Von haus aus azaz otthonról, ezzel a felütéssel kezdi véleményét Bayer Zsolt amelyet Fekte-Győr Andrásnak címzett. 

"Te sz@r bunkó, olyan vagy, mint a bűnöző, szemét nagyapád" – ez Bayer véleménye Fekete-Győr Andrásról
Kép: Facebook/Fekete-Győr

Ahogy arról mi is beszámoltunk, jogerős ítéletet hozott a bíróság azzal kapcsolatban, hogy Fekete-Győr András bűnözőnek nevezte Mészáros Lőrincet.

A bíróság harmadszorra is nekem adott igazat: nyugodtan hívhatjuk nevén, vagyis bűnözőnek az Orbán-strómant, bocsánatot pedig nem én, hanem Mészáros fog kérni a magyaroktól, amiért közönséges közpénztolvajként egy teljes nemzetet tett szegényebbé. A perköltséget sem én, hanem a pervesztes Mészáros fogja megfizetni

- sorolta Fekete-Győr. 

Mészárosnak 240 ezer forintnyi perköltséget kellett kifizetnie, miután megérkezett a pénz Fekete-Győr azt az Iványi Gábor által alapított, hajléktalan gyerekeknek fenntartott Wesley János Óvodának ajánlotta fel.

Fekete-Győr, te képességtelen, szar bunkó. Pont olyan vagy, mint a bűnöző, szemét nagyapád. A vér nem válik vízzé. Az egészet költsd patikára.

- kommentálta Facebook oldalán Bayer Zsolt az esetet. 

Fekete-Győr Endre agrármérnök volt és Heves megye tanácselnöke.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Horizont: Ez a kleptokrata-nemzeti-keresztény magyar kormányoldal intelligencia szintje. Ehhez valóban nem kell 8 osztály, elég négyszer az első és négyszer a második.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
@Horizont: Ez a kleptokrata-nemzeti-keresztény magyar kormányoldal intelligencia szintje. Ehhez valóban nem kell 8 osztály, elég négyszer az első és négyszer a második.
jesz
Bayer egyre bátrabb...egyszer valaki kimossa a száját, akkor lesz egy kis csendesség.
Qqberci
Zsóti, te homo(kos) f@szkalapikusz, megint kibuggyant a sz@r a szádból!...
Istenakinincsen
Báygúnár sajnálja a tőlünk lopott pénzből kifizetett "perköltséget"???
odst
Bayer, te büdös rothadt zsidó !!!
Elmegyek érted a várba a kurva anyád és szétbaszom a pofád te féreg !!!
kissé felnőttem
a vérellátóban van a feleség valami totum faktum, lehet hogy valamit kever a teájába azért bunkóbb a bunkónál meg trágár mint a kanász megnyerné a magyar kárunkodó versenyt is ja hogy KATALIZÁLÓDNI fog bayrajti zsótka, nem segit rajt semmí marad köcsög de lehetett vóona kinai váza,
namihami
Az a szép a Zsóti kommunista felmenőzésében, hogy ő abban a szerencsés helyzetben leledzik, hogy neki még generációs problémai se lehetnek ezügyben.
Akiket szíd, akikbe beleköt, azoknak szülei-nagyszülei voltak komcsik. Ellentétben vele és hasonszőrű cimboráival, akik saját vonalon szívták magukba a kommunizmus mára és általuk annyira utált eszmeiségét. Csak a ""zsótik"" azzal az áldott memóriával bírnak, hogy akár máról holnapra képesek felejteni.
Nessy
Elkésett a kedves javaslata Bayer elvtárs! A patika helyett szegény gyerekeknek adta a pénzt! Minden esetre ezt a nemzeti, jobboldali, keresztény kultúrát kár védeni!
odst
Bayer, te mocskos kommunista zsidó elmegyek érted a várba.
Nem lesz szép látvány, ami marad belőled
Néro
Hogy ennek az ocmsány féregnek ennek a sz@r bunkónak miért kerül elő itt állandóan a pofája?
Logogrif
Érdekes, amikor egy senki emberke káromol...jobb helyen az ilyen senkire mondják : "..be a one,a character.."...
simmering73
Ezt a klozettpofájút remélem beperli Fekete-Győr.
bordat
Bayer egy ficsúr pökhendi nagy pofájú szar alak , még az anyját is vágóhídra vinné ha kell .
Sámannus
Zsóti fújjátok le a békasegge menetet, mert bármikor lebukhattok és akkor a sajátjaitok fognak lámpavasra húzni, vagy a Dunába baszmi.
jesz
@Ábel: hááát...ez sem rossz megoldás...mint az élet mutatja, egyszer valami csak történik, az után(sic) már kedvesebb lesz...
Béla333
""Te sz@r bunkó, olyan vagy, mint a bűnöző, szemét nagyapád" – ez Bayer véleménye..."

