Vona Gábor, a Jobbik korábbi elnöke és miniszterelnök-jelöltje, a Második Reformkor Alapítvány alapítója adott interjút az InfoRádiónak.

Vona Gábor: "Orbán Viktornak már nem kell bizonyítania, hogy tud irányítani egy országot, Márki-Zaynak viszont igen"
Fotó: Facebook/Vona Gábor

A beszélgetés során szóba került az ellenzéki pártok hullámzó teljesítménye is, Vona Gábor úgy látja, mintha már bánná az ellenzék ezt a jelenlegi helyzetet.

Én azt gondolom, ha vissza lehetne tekerni az időt, akkor az ellenzéki pártok megakadályoznák azt, hogy Márki-Zay Péter nyerje az előválasztást

- fogalmazott Vona.

A Jobbik egykori vezére azt figyelte meg, hogy az ellenzéki kampány az előválasztás végével nem lendületet kapott, hanem visszafelé fejlődik. Bár voltak konfliktusok és ejtettek egymáson sebeket, Vona szerint

most már eltelt két hónap, és ki kellene, hogy rajzolódjon valami.

A két miniszterelnök-jelölttel kapcsolatban pedig így vélekedik:

A bizonytalanok számára a kérdés majd úgy fog leegyszerűsödni, hogy ki az, aki az országot képes irányítani. És lehet, hogy korrupt, lehet, hogy csomó dolgot nem szeretünk, mondják a bizonytalanok, de hogy Orbán Viktor tud egy országot irányítani, azt neki ezt már nem kell bebizonyítania magáról, Márki-Zay Péternek viszont igen

- fejtegette Vona, aki úgy látja, Márki-Zay szexepilje veszni látszik.

