Gulyás Gergelyé lett a "nemes" feladat, hogy az év első kormányinfóján tisztázza az orbáni bejelentés kavarta polémiákat, már amennyit tud. A legfontosabb, hogy egyelőre átmenti időre, három hónapra hozták meg az intézkedést, azt követően nézik meg, hogy szükséges-e a hosszabbítás. Az már biztos, hogy a csirkefarhát bekűzdötte magát a befagysztott áru cuccok közé!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Persze, különben a kutya sem venné...
Sámannus
Szólni kell a pohosnak az időjárást is csinyájja októberre vissza mer a január kibaszottúl hideg ám!
Macskaszem
Szomorú egy hely, ahol sok embernek csirkefarhátra se telik, ezért befagyasztják az árát.
Húúú, te jószagú rothadó nyugat.
csak úgy....
semmi sem bizonyítja jobban a magyarországi nyomort, mint ez a fideszes árzsonglörködés!
Sámannus
A fidesznek a narancs helyett a csirkefarhát jelenti a négykerék négy gyerek család modell csúcsát nem engedjük hogy Márki-Zay megszencsételeníccse amit elértünk . Nem haggyuk, hogy a piacgazdaság maga alá gyűrje a falusi nyugdíjasoknak kiharcolt értékeket. A narancs ugyan megrohadt, de mi legalább szarba vagyunk ettől a kapkodástól nem kicsit, nagyon.
Márki-Zay nem ért a szóból a csirkefarhát árát is megvéggyük ám. Akár a Hétfarkúakkal és Gatyányival is megvéggyük ha kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.