Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt a hvg.hu-nak adott videóinterjúban válaszolt arra a kérdésre, hogy miért hozakodik rendszeresen elő nem bizonyított állításokkal mint például Orbán grazi kórházlátogatásai vagy a miniszterelnök fiának szexuális identitása.

Márki-Zay Péter szerint biztos, hogy vannak az ellenzéki összefogásban olyanok, akik a Fidesznek dolgoznakFotó: Facebook

Tudatosan áll elő ezekkel a sztorikkal, mondta az interjúban, és elmesélte, hogy valaminek történnie kellett a 2009. novemberi Putyin-Orbán találkozón, amikor a magyar miniszterelnök hirtelen oroszbarát lett. Márki-Zay szerint "valami volt Putyin kezében, ha meg tudta győzni Orbánt."

"Biztos, hogy vannak az ellenzéki összefogás pártjaiban olyanok, akik a Fidesznek dolgoznak"

tette hozzá Márki-Zay. 

Forrás: 444.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Miért ne mondja ki Márki-Zay az igazságot: igen, az ellenzéki pártokban sok olyan áruló van, aki pénzt, különféle juttatást, szerződéseket kap a maffiától. Ezt mindenki látja pl. Zuglóban a helyi MSZP-s vagy éppen Molnár Zsolt, kár ezt letagadni.
Erről beszélt többek között Botka is, amikor lemondott, mi változott volna azóta?
El kell ismerni az igazságot és ennek a figyelembevételével politizálni.
De hazudni nem kell!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 07:20 ◘ A jobboldal ( bár a fidesznek semmi köze a jobboldalhoz, mert csak politikai prostik) tényleg lefedi a nemzet teljes spektrumát az elmebeteg homofóboktól a gruppenező melegekig. Azért megnézném, hogy a nagy bajusszal megparasztosított (bocsánatot kérek a parasztoktól), milyen arroganciát vinne be egy mohamedán-fidesz szakállas eresz ölelgetővel való csókolózásba! Az a nyelvjáték, no és a kedves gyermek szerető pedofilok , velük mi van ők is a párt oszlopai?!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/189652365_1113808752432364_6433359855474079051_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=0HXNtQWp904AX-DiWVx&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-e_hmkptz8yg29a8IIYk8Kb8xFx8Hevfrfo2-mlUInGg&oe=6206C372
kereső
Mondja ki, de , ha bizonyitéka van rá- akkor is csak a pártvezetőknek. Mi helye van most rombolni a bizalmat? Ettől kapok agyfrászt, hogy mindig lenniue kell valakinek, akinek a személyes érdeke felül irja az össz. ellenzék , az ország érdekét.
És akkor jönnek a "hivek" és fideszbérenceznek- holott legtöbbünk akkor is ellenzéki volt, amikor ők még talpig kokárdában és orbánt istenitve élték napjaikat.
ómió
Nocsak! A moslékkoalícióban sincs mindenki oda a brutális gázáremelésért?
solidedge
Remélem a Fideszben is vannak akik az összefogásnak dolgoznak.
Béla333
Nemcsak a pártvezetők látják és tudják, hogy árulók vannak az ellenzéki pártokban, ezt tudja, látja a Józsi bácsi és a Mari néni is. Ha velük nem beszélnek őszintén, akkor az a kis bizalom, ami most létezik, elszáll. Ez igenis ránk is tartozik.
Az nem tartozik ránk, hogy melyik párt melyik képviselője hogyan fúrja magát előre a fix bejutást jelentő sorban. Ez belső vita, erre nem vagyok kíváncsi, csak a végeredményre. Vagy hogy ki hogyan akar kampányolni, ez is belső dolog, nekem elég a végeredményt látni.
De igenis elvárom, hogy őszintén, felnőtt módra kezelve bánjanak az ellenzéki szavazókkal.
És Márki-Zay ezt teszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.