A NER kultúráját olvashatjuk...!
És ez az ember a békamenet első sorában, középen pöffeszkedik, aki képviseli a mögöttük levők szellemi és erkölcsi szintjét!
Toller Béla
Röhejes, de nem emlékszem hogy ezt a bayert valaha is odahívták volna az esethez ! Ki a fasz ez ?
Rizikó
Pert nyert a kis zsidó buzi ficsúr. És?
Nevezhetjük mi is annak, ami!
Maxipocak
@Rizikó: Szájer pert nyert? Nebassz. Ki ellen?
laja70
Ostoba barom Bayer!!! Vajon tehet a leszármazott az elődök tetteiről???
Rizikó
@Maxipocak: Hol írtam én Szájerről?
Aki Én
@Pegero: @ómió: Az a baj, hogy a sajátjaitokat nem ismeritek eléggé. Az mellékes, hogy mit tehet Fekete a nagyapja kétes múltjáról, de ő mégsem egy felelős kormánytag az orbán-kormányban, mint mondjuk Varga Judit, akinek az apja, Varga László III/2-es ügynökként szintén szolgálta a kommunista rendszert.
Ahogy több tucat fideszes és felmenői. Még kormánybiztost is csinált némelyik komcsi ügynökből a gazdátok, a néhai ifjú kommunista titkár, aki szintén apjával, a korábbi MSZMP párttitkárral szolgálta a komcsikat.
Vagyis ők voltak a komcsik, a rendszer kiszolgálói, életben tartói.
Hogy a Népszabadságos Bayert ne is említsük.
Ugye, buta balfaszok???
Maxipocak
@Maxipocak: itt b+: "Pert nyert a kis zsidó buzi ficsúr."
csak úgy....
erröl a bunkó fidesz díszpintyröl,még a gatyát is leperelném !
Rizikó
@Maxipocak: Ez egyértelműen Fegyőr Andiska!
csak úgy....
@Rizikó: shiki,ezen az alapon én is nevezhetlek téged ökörnek,mert te is az vagy! :)
Gyurka80
@Horizont: A vöröbírók meg állandóan ilyen igazságtalan ítéletet hoznak!
Gyurka80
@Aki Én: Azért ez több mint 3/2-es ügynö, tehát te vagy a balfasz!" Az MSZMP Heves megyei bizottságának, valamint a Termelőszövetkezetek Országos Tanácsa Elnökségének is tagja lett. 1969. január 16-án megválasztották a Heves Megyei Tanács Végrehajtó Bizottságának elnökévé, 1971-től a tisztség megnevezése tanácselnökre módosult, amely pozícióból 1981. március 31-én felmentették a hivatalos indoklás szerint a Heves megyei Tanácsi Építőipari Vállalat tevékenységével összefüggésben kialakult helyzetért, valamint mert a vállalat tevékenységével kapcsolatosan hivatali beosztásával össze nem egyeztethető erkölcsi magatartást tanúsított, [1] vagyis a vezetők saját zsebre dolgoztak, cementet loptak, feketén családi házakat építettek, más gazdasági bűncselekményeket hajtottak végre. [2]"
laja70
@Horizont: Vagy valaki pofán vághatná egy szívlapáttal...
Macskaszem
@Gyurka80: Cementet loptak, hűha, borzasztó.
Orbánék már az egész országot ellopták. Erről mondjál véleményt.
Aki Én
@Gyurka80: Egyrészt tedd a mai lopások mellé, másrészt több az állampolgárok bemószerolásánál, fekete autóval való elhurcolásánál, amihez elég volt, hogy kritizáltad a komcsikat???
Ezt komolyan le mered írni???
Ráadásul Fekete nem egy vezető politikus, nem egy mai miniszter, de pláne nem kormányfő.
Baszki, te tényleg ennyire buta vagy...
Most pedig az a házi feladat, hogy rákeresel Győri Gáborra.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 20:48 ♦ A bűnöző román (migráns) cigányod és a vidéki fideszes Döbrögik a közmunkák világában vajon kik napjainkban?! Itt én vagyok a törvény! Csupa gatya,csupa báj !
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/267756331_1247099572436614_6768875342478446664_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=14Un-cdCurUAX8Swmd6&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_Iv3yiNSwKkNIUuZqjASNqKSckzrA3juv77OImunQdlw&oe=61E4F18F
