat a politikusokat,akik ennél szebb és jobb jövöt nem tudnak biztosítani az állampolgároknak!
hidd el,hogy fizetnek adót
csak úgy....
@magyar1: nem okoznak "nemi bajokat",kötelezö nekik a rendszeres orvosi vizsgálat.
magyar1
@csak úgy...: Lehet, hogy vannak akik fizetnek, azokkal nincs gond. Én biztosan éhen halnék ha ezt kellett volna csinálnom. Kinek milyen gyomra van.
csak úgy....
@magyar1: a gyerekeid éhhalálát végig tudtad volna nézni?
Havanagi
@Aki Én: Nem hiszem,hogy jókedvében lesz valakiből(akár nő,akár férfi) prostituált,még kevésbé hiszem,hogy ennek a boldogsághoz bármi köze is lenne.Márpedig ezt olvastam ki a hozzászólásodból. Kanász-Nagy Máté:egyértelműen ítéli el a pornómilliárdost.
Pági
Nem kell álszentnek lenni. Van aki sokkal ocsmányabbul gazdagodott meg.
Pági
Nem kell álszentnek lenni. Van aki sokkal ocsmányabbul gazdagodott meg. A felnőtt film gyártása nem azonos nők testének kiárusításával .
ómió
A Gattyán-programból kimaradt a népzsebi?
odst
@ómió: A Gattyán-progamból kimardat...

Csak ti faszszopó fideszes csicskák miatt szerint maradt ki az őrület !!!
ómió
@odst: Mitől akadtál ki, bolsiék fajkreténje!? Csak, mert a bolsevik tetübandád nem találta Gattyán hozzátok csatlakozási feltételei között a ti rablóbolsi népzsebelésetek lehetőségét? Faszszopó rablóbolsi szemmel tényleg "szar ügy" lehet!
Sámannus
Gatyányi is meri az aberráltakat a fideszben biztosan jó üzletet lát bennük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.