A miniszterelnök-helyettes filozófiája az, hogy Walt Disney Bambijától egy logikai lépésre van az ember dehumanizálása.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

odst
Ezen nőtünk fel és csak az lett buzi, aki akart.
(bocsánatot kérek a buziktól, de az van, hogy Isten ezt nem engedi meg, ezért nem természetes, sőt, túlmegyek rajta, természetellenes
"Avagy nem tudjátok-é, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Istennek országát? Ne tévelyegjetek; se paráznák, se bálványimádók, se házasságtörők, se pulyák, se !!! férfiszeplősítők !!!, Se lopók, se telhetetlenek, se részegesek, se szidalmazók, se ragadozók nem örökölhetik Isten országát.")
odst
Nekem a "ragadozók", mint Orbán Viktor, "tetszett" a leginkább.
Isten országa...
Meg van darabra kőbunkó kőhitetlen kőhívő?

Ha mondanál pár szót te kőhívő, Isten országáról...
(csak a többi kőhívő érdekében, hogy mi stájsz...
Menny?
Pokol?
Menny a pokolba!)
lampa laz
Emberszerűnek még nevezni sem szabad az ilyen állatokat mint amilyen te+bayer vagytok.
justhpeter
Nem szeretnék Semjén életfilozófiájával és erkölcsével élni, mert az sem "emberközeli". Valahogy nem kedvelem a "mindennek a tetejét leszedni, az alját meg a többiekre hagyni" embereket. Persze megértem, hogy az emberek között is van hulladék, de normális országban nem emelik őket pajzsra.
Béla333
"A miniszterelnök-helyettes azt is mondta, hogy minden élőlényt megillet tisztelet és bizonyos jogok a természet rendjének megfelelően, ..."

szólt Semjén, majd helikopterről lelőtt egy befogott jávorszarvast...
"Videón, ahogy Semjén kilőtt szarvasát helikopterrel szállítják el"
"Egy tavaly szeptemberi vadászaton helikoptert is béreltek, ezzel értek utol egy rénszarvast, amit Semjén elejtett. A kilőtt állatot is a helikopter szállította el, egy kötélen lógott a tetem. "
index.hu/belfold/2018/03/09/videon_ahogy_semjen_kilott_szarvasat_helikopterrel_szallitjak_el/

Büdös bunkó álkeresztény!
nemkati
Az őseink, ha élni akartak, vadászni kényszerültek. Ki is irtottak sikeresen néhány állatfajt. Aztán rájöttek, hogy lehet tenyészteni is az állatokat. Így nem kellett vadászni. Ma aki vadászik, az nem azért teszi, hogy életben maradjon, hogy ne éhezzen, Semjén sem éhezik. Hanem kedvtelésből. Élvezi hogy más élőlényt megöl. És még büszke is rá. A magyarázata pedig hazug mentegetőzés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.