Huszár Viktor lesz majd Gattyán pártjának második embere, de a fiatal közgazdász, sportvezető neve ismerős lehet a Teqball kapcsán is, sőt, az orosz, putyinbarát oligarchák, a Rahimkulov-család közelében is felbukkant már.

Gattyán György pártjának alelnöke Orbán Viktorral iszogat és fotózkodik – Véletlen lenne?Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Saját honlapján közölt közös fényképet Orbán Viktor miniszterelnökkel Huszár Viktor, akiről a napokban derült ki, hogy a milliárdos Gattyán György pártjának egyik alelnöke lesz – szúrta ki a nepszava.hu. A fiatal közgazdász, sportvezető a Rahimkulov-család egyik üzletében bukkant fel.

Karácsony Gergely szerint ez egyáltalán nem véletlen.

A fideszes lejárató kampányban főszereplő Putyin-oligarcha embere lett alelnök Gattyán „pártjában”. Történik ilyen véletlenül a Fidesz világában?

– kérdezi a főpolgármester egy Facebook-posztban. Majd leírja: az orosz oligarchafamília és Huszár csalta fel közös irodájukba – az Orbán-család könyvelője, a jelenleg Rahimkulovék körül mozgolódó Gansperger Gyula segítségével – Bajnai Gordon volt miniszterelnököt egy „baráti beszélgetésre.” Az eszmecsere hanganyagát manipulált formában a kormánysajtó azóta is a fővárosi vezetés lejáratására használja.

Hozzátette: ez szerintük arra is utal, hogy Rogán Antal propagandaminiszter nem tüntette el alaposan a Fidesz felé vezető nyomokat. Az mindenesetre tény, hogy a Gattyán-féle Teqball-szövetséget is irányító Huszár Viktor személye nélkül is sokkal több köti össze Gattyánt a NER-rel, mint ami elválasztja. Főleg a utóbbi években, hiszen egy szép barátság kezdett el kibontakozni Gattyán és az Orbán-kormány között.

Csak egy példa, hogy a milliárdos egyik új vállalkozása, az elektronikus aláírás hitelesítéssel foglalkozó Netlock Kft.-nek ugyanis hirtelen az állami Magyar Villamos Műveknél illetve a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nél is megrendelései lettek, de a cég referenciái között szerepel a Szerencsejáték Zrt. is.

Mindez amiatt különösen érdekes,

hogy a napokban Gattyán kijelentette, hogy a célja a kormányváltás, és ennek érdekében nyitott az ellenzékkel való együttműködésre, amennyiben néhány fontos kérdésben kompromisszumra tudnak jutni.

Forrás: nepszava.hu
F
otó: MTI/Szigetváry Zsolt

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Kezdettől fogva nyilvánvaló, hogy Gatyagyuri kamupártja arra alakult, hogy szavazatokat vegyen el az ellenzéki összefogástól. Az okosabbak tudják ezt, a Bözsi néniket meg Pusztaborzasztón nem hozza lázba a digitalizáció.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@teuton: Nocsak! Te Böszmeseggnyalásért kapod a kommentdíjat, bolsiék fajkreténje!? A nyelvedet azért, ugye, időnként fertőtleníted? Úgy, böszmeszarosan biztos "dorozmásabban" tudnád még az Internacionálétokat is elénekelni! És ebből kiindulva hazudod másra a "tevékenységedet"? Ettől vagy te jó efftárs? Ha meg "mesélnivalóra" vársz, baromarc, vezesd elő az aljabolsi hazugságaidat, ne tőlem várd őket! "Étolajilag" meg, akkor, talán vedd azt meg 1000 km-rel távolabb és egyúttal meg is érdeklődheted, hogy melyik "inflációlovas tevékenységével" függ össze!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten efftars! Ha olvasni tudnal, akkor tudnad, hogy nekem nem kell napi 50 kommentet leadni - vasarnap is!- 100 forintert, mint neked, en akkor is keresek penzt, amikor alszom! Az összes többi böfögseddel meg megint csak papagajkent ismetled magar, a szokincsed a 300 szot sem eri el, igen primitiv...
ómió
@teuton: Analfabéta fajkretén efftársat láttál? Hát - ha ez zavar téged - ne nézz tükörbe! Akkor majd nem látsz olyat! És talán még másra se kell hazudnod a látványodat! És már mások komment-számát is számolod, fajkretén efftárs!? Csak nem normára kapod a "trollpénzt", fajkretén efftárs, napláne még akkor is, ha alszol!? De - mondd csak - ezzel a "mentálgéniusszal", amivel bírsz, csak 150 szót bírsz megérteni? Mert, tényleg, a 300 láthatólag már "vághatatlan" számodra! Na, akkor, nem is "terhelnélek túl" továbbiakkal!
teuton
@ómió: Fajkreten efftars, beindult vasarnap hajnalban is a 100 forintos "müszak"??? Ja, elfelejtettem, analfabeta is vagy... En ugyanis azt irtam, akkor is keresek penzt, amikor alszom! Mindenfele munka nelkül! Ehhez pedig nem kell veresen izzadva ejjel-nappal kommentelnem, mint neked! Capito?
ómió
@teuton: Fajkretén efftársat láttál, bolsiék elmebetege!? Ha zavar, ne nézz tükörbe! Mondtam már! Ennyit nem értesz? Szóval, neked már álmodban is fizetik a 100 Ft-os "műszakodat", bolsiék zakkantja? Akkor, egész "jól beépültél" a bolsi tetübandátokba! De miért kell ezt másra hazudnod? Úgy az efftársi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.