A tükör nem jó már neki, mert abból nem lát semmit, neki prizma kell. Ki nem állhatom a pocakos tábornokokat.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/161950905_1074237859722787_3124329405736576972_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=XMntMfs8u5wAX9eNCvH&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT9pcxGtCLTh3mWNFt9vxEprublvvY_3xnrIoVSf2Q5uIg&oe=62068C03
"Milyen ország az olyan, ahol egy alföldi településen élő édesanyának nincs annyi pénze, hogy kiváltsa a beteg gyerekének a gyógyszerét? Milyen az az ország, ahol ez az édesanya a (fideszes) polgármesterhez fordul segítségért és kölcsönért, mire a (fideszes) polgármester, akit az emberek azért választottak meg a település első emberének, hogy az ott élők életét segítse és jobbá tegye, azt válaszolja, akkor ad neki pénzt ha a nő orális szexben részesíti. Ne kerteljünk, magyarul ezt úgy mondják, hogy leszopja."
kanadaihirlap.com/2019/04/11/magyarorszag-szopoagon/
Aki Én
@Eladott Ország: Annyira beszédes a testtartása, formája, alkata. Annyira egyértelmű a fajtája.
Gyurka80
@Aki Én: Te véded az őskomcsi nagyapát? Nooormááális?! Vagy te is az voltál, akkor érthető.
Eladott Ország
@Aki Én: ma, 14:29 ♠ Csak két dolgot változtatnék meg Orbánon, a nézését meg a járását. „Holnapra megforgatjuk az egész világot.” Az egykori liberálisokból lett illiberálisoknak és a brüsszeliták ellen harcolóknak, holnaptól összevonjuk az ortopédiát a szemészettel!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/69597960_2475137739216377_1187477720548769792_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=SrBLAlhubpoAX8IYDMv&_nc_oc=AQmppOn4TiZhOHW3fOXBZ7zlO-kKV2gSSScPY9dwoo29JgIe2H2u4lD_8e85dEfF698&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-6J_7Ptvi-6pUYAvZthynZW1MWf33__XnfZKtuHz4DAQ&oe=6204B3B2
Üzenjük a ballibsiknek akik Orbán testtartásán, járásán gúnyolódnak: Ha nektek lett volna évekig a szobatársotok Szájer, ti menni sem bírnátok!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/210142193_4418575338210369_2983777659708180857_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=H6KOm_f3GlsAX8i5s7Q&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT9oEKlxUQKElHq10PN0e5jypPR9aunM_TT_hgWHpxhDrg&oe=62042C3B
Nessy
@Gyurka80: Ami azt illeti, Bayer elvtársnak még azt sem lehet elhinni manapság, amit kérdez! Míly lelkesedéssel tudta régen üdvözölni Kádár elvtársat, éltetni a Szovjet - Magyar örök és megbonthatatlan barátságot. Jó, most csak a Szovjet szót kell Oroszra cserélnie, és előveheti a régi cikkeit! Úgy mellékesen akkoriban azért még nem volt ilyen alpári. Most ő képviseli a jobboldali, keresztény, nemzeti ,védendő kultúrát?
Nessy
@Pegero: Neked Bayer elvtárs stílusa az etalon? Gratulálok!
Eladott Ország
@Pegero: ma, 14:49 ◘ Minden nap emelkedik azoknak a száma akik kinyalhatják a seggemet! Mától kezdve Ön is közéjük tartozik! Nyasgem...
images.uncyc.org/commons/e/e0/Nyasgem.jpg
Aki Én
@Pegero: Ettől te még ugyanolyan tudatlan, ostoba ember maradsz. Fekete felelős a felmenőiért, a fideszes nem. Szerintetek.
Erről ennyit!
Gyurka80
@Nessy: Azért 35 évvel ezelőtt TE ugyanúgy gondolkoztál mint most? Amint látom igen megmaradtál vörösnek.
Aki Én
@Pegero: Nem zavar, csak közlöm.
Egyébként a te ostobaságod a te problémád.
Látod milyen ostoba vagy?
Nessy
@Gyurka80: Tévedni emberi dolog, mondá a sünmalac!
Gyurka80
@Nessy: Te tévedsz, hogy a moslékot támogatod!
csipetke
Hova tud még süllyedni ez a seggarc bayer?!A legundorítóbb fideszesek közt benne van a top5-ben. Vajon az ilyen undormányos beszólásokért mennyit kap a gazdájától?
CsipkeRózsa
@Mirabilis: Milyen vallású volt mielőtt evangélikus lett?
CsipkeRózsa
Megszokhattuk már, hogy Bayer nem egy úriember!
CsipkeRózsa
@kissé felnőttem: 20:39

