Puritán, zöld-fehér színű ellenzéki plakátok lepték el Budapestet. Az ellenzéki összefogás plakátjai a hét elején jelentek meg a fővárosban, a három fő üzenetet közvetítő hirdetéseket Orbán Viktor nemrégiben szállóigévé vált szlogenje ihlette.

Csőre töltötte a kampány-fegyvert az ellenzék is: "Orbán megy" – ez a fő szlogen

Hétfőn pedig kampányüzemmódra kapcsolt a magyar ellenzék is, a több száz óriásplakátot látva pedig úgy tűnik, hogy Orbán Viktor szlogenje adta az alapötletet a pártoknak.

A Márki-Zay Péter vezette ellenzék összesen három témában üzen a plakátokon a magyaroknak, amelyeken az előre és hátra nyilak tűnnek fel, rajtuk az "Orbán megy", az önálló egészségügyi tárca, a rezsicsökkentés megtartása és a pártok szlogenje, a „mindannyiunk Magyarországa” feliratok látszanak.

A miniszterelnök-jelölt és a pártok, illetve azok pártlogója sem szerepelnek a plakátokon, csak az Egységben Magyarországért megjelölés.

A plakátokról készül képeket IDE kattintva tekintheti meg.

Forrás: 24.hu

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Jajj istenem de rosszul vagytok ideírogató fidesz nyaloncok. Demokrácia van szerintetek nem? Akkor az is bele kéne férni, hogy indul bárki is orbánotok ellen.
Igen egyetlen cél van, hogy orbán menjen. Róla szól mivel ő kézivezérel és ő baszott el mindent az elmúlt 12 évben. (már előtte is)
Hajrá ellenzék csak azért is :)
A fővárost is elvesztette a puhos van esély, hogy az országot is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Úristen, micsoda banda a képen! Ezeknél a Fidesz nagyságrendekkel különb!
kissé felnőttem
@vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: @vacsi: megfizetnek? edd akkor
kissé felnőttem
és Nagyok akkor Gattyán miért nem fér bele a kulturált leválltásba ? elmesélné már valaki MERT eddig nem volt tudott kikkel barátkozott kivel borozott ? meg orosz kapcsolatokkal ? és ha most éppen őt akarják sározni mert??? nem ismerős éppen ez ??? nem félni kéne meg rinyálni magyar a magyarral üljetek le és töviről hegyire megbeszélni utána is lehet ha kell NEMET MONDANI addig meg az idő halad ám urak!! ÍGY lennétek felkészültebbek is akár,
Pegero
"Orbán megy" – de mindig előre és soha nem hátra!
colibri
@vacsi: propeller.hu/itthon/3761530-je-itt-van-egy-foton-regen-latott-rogan?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery
Javaslom neked ezt a bandát, ez az igazán neked való! Te pont ugyanolyan lehetsz, mint a fidesz-banda tagjai a képen!
verőce21
Be szép vóna ezeket levadászni... Lehetőleg egyetlen hosszú éjszaka alatt. Diszkréten. Másnap jöhetnék a "kurva erős" képek és beindulna az öntisztulás végre.
Az összes aljas, elmerokkant húzna elfele...
Rockxy
szánalmas börtöntöltelék banda
Sámannus
@vacsi: Én láttam már fidesznyiket leszerepelni Hú de ki volt borulva a zakótól.Előre féltelek hogy összeroppansz. Hallgass meg szállj le a döglött lóról.
kereső
@verőce21: Amit most ideröttyintettél, az BTK!!!Kishenceg.
KisTehen
@Sámannus: a döglött ló neve MZP :)
KisTehen
@Sámannus: de én azt mondom, hogy le ne szálljatok róla :)
Horizont
Jajj istenem de rosszul vagytok ideírogató fidesz nyaloncok. Demokrácia van szerintetek nem? Akkor az is bele kéne férni, hogy indul bárki is orbánotok ellen.
Igen egyetlen cél van, hogy orbán menjen. Róla szól mivel ő kézivezérel és ő baszott el mindent az elmúlt 12 évben. (már előtte is)
Hajrá ellenzék csak azért is :)
A fővárost is elvesztette a puhos van esély, hogy az országot is.
Béla333
"Piros a paradicsom, nem sárga!
Áprilisban a maffia elhúz a pixx-ba!"
KisTehen
@Horizont: hát, gyurcsány és dobrev itthon érzi magát és marad

ezek a védett fajok nem élnek meg diktatúrában :)
Horizont
@KisTehen: Miért is ne éreznék magukat itthon jól? Elárulnád? Látod a nemzeti vő nem érezte jól magát el is húzta a belét a picsába.
kissé felnőttem
4 x is illuzió lesz ?? akkor a parlamentbe sem juttok ha igy maradtok Meggondolandó lenne pedig
KisTehen
@Horizont: hogy miért ne éreznék magukat jól itthon?

