Nem látszik, hogy stabil összefogás lenne az ellenzéki oldalon, a legnagyobb gond, hogy nincs megfelelő vezetés – mondta a Megoldás Mozgalom vezetője a Spirit FM reggeli műsorában. 

Gattyán György: "Érthetetlen, hogy miért szapulja egymást az ellenzék"

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Gattyán szerint érthetetlen, hogy miért szapulja egymást az ellenzék. Mint mondta, számára a legfontosabb, hogy a "NER pénzügyi csatornái legyenek lebontva és ne pedig tovább üzemeltetve", és nem gondolja, hogy jelenlétével "bezavarná" a választást.

Arra a felvetésre, hogy ha a Fidesz vállalná, hogy az összes programpontját beépíti, akkor velük is hajlandó lenne-e tárgyalni úgy reagált: "Azt gondolom, hogy az a fajta korrupciógyanú hívjuk így, azért az túlzottan hangos és túlzottan erős ahhoz, hogy mi a Fidesszel együtt tudjunk működni." 

Gattyán György egyetért a pedagógusok tervezett sztrájkjával, nem gondolja, hogy szükséges a kötelező oltás bevezetése, és veszélyesnek tartja az​​élelmiszerárak befagyasztását. A gyermekvédelmi törvényt egy "kifacsart törvénynek" látja, a Völner-ügy mögött szerinte politikai taktikázás van, és nem tartja bajnak, ha valaki tényleg el akarta adni a Városházát. Határozott célja, mind a 106 körzetben elindulni.

A teljes beszélgetés itt hallgatható vissza!

Forrás: atv.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
mert mindegyik többet képzel magáról aztán 3 x már bizonyitottak hogy ??? sehogy bukták és most sem kapnak észbe most is várható más 12 év mint a vakok a bányában és mi lett látható romhalmaz az ország és miben biznak vagy már abba sem hát akkor nem hagynak maguknak segiteni egy próbát megérne még az ördöggel is " bizony bizony egy szép napon kopog az ősz az ablakon s egy reggel már a hajadon csillog a dér " 2026 - ig akkor csak nyőkögjétek, én teszek rá lehet befutó én mivel nem indulok sajnos nem nyerhetek derbit sem
1956 ig is szar világ volt, most a vége felé épp olyan hát mást képzeltem 89-től is de szarabb- á válik napról napra sötétebb a jövő, hát ha ez kell lesz még tán igy sem
Béla333
Gyuri! Először is számolj el a köztartozásaiddal!:

2021. december 07. – 16:58
"Gattyán György cége is szerepel a NAV negyedéves adóslistáján"
"A listán ott van a politikai karriert építgető Gattyán György milliárdos vállalkozó egyik cége is. A DoclerWeb Informatikai Kft.-vel szemben a NAV 2,2 milliárd forint adóhiányt állapított meg, bírsággal és késedelmi kamattal 4,4 milliárd forint a tartozás. A NAV 2020 decemberében indított végrehajtást, az adóslistára az előző negyedévben került fel a kft. "
telex.hu/gazdasag/2021/12/07/nav-adohiany-adoslista-harmadik-negyedeves-lista

Nem lehet, hogy egy kis szívességért cserébe a maffia által felügyelt hatóság elengedi a köztartozását?
Maffia berkekben minden lehetséges!
Macskaszem
Érthetetlen, hogy Gatyagyuri mért az ellenzékkel foglalkozik.
Emmersson71
Gatya foglalkozzon azzal, amihez köze van és amivel egyidős!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.