Az jó lett volna, mert akkor már a kínai váza régen eltört volna.
laszlobihari
b+! én hülye azt hittem, hogy "szegény" kövér elvtársról beszél! neki volt a nagyapja tanácsköztársasági veres katona!
CsipkeRózsa
@Néro: 21:01

Mert Bayert sokan olvassák, lájkolják, ez jó a propellernek.
Nessy
@csipetke: Lovag keresztet! Hogy ez kit minősít, mindenki eldöntheti!
Néro
@CsipkeRózsa: Ki olvassa ? Egy egy mondatát attól is hányni kell. A sok patkány a Fitymák hajóján meg nem olvasók.
Lények.
csak úgy....
azért az frankó,hogy itt világosan látható egy keresztmetszet a fideszes szavazók,hívek,hódolók...stb, szellemi és érzelmi világáról !
sokan nem veszik komolyan "fergeteg" efftársat,aki hétvégente a bükkben lövöldözik..
shikari/rizikó is hajlamos , ill. símán löne mindenkire,akik nem náci.., bocs fideszes...
ma vergödszke is kimutatta a foga fehérjét,töle sem állna távol az ellenzék kiirtása..
mi történt veled szegény magyarország? -már teljesen megörültél?
Gyurka80
@csak úgy...: Az ellenzék fenyegtődzik kiírtással, nem emlékszel?
Gyurka80
@Horizont: Csak ilyen vörösbírók szerint lehet "Fekete-Győr András bűnözőnek nevezte Mészáros Lőrincet." A libbantak "ártatlansági vélelme" ilyenkor hol van? Mert a bíró nem állapította meg, hogy bűnöző "csak azt , hogy lehet annak nevezni": A jó k.rva anyját az olyan bírónak aki szerint ezt lehet!Én Biztos bepereltem volna a bírót és pofán b.sztam volna fegyőrt, mert így igazságos!
Gyurka80
@Horizont: Miért is bűnöző? Ennyi erővel te is az vagy. Előbb bizonyítani kell!
Gyurka80
@Aki Én: Az ilyen hülyék miatt nem szabad az ügynökaktákat kinyitni, mert nem azzal foglalkoztok és ne azzal akik azt a rendszert működtették, mint fegyőr nagypapája és gyurcsány mint megyei kisz titkár és többi kommancs!
csak úgy....
@Gyurka80: azt tudtad te ökör,hogy a toroczkai dédöregapja vérbíró volt ?
56 után az egyik fö aggató volt , a tutsek guszti...
verőce21
Hiányolom a zsidó szálat a cikkből. Egy kis menekülő budai zsidózással menőbb lenne a cikk libernyák körökben...
Talán még a Telex is szemlézné...
Istenakinincsen
@durbincs: Kifejtenéd bővebben?Úgy hogy érthető legyen.Hol van a bánya?Ki töcsköl csilléket?Mi az a bányahulladék?
Esetleg készithetnél segitségül egy durbincs-magyar szótárt!Ahol leirod a szavakat durbincsul és mellé kötőjellel magyarul.
Például mint egy angol magyar szótár.:Ox-Ökör(mint te)
Gyurka80
@csak úgy...: Foglalkozz inkább anyáddal!
percsi
@jesz: "Bayer egyre bátrabb...egyszer valaki kimossa a száját, akkor lesz egy kis csendesség"
Szerintem pont az ellenkezője, egyre jobban be van kszarva, akinek kszar van a füle mögött támad, egyre hangosabban-durvábban.
Elképzelte milyen a hűvös cellában leélni az életet, tele is lett a nadrág. Na, ott szervezzen majd 2006-s balhét, vagy békemenetet, a kemény fiúk hamar kiráznák a gatyájából.
percsi
@Istenakinincsen: " Kifejtenéd bővebben?Úgy hogy érthető legyen.Hol van a bánya?Ki töcsköl csilléket?Mi az a bányahulladék?"
Segítek :))
Kinek van a legjobban tejelő bányája? Akié a bánya az töcsköl csilléket - osztja el a lopott pénzt. Bányahulladék - akik tartják a markukat
Lehet, hogy ő is bányászfiú szeretne lenni, ezért ír titkosírással.
Aki Én
@Gyurka80: ,,Az ilyen hülyék miatt nem szabad az ügynökaktákat kinyitni, mert nem azzal foglalkoztok és ne azzal akik azt a rendszert működtették, mint fegyőr nagypapája és gyurcsány mint megyei kisz titkár és többi kommancs!"