:DDDD

mert pl. le van pukkanva a eü. és nem találnak orvost :)
KisTehen
@Horizont: vagy nem találnak tanárt ... bár már a gyerekeik felnőttek :)
KisTehen
@Horizont: vagy mindez (lepukkadt eü, orvos és tanárhiány) csak ellenzéki kamu?
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 09:38 ♠ Kórházak állapota - videó
www.facebook.com/400650230398466/videos/339930450335801/?t=24
Tudod mi a kórházmutyi? A kórházakat tíz éve nem pénzelem, kivéreztetem, ha beteg vagy ,de élni akarsz, van magánkórház, fizesd meg! és miután leszavaztad a 300 Ft kórházi napidíjat állj a tükör elé és köpd le magad. A kis genya belerángatott a népszavazásba oszt jó napot. A fidess' szavazók meg vegyék észre magukat ha nehezükre esik is. Aljas fasiszta gazemberek vagytok, Hitlert utánozzátok a sorsát is megkaphatjátok hamarosan. A Ceaușescu (Kárpátok Géniusza) is azt hitte neki mindent lehet, de tévedett a sorsát nem kerülhette el ő sem és ti sem, kerülhetitek el a sorsotokat!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/255054211_4490737104335783_6450201649501987210_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=uOSSXHJ-Xn0AX9QeJA9&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-WRIdhlpPqtVFVFUn4QxS_kdM-kS1kIyLP0M7aH0gsNw&oe=61E40E81
Horizont
@KisTehen: Ők (is) milliomosok. Szerinted az SZTK-ba járnak? Ne légy már buta ha kérhetem.
Aki Én
@verőce21: ...akkor tőled is megszabadulnánk, buta lúzer?
ómió
Eszerint a delíriumuk a programjuk is! Persze a tervezett népzsebin felül!
Nyírfa
@verőce21: tegnap, 22.32

Ezzel a kommneteddel magadat végezted ki. Nálam, biztosan.
csak úgy....
már csak a leg hülyébbek nem veszik észre,hogy orbán és bandája 12 éve az orruknál fogva vezeti öket! magyarország,nekik köszönhetöen egy kártyavár lett, már csak idö kérdése,hogy összedöljön! remélem,hogy a fidesz nyer és ök viszik el a balhét!
csak úgy....
@Nyírfa: egy végtelenül buta és aljas emberke ez a vergödszke..
verőce21
@Nyírfa: (10:00) Valamelyik szinten találva érezted magadat? Sajnálom...

Nagyon nagyon választási üzemmódba kapcsoltad magadat! Hidd el, sok hűhó semmiért...! Tenvilágod már nem jön vissza sohasem... Elkorcsosultak a dolgok a nihil irányába, ahol már nem terem meg semmi...

Ne hagyjuk, hogy a dolgok az önfelszámolás, az önmegsemmisítés felé korcsosuljanak el...! Ebben akár partnerünk is lehetnél... mert neked is a konzervatív hagyományos értékek és stabilitás az éltető közeged...! :)
verőce21
Ne hallgass a külföldre menekült ügynökökre! Nekik minden nap igazolni kell a létüket, döntésük helyességét... már csak ezért élnek a hátralévőjükben...! @Nyírfa:
verőce21
@csak húgy...: butavagy Szélmalomharcos...!
Aki Én
@verőce21: Te egyre szánalmasabb vagy, lúzer.
csak úgy....
@verőce21: a butaságodat te dokumentáltad ,nem én! :) te egy elmebeteg!
verőce21
@Aki Én: Feri, te egy tipikus Dickens-i figura vagy!
"Tolvaj"-t és "Fogják meg"-et kiabál, amikor Ő lopott...! :)
verőce21
@csak úgy...: Te önmagaddal és a szélmalmokkal harcolsz, buta lovag! :)
csak úgy....
@verőce21: remélem van rajtad pelenka, nem ám becsinálsz megint az erölködéstöl! :)
Eladott Ország
@Pegero: ma, 15:35 ○ Ma már tudjuk ’88-ban nem azért küzdött Orbán mert egypártrendszer volt, hanem azért mert nem az övé volt!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/82266662_869588353521073_5981359855150039040_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=USczWnTkojMAX_OA0m0&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT9CwbKKZnuQA_fQmbg6eJBnSmVALVSZuCOOAlmGmS1J4w&oe=6206576B
A kommunista elvtársaknak még mindig kétharmada van az Országgyűlésben: a Fidesz-KDNP 21. alkalommal is leszavazta az ügynökakták nyilvánosságát szolgáló törvényjavaslatot. Láthatóan foggal körömmel védelmezik a kommunista diktatúra működtetőit.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/45162042_10156204111512013_8696081414480723968_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=JO-7BAhXzR8AX8W5cn-&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_ZbVBFBv0jhLyYIt2-Cpssh0e1km2oBLSYYQawYzW-hQ&oe=62067A22
Nyírfa
@csak úgy...: január 13. 11.47

Annak alapján, amit mutat magából: az.
csak úgy....
@Nyírfa: a fideszes efftársak buta magabiztossága hajlamos gyilkos bunkóba átcsapni!
Nyírfa
@csak úgy...: Talán nem állok messze az igazságtól azzal a hipotézissel, hogy fantáziálnak is a kommentjeikben foglaltak fizikai megvalósításáról. Közülük vajon hányan állnak készen rá?
csak úgy....
@Nyírfa: ezt talán a közös barátunk mai szösszenetéböl,te jobban és elfogulatlanabbul tudod kiszürni mint én..,aki se úttörö se kisz tag...se semmi sem vót! -engem ,mint "idöutazót" mindenhol "lenéznek" ,hogy nem hozzájuk vagyok öltözködve.. :)
na vissza a közös baráthoz,aki ma ezt a szöveget dobta be :
"Jó lenne egy már egy felforrósodott, kvázi-háborús konfliktus egy olyan választás előtt, amit emberi számítás szerint, a moslék amúgy sem tud megnyerni, he?"

(Hát még Washington és Brüsszel hogy élvezné...)
a zárójeles is az ö csömbörléke...,na erre mit szólsz!? -de nem szeretnélek befolyásolni,te döntsd a nyakába..
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 21.29

Mit öntsek a "közös barátunk" nyakába? A saját mocskát? Önti ő azt magára szorgalmasan, ha látná a tükörben azt, amit mi, elszörnyedne.
Nekem tetszik az időutazó lényed - ha ez számít. :) Ja: és ezzel nem vagyok egyedül.

Csak kapkodom a fejem, amikor belenézek a hírekbe. Jelen pillanatban ez az ország nem a hazám, hanem csak a szülőföldem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.