Forrás: infostart.hu

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipás
OV már biznyította, hogy miképpen kell szétverni egy demokráciát, hogyan kell lenyúlni az uniós pénzeket. Uralkodása alatt Magyarország elérte a második legkevesebb egyfőre jutó fogyasztói címet Európában.A román minimál bér vásárlóértéke már meghaladja a magyart.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rizikó
Márkinak semmit nem kell bizonyítania, mert soha nem lesz abban a helyzetben, hogy Magyarországot irányítsa!
Jön a következő kétharmad!
Csizmás Kond
...ő volt az egyike akik miatt a jobbik ide jutott ahol van
Eladott Ország
Vona mennyiért nyaltad ki Orbán seggét, te szarházi! Nem ég le a bőr a pofádról b+, és még nyilatkozol is seggfejkém!
Az neked etalon, hogy a rohadt bűnöző cigányod Európa Bangladesét , koldusházat csinált az országból, te barom! etc...Húzzál már el a 3,14csába, tűnjél már el a közéletből, leszerepeltél! Ki nem szar le!
RonaGyuri
Igen OV már megmutatta mit tud, sőt pontosabban mit merészel!! =))
csak úgy....
a vona úgy hülye ahogy vala! -persze magyarországon egy volt ellenzéki politikusnak a seggnyalás = biztos jövedelem!
Sámannus
A kis faszodat tudja irányítani, az országot csődbe vitte, te pedig csak teli fosott bocskoráig sem érsz, nem hogy ilyen lejáratásba kezdjél
Béla333
Csak úgy kérdezem: mitől "ország irányítás" az, ha valaki lerabolja az országot, kiszolgáltatja az oroszoknak, a kínaiaknak, hogy úgy eladósítja, ahogy még sohasem volt eladósítva?
Mióta "ország irányítás" ez, amit ez a tökfej meg még úgy is alányal a maffiavezérnek, hogy neki már nem kell bizonyítani?!
Már mindenki mindent lát/tud.
Azt is, hogy ez a Vona mekkora egy g..i?! Egymáshoz illenek: O1G és V1G
Béla333
Már megint hazugságot terjesztenek itt a maffia hívek! Mondjuk mikor nem?!
CsipkeRózsa
Sajnos Orbán jobban tud lopni, mint egy országot irányítani, ráadásul rossz irányba.
Clavigo
@KisTehen: Csak nem rajta maradtak a tőgyeken,,kis böccém..??
magyar1
Orbán nem csak az országot tudja irányítani hanem igazi harcos az unióval szemben, akik annyira hülyék és Európa ellenségei, mármint a vezetők, nemet tud mondani a gyarmatosítási törekvéseikre.
Ha a népet jobb helyzetbe hozná örök kormányzás várna rá. De a stadionok és a pazarlás amit a néptől sarcol el veszít a fényéből.
Clavigo
@KisTehen: Csak nem rajta maradtak a tőgyeken,,kis böccém..??
human
Erről az jut eszembe mikor egy cég pályakezdő Java programozót keres az állami támogatás miatt, de 5 év programozói tapasztalattal ha lehet :)
kereső
Gábor, malmozzűl inkább. Orbán Viktor nem tud kormányozni- mert a törvényesitett lopás, a saját képre és zsebre szabott törvények,a hatalom egy kézbe történő összpontositása, a hűbéri rendszer kiépitése és a propaganda nem kormányzás. Rz csak Mekk Mesteri "munka", amelynek néhány eleme- a jelenlegi különleges jogrend, méf a saját alaptörvényükkel is ellentétes. Egyébként értjük, hogy meg kivánod szólitani a "bizonytalankodókat, na de Te saját magad raktad magadat az ajtó mögé. Úgyhogy ne kibickedj- Neked itt és most nem osztanak lapot.
csak úgy....
@magyar1: de világít fényesen a te butaságod fölött! :) te is megérdemled a sorsod..
Pági
Azért tett egy aprócska nyalintást Orbán felé. Ki tudja mit hoz a jövő.
csak úgy....
magyarországnak szüksége van még 4 évre orbánra,hogy a hülyék is megértsék,hogy most szar nekik és egyre szarabb és hogy évek óta átvannak bazva...,különben jön a polgárháború .
Pipás
OV már biznyította, hogy miképpen kell szétverni egy demokráciát, hogyan kell lenyúlni az uniós pénzeket. Uralkodása alatt Magyarország elérte a második legkevesebb egyfőre jutó fogyasztói címet Európában.A román minimál bér vásárlóértéke már meghaladja a magyart.
namihami
Ki adta? És melyik adónak?
A többi már érdektelen...
ittott
anyád már bizonyította, hogy egy barmot nevelt fel. más már nem is érdekes.
kissé felnőttem
orbán bizonyitott ? lázadat mérted vona KISZ titkár elvtárs? zsurpubi ? te elmenekültél te már ne itélkezz mert visszájára fordulhat gyáva nyúl voltál itt zsur pubi. orbánnal hová is jutottunk AZ eus szőnyeg szélére erre kéne büszkének lenni na ne
Lepényleső
...orránál fogva,csalva,kirabolva? Nem lehetne ennek más módja?
Nem is tehetjük próbára; tolvajt a fogdába,igaz vezetőt a posztra?
vitriol