Aztán csodálkozol, ha újra viszed a nap hülyéje címet.
Egyrészt orbán választási ígérete volt, másrészt ők komcsiznak naponta, szüntelen. Főleg azok, aki személyesen, vagy felmenőik által érintettek.
Te is Fekete nagyapjával foglalkozol, miközben nem zavar, hogy jelenleg a fidesz-kdnp- ben ül a legtöbb volt komcsi, ügynök...
Azt még értem, habár totál felesleges, hogy foglalkoztatnak a komcsik akik már sehol nincsenek. De azt nem, hogy akik ma vezetik az országot, ugyan onnan jöttek, az viszont nem, sőt.
Szóval a helyzet az, hogy nem az a hülye, aki elvárja, hogy orbán betartsa a választási ígéreteit, hanem te, aki ezt nem is érted. Nem akarja csepp agyad befogadni, hogy miért nem vállalják ezt fel. Mert mi volna egyértelműbb a sok szerinted jogos komcsizásra, mint ha nyílt lapokkal játszanának, láthatnánk mi volt Gyurcsány, Fekete nagyapja...?
Ha ők nem érintettek ugyan úgy, vagy akár súlyosabban, akkor ez ütőkártya lehetne a kezükben.
A kettő mércéd egy dolog, de valami olyan mélységesen ostoba a hozzáállásod, hogy arra nincs mentség.
Gyurka80
@Aki Én: Te vagy a nap hülyéje, mert nem tudod megkülönböztetni a valamilyen okból beszervezett vagy kartont állítottak ki más nem történt és az igazi komcsik akik felelős beosztásba működtették kádár rendszerét és életeket tettek tönkre! Nézz utána 89-ben a csepeli papírgyárba teherautószámra hordták az iratokat megsemmisítésre. Ilyen kiherélt iratokat akarsz nézni hülyegyerek, amiből a lényeget kilopták.Az ilyen idióták szavazzák meg a d209-est, pufajkást meg böszmeferit mint te!
Aki Én
@Gyurka80: Egyrészt sosem szavaztam Böszmére, a fideszre viszont igen. Anno.
Másrészt ostoba vagy, ha azt hiszed, hogy te megtudod különböztetni ki volt hithű komcsi.
Én a kommunista családból származó KISZ titkárt annak tartom, különösen, ha még ma is komcsi módszerekkel regnál.
Nem az én választási ígéretem volt az akták nyilvánosságra hozása. Azt sem tudhatod, hogy pl Putyinnál milyen terhelő bizonyítékok vannak.
Szóval a helyzet az, te idióta, hogy neked mindenki ártalmas komcsi, a fideszen kívül. Nem szereted a fideszes múltat turkálni, de bárki másét igen.
Na, erre a buta felfogásra nincs magyarázat.
Illetve csak egy.
Borsodi
Báyertól nagyobb szarkupac nem kell ezt mindenki tudja aki munkából él.
www.youtube.com/watch?v=MAhYfHETKWc
Istenakinincsen
@percsi: Vannak tökhülyék akiknek az irományait elemezve meg lehet érteni,de ezt a (durbincs)barmot nem tudom megfejteni:(
CsipkeRózsa
@verőce21: 21:13

Teljesen bediliztél, mióta ragaszkodsz annyira a zsidókhoz? Már egy írásból sem akarod kihagyni, hogy még rá is kérdezel a zsidó szálra, csak mert nem láttad a zsidó szót?
Gyurka80
@Aki Én: Nem tudod felfogni egy alapszervezeti és egy megyei kisz-titkár, és egy megyei netán országos pártvezető között, hogy az igazi működtetőket d-209 pufajkás és kádár sleppjét ne is említsem.
Istenakinincsen
@Gyurka80: "d-209 pufajkás és kádár sleppjét megemlithetem?Orbán Viktor?honnan nőtt ki ?Ő nem az öreg fa fiatal ága te seggfej?
Gyurka80
@Istenakinincsen: Te sem tudsz különbséget tenni, 800ezer párttag volt az országban, akkor mind bűnös. Nagy hülye vagy!
Istenakinincsen
@Gyurka80: az a nyolcszázezer párttag szétszéledt?Vagy még ők alkotják a "kemény"magot?
Mind bűnös.A maradék is bűnös.Okos vagy...csak nem látsz a szemedtől.Böszmeferi lövette ki vagy Viktor király lopta ki a a szép szemeidet?
Yoda69
Mar megint kiment a biztositek a verkomcsi bayer agyaban.
Valaki mondja mar meg ennek a szerencsetlen agyhalottnak, hogy a befolyt penzt egy ovodanak ajanlotta fel Fekete, igy nem tudja gyogyszerre kolteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.