Farkas Flóriánt a körülötte lévő botrányok tömkelege miatt „nem lehet újraépíteni” – erről is beszélt Sztojka Attila kormánybiztos a Népszava birtokában lévő hangfelvételen.

Kiszivárgott hangfelvétel: Sztojka szerint a melegek a romaüggyel akarják legalizálni magukat

Fotó: MTI/Mészáros János

Ha ti egy lépést tesztek a Fidesz-kormányzat felé, a Fidesz ötöt fog felétek tenni – hangsúlyozta Sztojka Attila romaügyi kormánybiztos, a Belügyminisztériumhoz tartozó Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság főigazgatója egy lapunkhoz eljutott hangfelvételen. Sztojka így érzékeltette az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) kormánypárti (vagy annak tartott) képviselőivel, hogy számíthatnak a Fidesz támogatására.

Sztojka Attila szóvá tette, hogy megítélése szerint az ORÖ-ben nincsenek rendben a kifizetések.

„Elmondom ebben a körben, máshol nem fogom elmondani”

– kezdte. A képviselői tiszteletdíjak mellett a foglalkoztatási intézetben van egy „másik szerződésetek, vagy a hozzátartozótoknak”. A tragédia az – tette hozzá –, hogy „ez összeférhetetlen, ez hűtlen kezelést jelent.”

Sztojka Attila hisz abban, hogy a Lungo Drom képes megújulni, a Fidesznek nem szükséges alternatívát keresnie. Viszont az is látszik, hogy Farkas Flórián fideszes parlamenti képviselőt, a Lungo Drom elnökét a körülötte lévő botrányok „tömkelege” miatt „nem lehet újraépíteni”. Személye – fogalmazott a kormánybiztos – lejáratódott nem csak a cigányok, hanem, ami a legrosszabb, párttársai körében is. A javára írta ugyanakkor, hogy Farkas Flóriánt a pozíciók helyett a Fidesz győzelme érdekli: annak ellenére, hogy „nagyon komolyan meghurcolták”.

Forrás: nepszava.hu

Címlapkép: MTI/Mészáros János

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Rohadt g.ci vagy mint az éltett tolvaj gazdád. Alja tróger moslék emberek vagytok pont olyanok mint akik éltettnek benneteket.
Egy szétrohadt trágyadombon kukorékoltok 75 százalékos sikert hazudva.
Egyetlenegy sejtetek sincs amire tisztességes ember rá tudna nézni.
Pálinkafőző Rézüst
a jövő magyar,- vagy inkább cigány? - országa épülőben van...
Ébredj, magyar!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.