vona sem okosabb, mint az agymosott fideszhívők, ha szerinte orbán már bizonyította, hogy el tud vezetni egy országot, mert így akár egy tehenet is vezethet bárki!
surdilloFUJT
te aljas vona!meg sem szabadna szólalnod aljas fasiszta hazaáruló!!!Börtönben kellene a vezireddel,meg a többi,pl torockai PUCCISTÁVAL!!!NE ÖRÜLJ,MERT AMIT TETTETEK AZ BÜNCSELEKMÉNY ÉS N E M É V Ü L E L!!!
Sámannus
Gabesz ha az emlőjén nevelkedtél is látszik tuskó maradtál.
nezelodo
Vona aztán tudja, ahogy megvezette Orbán, úgy járt mint a Macisbankostól a Töröcskein, Torgyánon Simicskán, Lázáron át Tarsolyig sokan, ( na meg az EU-s pártcsaládja), akik a barátai voltak, aztán szépen hátba szúrta valamennyit, ha már nem kellettek, vagy útjába voltak a soron következő pálfordulásának.
Gauntlet
Hogy mit tud??? Orbán egy dodzsemet se tud elvezetni, mert előbb ellopná az áramot majd a dodzsemet, végül az egész játszóházat a szerelő barátjára iratná!
Dr. Proktor
Ha a lenyúlás vezetés, akkor igaza van, de nem...
verőce21
"hogy Orbán Viktor tud egy országot irányítani, azt neki ezt már nem kell bebizonyítania magáról..."
- Nem kell aggódnotok lipsik, nyugodtan rábízhatjátok magatokat Orbánra és a Fideszre a következő négy évben is! :)
magyar1
@Horizont: Amit kivisznek megcímezik talán mire költhetjük? Stadionra akarják biztosan mert különben nem csinálná Orbán ezt az engedélyük" nélkül.
kulabombaafityiszre
Tulajdonképpen az is irányítás,hogy szakadékba viszi az országot.
Fidernyák birkáknak az is remek,csak a mihály vezesse őket.
magyar1
@Horizont: Ha az unio azt mondaná, hogy x összeget a szociális ellátások javítására adjuk és a pályázatok erre mennének akkor azt kellene csinálni - nem? Unios pályázatokra gondoltam.
magyar1
Vagy ezt a tao-t ki vezette be? Milyen alapon kell azt stadionra költeni csak?
telegdilaci
Miért pofázik ez mindenbe bele ha ki szállt a politikából,maradjon csendben,hogy Orbán hogy irányít egy Országot,az más kérdés lopni csalni hazudni az tud az Országot viszont a szakadékba csőd szélére kormányozta ez lenne a jó kormányzás,én úgy látom hogy Orbán sem Miniszterelnöknek született, neki is mint mindenki másnak,bele kellett tanulni,maj ha remélem az ellenzék győz Márky Zay is beletanul csak remélem nem lesz belőlle is egy olyan korrupt,gazember Mint Orbán lett!
verőce21
@Horizont: (06:48) Te tényleg nem vagy még lipsi, ahhoz még fejlődnöd kell...!
Csak az együgyű Sancho Pansa fokozatig jutottál...! :)
verőce21
@Horizont: Én független és önálló vagyok, ne aggódj miattam! Te viszont egy buta fegyverhordozó lettél...! :)
Dr. Proktor
Az országnál sokkal jobban tudja irányítani a pénz mozgását!
Egyenesen a vérében van...
Béla333
Ezek után Vonának kell bizonyítani, hogy az ismert megalázó előzményei után vajon mi készteti arra, hogy így benyaljon a maffiának? Mert a jószándéka biztosan nem!
2018-ban is ő nem volt hajlandó semmiféle együttműködésre, amikor az LMP-vel valami benzinkútnál egyeztettek...
Így meghiúsult az ellenzéki együttműködés és nyert a maffia!
ómió
Pedig Maki efftárs is tudná: egy lejtős úton a szakadékba!
verőce21
A Fidesz erősebb, mint valaha! A parlamenti biztos kétharmada mellett, további támogató szavazói is vannak..., miközben az ellenzéki pártok halódnak, néhányat a teljes megsemmisülés fenyeget...
Béla333
Orbán és a maffiája egy mocskos tolvaj, hazaáruló banda. Aki hatalomban tartja őket az is!
odst
Vona, téged kiírtalak!
Hogy mersz észt osztani azok után?!
Simicskával szövetkezve, te geci VONA?!
odst
@verőce21: Gyengébb mint valaha - te geci!
odst
Undorodom Vonától.
A cserben hagyótól!
odst
Büdös geci Vona, elő leszel véve: EZT NEM ÚSZOD MEG !!!
A terrorizmus nem évül el soha. Egy lyukba leszel elásva, te geci náci !!!
Havanagi
@Béla333: Vona most valakinek hiszi magát,hiszen az ATV ÖT c. műsorában osztja az észt.Ott okoskodik,bölcselkedik,mint "befutott író",mintha nem lenne volna az,akit megvetnek az emberek.Ez is egy kaméleon.Még emlékszem,amikor a Jobbikra szavaztam abban a reményben,hogy hátha most sikerül.Sajnos elárulta a választóit.Az ilyen takarodjon és húzza meg magát valami félreeső helyen.
kissé felnőttem
ja igen elfelejtetted??? vona hozzátenni hogyan lehet vagy kell tönkretenni inkább? ehhez már bátorság vagy botorság kell?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.